אלוהים ישמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lee Roni

New member
אלוהים ישמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה דברררררר זה פשוט לא יאומן מה שקורה פה!!!!!!!! באמצע מתכונת בנת"ך... לעזאזללללללללללללללללללל אני אישית לא הייתי בבצפר כי "לתלמידים משדרות יש אישור לא להגיע ולהבחן היום" אבל כל החברים... שכן הגיעו לבצפר ונבחנו, המורים... באמצע המתכונת היו 3 התרעות של "צבע אדום" עד שבפעם האחרונה נפל הקסאם בכיתה מעל הכיתה שחבריי לכיתה נבחנו. כמה היסטריה, כמה בכי, חבלות בראש, צעקות, התעלפויות, צלצולים באוזניים, פצועים מרסיסים והדף... כל התושבים עוזבים לצפון ולמרכז... בורחים. נהיינו פליטים. איזה סרט רע. רק בנס לא היו הרוגים. מקווה לימים הרבה יותר שקטים... לירון.

eladi88

New member
באמת שזה לא יכול להמשיך../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

נקווה שהפעולה שנעשית עכשיו ברצועה תביא לשינוי כלשהו... תושבי שדרות והסביבה...תמשיכו להיות חזקים!

אוף.. ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

חשבתי עליך כלכך הרבה כששמעתי על זה!!! אבל אין לי מספרים בפלאפון כי הוא חדש ולא היה לי איך להשיג אותך :( אני מקווה שאת בסדר בובה.. ובאמת שכל המצב הזה כבר לא יכול להימשך ככה, פשוט גועל נפש שלא אכפת לאף אחד מהאנשים שמחממים שם ת'כסיא שם למעלהמה שהולך אצלכם..

zoharshushan

New member
לירוני מה שלומך????? ../images/Emo38.gif

איך הולך? חזרת הביתה? התפנת בכלל?

Lee Roni

New member
יהיה טוב...

ברחתי, חזרתי, היום כנראה שוב אברח ואחזור, בשלישי גם כנראה אברח לתקופה לא מוגבלת... איזה אבסורד... במקום שאלה יברחו, אנחנו בורחים... מי היה מאמין שנגיע למצב כזה?

למעלה