אלוהים ישמור

ענתי44

New member
אלוהים ישמור

אני בשוקקקקקק ראיתי עכשיו חדשות בערוץ 10 והראו קלטת שהקליטו בחשאי בילדיו של קשיש חולה, שחשדו שהעובד הפיליפיני שלו מכה את אביהם חסר הישע. זה פשוט מחרידדדדד רוני, אני לא מתכוונת לרדת ולהטיל בוץ באלפי עובדים טובים ומסורים, אבל, פשוט לא ברור לי למה העובד מכה ללא סיבה את הקשיש שיכול להיות סבא שלו. כל כך הרבה רשעות באדם אחד.

zs1957

New member
גם אני ראיתי את הכתבה המזעזעת הזאת

אכן לצערי הרב הדברים הללו קיימים. העובד הזה פסיכופט שלא מתאים לעבוד עם קשישם חסרי ישע. הוא צריך לשבת בכלא. ואני פונה לכל החברים שיש להם מטפלים השגיחו עליהם , בקרו ביקורי פתע. איננו יודעים מה קורה כאשר אנחנו לא נמצאים עם יקירנו.מי כמוני למודת ניסיון. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif גם אני ראיתי את זה

אני לא יכולה להבין איך מישהו, לא חשוב מי, על אחת כמה וכמה מטפל שכבר 4 שנים מטפל בקשיש הזה, מסוגל להתעלל ככה בקשיש חסר אונים. אמרו בכתבה שהוא רצה כבר לחזור הביתה לפיליפינים, אולי בגלל זה הוא איבד את הסבלנות שלו כלפי הקשיש. אבל אני לא רוצה אפילו להתחיל להבין את הסיבות שלו. לא מתנהגים ככה לאף אחד בשום מקרה!!! חייבים להשגיח על המטפלים, באופן מיוחד כאלה שנמצאים לבד עם הקשישים בבית. זהבה צודקת. אסור לסמוך על אף אחד, למרות שיש סיפורים על מטפלים שבאמת טובים ומסורים. מספיק תפוח רקוב אחד בארגז...

למעלה