אלוהים ישמור ויציל!! ג€:-Oג€

קישקוש

New member
אלוהים ישמור ויציל!! ג€:-Oג€

היום נפגשתי עם בעלי הבית החדשים שלי.. הצילו. אני לא מאחלת לאף אחד כאלה בעלי בית! קולטים? היא רוצה חתימה משתי השותפות, שכבר גרות שם, שהן ראו אותי ושהן מסכימות שאכנס. אחת מהן כרגע בחו"ל, אז היא הסכימה להתפשר ולקבל ממנה, בנתיים, רק אישור בע"פ.. משוגעת. כל דבר צריך להיות חתום אצל עו"ד, וכל דבר רשום.. היא לא סומכת על כלום ועל אף אחד. כאילו כל העולם רוצה לרמות אותה. אם היא היתה שומעת שאבא שלי עשה חוזה של 4 שורות עם הדיירים שלו, היא היתה מתעלפת במקום..

הקטע הראשון דווקא די הגיוני

תחשבי שאת היית אחת השותפות האלו, בעלת הבית מראה את החדר הנוסף למישהי בזמן שאת לא נמצאת וחותמת איתה במקום, וכשאת חוזרת הבייתה את מגלה שמדובר במלכת הכיתה שמיררה לך את החיים כל היסודי או המ"כית המגעילה בטירונות - לא עדיף למנוע את זה? אגב, אני גם לא הייתי חותמת על דירה לפני שראיתי את השותפים והתרשמתי שהם בסדר. מדובר באנשים שאת הולכת לגור איתם, ולא כדאי להקל בזה ראש. בקשר לשאר הדברים - יכול להיות שהיא פרנואידית, מי יודע מה עבר עליה עם דיירים קודמים.

../images/Emo45.gif צודקת

אני מסכימה עם כל מה שנאמר כאן, ותכלס, למרות שזה מפחיד שהכל נרשם, והכל עם עו"ד, ברגע שסוגרים חוזה אז בגדול בעלת הבית אמורה להיות שקופה מבחינתך רוב הזמן: את מפקידה כסף, ושוכחת מכל העניין. הדבר היחיד שחשוב באמת בסוף זה שעם כל מיני תיקונים וסידורים כאלו בעלת הבית תצא בסדר. שווה לך לשאול את השותפות הנוכחיות איך היא בקטעים האלו.

קישקוש

New member
או-קי, אז כמה הבהרות..

אז ככה: זו הדירה הראשונה שהם משכירים. אז בסדר, אני מבינה שהם לחוצים, שהם רוצים שהכל יהיה רשום במסודר. מסכימה. אבל הם משכירים את הדירה הזאת כבר שנה 3 לאותן בנות. הם מכירים אותן. הם יודעים שהן חברות טובות. הם יודעים שהבחורה, שאותה אחליף בדירה, לא תדפוק את החברות שלה ותכניס מישהי לדירה במקומה בלי שהן יראו אותה קודם ויתנו את הסכמתן! היתי עם הבחורה שאותה אחליף אצל בעלי הבית. הם לא יכולים לסמוך על המילה שלה? פרנואידית? לא. ממש לא. יש לה הפרעת רדיפה! כולם רוצים לרמות ולדפוק אותה..

קישקוש

New member
או-קי, אז כמה הבהרות..

אז ככה: זו הדירה הראשונה שהם משכירים. אז בסדר, אני מבינה שהם לחוצים, שהם רוצים שהכל יהיה רשום במסודר. מסכימה. אבל הם משכירים את הדירה הזאת כבר שנה 3 לאותן בנות. הם מכירים אותן. הם יודעים שהן חברות טובות. הם יודעים שהבחורה, שאותה אחליף בדירה, לא תדפוק את החברות שלה ותכניס מישהי לדירה במקומה בלי שהן יראו אותה קודם ויתנו את הסכמתן! היתי עם הבחורה שאותה אחליף אצל בעלי הבית. הם לא יכולים לסמוך על המילה שלה? פרנואידית? לא. ממש לא. יש לה הפרעת רדיפה! כולם רוצים לרמות ולדפוק אותה..

למעלה