אלוהים ישמור

dadi1

New member
אלוהים ישמור

לפני כמה דקות אני רואה את החתול שלי משתעשע לו עם נחש קטן שהוא אסף בגינה והכניס הביתה. מישהו כאן שולט בעניינים ויוכל לעזור לי לתהות על קנקנו? איזה נחש זה? הוא באורך של כארבעים סנטימטר,דק מאוד- קוטר של כחצי סנטימטר, גחון לבן,חלק עליון חום.יש לו על הצוואר בחלק העליון מין טבעת כזו בצבע חום כהה ומשני צידיה שני פסים לבנים,בחלק העליון של הגוף יש איזה ארבעה עיגולים חומים כהים,ופסים שחורים אופקיים מתחת לעיניים. אני חושב שהתאור היה ממצא- עכשיו תורכם. תודה

naja

New member
נשמע כמו זעמן זיתני.

באיזה איזור בארץ? הצלחת לחלץ אותו חי או שהחתול שחט אותו כבר? זעמן זיתני-תמונה מהגלריה של הפורום.

naja

New member
הקישור לא עולה.

כנס לגלריות-גלריות זוחלי ארץ ישראל-זעמן זיתני.

dadi1

New member
איפה אפשר לקרוא עליו?

אני לא מצליח לפתוח את מה שכתוב מתחת לתמונה שלו בגלרייה.

dadi1

New member
כן- הוא בדיוק אותו דבר

אתה בטוח במה שאתה אומר? הוא לא ארסי? אני יכול להחזיק אותו ביד?

naja

New member
אתה יכול להחזיק אותו.

אני רק לא בטוח כמה תהנה מהביסים שתקבל..... רק שתדע- הנחש הזה מוגן ואסור לגדל אותו ואני מציע לך לשחרר אותו בשדה רחוק ולתת לו הזדמנות למצא מחסה נורמאלי לפני שהחורף יתחיל.

k a t h y

New member
זה לא קשור לזן נדיר

כל נחשי א"י מוגנים ואתה צריך לשחרר אותו.

dadi1

New member
חבל- חשבתי לעשות ממנו צמיד

סתםםם פשוט לא ידעתי היכן לשחרר אותו אם היה מתברר שדהוא ארסי הייתי משחרר אותו במקום אחר מאשר אני אשחרר אותו עכשיו. וחוץ מזה- אולי מישהו "חטף" אותו מאיזור אחר של הארץ- אז הייתי צריך להחזיר אותו לבית גידול הטבעי שלו. אני איש טוב- שכחת?

guyon

New member
זעמן זיתני או שלוון קולר

אם יש לו 'עינים' ציוי נקודות פה ושם על הגב הרי זה זעמן זיתני. אם לא, נשמע כמו שלוון קולר.

למעלה