אלוהים יקר,

catcat

New member
צר לי שזאת התגובה שלך.

יש אנשים שגם לכאב יענו תגובה מתלהמת. אני מחפשת תשובה מאלוהים. שלך. שלנו. שלהם. הרי אלוהים כולו אהבה, לא? ואתה לא נראה לי מלא אהבה. אתה חדור שנאה. ולכן לא נראה לי שאתה נציגו עלי אדמות. ורק תיקון אחד. עובדתי. אם אתה מאמין שהוא קיים, אלוהים, זאת אומרת, אתה בודאי יודע שהערבים מוצאם מישמעאל, בנו בכורו של אברהם. ומקורו של אברהם באל עצמו.

catcat

New member
אלוהים יקר,

אתה, ששמת את כולנו כאן לאהוב את הארץ הזו להילחם עבורה להאחז באדמתה ולא לעזוב, אלוהים יקר, אתה שבראת אותנו בצלם, גברים ונשים, יהודים וערבים, שחורים ולבנים, שנתת לכולנו עיניים לראות ואוזניים לשמוע וידיים ללטף, איך אתה מביט בעיניים של אמו של חייל של אהובתו של רוצח - ושותק? קאט

זכריה

New member
רגע לפני האישפוז

קאט מנהלת דיאלוגים חד צדיים עם אלהים. יש מוסדות לאנשים כאלה. הערבים מאברהם ואברהם מאלהים, מסקנה מדעית ודתית משולבת. אולי את צודקת קאט, אבל בריאת הערבים מוכיחה שגם אלהים מפשל בגדול לפעמים (במקרה שלך זה רק פישול קטן)

catcat

New member
אחת הבעיות העיקריות שלי עם אלוהים

היא שהוא נתן לאנשים כמוך פה. במקום לענות לעניין - אתה תוקף. במקום לראות אם אתה יכול להתחבר למה שכתבתי אתה עונה תגובה נמוכה ואידיוטית. לפעמים, ידידי, עדיף לשתוק. קאט.

איך אתה מעז לשאול?

נכון שזה כואב נכון שזה מרגיז נכון שזה מקומם אבל תאמין לי אל תתעסק בשאלות האלה עדיף שלא תאמין בו בכלל. או שתשאל שאלות מישהו שיענה לך

catcat

New member
קשה להאמין שהוא קיים

כשרואים דברים כאלה בטלוויזיה. האם אתה מאמין שהוא קיים? האם הוא קיים ועדיין שותק?

.maya.

New member
האחריות על בני אדם

אני לא מאמינה שהוא קעעם. אבל בלי קשר לזה, גם מי שמאמין צרייך לעשות הכל כדי שיהיה פה טוב ולא לחכות שזה יקרה, או שאלוהים יעשה....

עזוב זה לא מה שחשוב

את האמונה שלך באלוהים תשאיר בלב תתיחס למה שקשור בבני אדם לא אתה ולא אני יכולים להסביר מה הוא חושב

זכריה

New member
קאט שכלי

קאט, מה בדיוק את/ה רוצה מאלהים חוץ מההתאכזרות אליך?!

למעלה