אלוהים כל-כך אוהב אותך

אלוהם טוב אלוהים מייטב אלוהים נחמד

אלוהים רחמן וכו' וכו' אבל על השלוחן כשיש ילדה שחולה סרטן ומעולם לא משעה ישוע או אלוהים או משהו כזה והיא מתה או קיי זה תוצאה מהחטא בעולם אבל למה אלוהים לא יכול לרחם למה?! במקום שצריך רחמים פתאום הוא לא שם טוב אנחנו אשמים וכו' וכו' והוא שם את בנו למות בשבילנו או קיי אבל איפה הרחמים איפה על ילדה קטנה איפה??? איפה הרחבת האפיים היכן היא?

השליחיםעברו יסוריים

בגופם שלהם! בלי עזרה לגאול אותם מסבלם רק הבטחה לחיים רוחניים אחרי המוות אז המחיר הוא לסבול כאן בבשר?

זה כאילו ערך החיים לא שווה

והסבל פה לא מספיק בשביל לקבל עזרה ממנו אם הוא לא מוצא לנכון לעזור לילדה קטנה חולת סרטן אז מה זה מלמד אותנו? זה המודל לחיקוי??

1ysrat

New member
רפואה שלמה לילדה אמן

אני קוראת את כל השתלשות הדברים לוקס ח 43 וְאִשָּׁה זָבַת דָּם זֶה שְׁתֵּים־עֶשְׂרֵה שָׁנָה - שֶׁהוֹצִיאָה אֶת כָּל מִחְיָתָהּ עַל רוֹפְאִים וְאִישׁ לֹא הִצְלִיחַ לְרַפְּאָהּ - 44 הִתְקָרְבָה מֵאֲחוֹרָיו וְנָגְעָה בִּכְנַף בִּגְדוֹ. מִיָּד נֶעֱצַר זוֹב דָּמָהּ. 45 שָׁאַל יֵשׁוּעַ: "מִי זֶה שֶׁנָּגַע בִּי?" כֵּיוָן שֶׁהַכֹּל הִכְחִישׁוּ, אָמַר כֵּיפָא: "אֲדוֹנִי, הֲמוֹן הָעָם דּוֹחֵק וְלוֹחֵץ אוֹתְךָ!" 46 אַךְ יֵשׁוּעַ אָמַר: "מִישֶׁהוּ נָגַע בִּי, כִּי הִבְחַנְתִּי שֶׁיָּצְאָה מִמֶּנִּי גְּבוּרָה." 47 הָאִשָּׁה, כִּרְאוֹתָהּ שֶׁאֵין הִיא נִסְתֶּרֶת מִמֶּנּוּ, נִגְּשָׁה בִּרְעָדָה וְנָפְלָה לְפָנָיו, וּבְאָזְנֵי כָּל הָעָם סִפְּרָה מַדּוּעַ נָגְעָה בּוֹ, וְכִי נִרְפְּאָה מִיָּד. 48 אָמַר לָהּ יֵשׁוּעַ: "אֱמוּנָתֵךְ הוֹשִׁיעָה אוֹתָךְ, בִּתִּי, לְכִי לְשָׁלוֹם." אני נתתי פה מקרה אחד מין הרבים שאמונה הושיעה את אדם מין המחלה האמונה האימון המלא נותן את כוח הרוחני להתגבר ואז יכול להושיע אותנו מין הצרה יוחן ו . 24 כִּרְאוֹת הֲמוֹן הָעָם שֶׁיֵּשׁוּעַ אֵינֶנּוּ שָׁם וְגַם לֹא תַּלְמִידָיו, נִכְנְסוּ לַסִּירוֹת וּבָאוּ לִכְפַר נַחוּם לְחַפֵּשׂ אֶת יֵשׁוּעַ. 25 כַּאֲשֶׁר מָצְאוּ אוֹתוֹ מֵעֵבֶר לַיָּם, שָׁאֲלוּ אוֹתוֹ: "רַבִּי, מָתַי בָּאתָ לְכָאן?" 26 עָנָה לָהֶם יֵשׁוּעַ וְאָמַר: "אָמֵן אָמֵן אֲנִי אוֹמֵר לָכֶם, אַתֶּם מְחַפְּשִׂים אוֹתִי, לֹא מִשּׁוּם שֶׁרְאִיתֶם אוֹתוֹת, אֶלָּא מִשּׁוּם שֶׁאֲכַלְתֶּם מִכִּכְּרוֹת הַלֶּחֶם וּשְׂבַעְתֶּם. 27 אַל תַּעַמְלוּ בְּעַד הָאֹכֶל הַכָּלֶה וְאוֹבֵד, אֶלָּא בְּעַד הָאֹכֶל הַקַּיָּם לְחַיֵּי עוֹלָם, אֲשֶׁר בֶּן־הָאָדָם יִתְּנֵהוּ לָכֶם, כִּי אוֹתוֹ חָתַם הָאֱלֹהִים הָאָב בְּחוֹתָמוֹ." 28 שָׁאֲלוּ אוֹתוֹ: "מֶה עָלֵינוּ לַעֲשׂוֹת כְּדֵי שֶׁנִּפְעַל אֶת פָּעֳלֵי אֱלֹהִים?" 29 הֵשִׁיב יֵשׁוּעַ וְאָמַר לָהֶם: "זֶהוּ פֹּעַל הָאֱלֹהִים ־שֶׁתַּאֲמִינוּ בָּזֶה אֲשֶׁר הוּא שָׁלַח." 30 אָמְרוּ לוֹ: "אִם כֵּן, מָה הָאוֹת שֶׁאַתָּה עוֹשֶׂה לְמַעַן נִרְאֶה וְנַאֲמִין בְּךָ? מָה אַתָּה פּוֹעֵל? 31 אֲבוֹתֵינוּ אָכְלוּ אֶת הַמָּן בַּמִּדְבָּר, כְּמוֹ שֶׁכָּתוּב: 'לֶחֶם מִן הַשָּׁמַיִם נָתַן לָמוֹ לֶאֱכֹל'." 32 הֵשִׁיב לָהֶם יֵשׁוּעַ: "אָמֵן אָמֵן אֲנִי אוֹמֵר לָכֶם, לֹא מֹשֶׁה נָתַן לָכֶם אֶת הַלֶּחֶם מִן הַשָּׁמַיִם אֶלָּא אָבִי נוֹתֵן לָכֶם אֶת הַלֶּחֶם הָאֲמִתִּי מִן הַשָּׁמַיִם, 33 כִּי לֶחֶם הָאֱלֹהִים הוּא הַיּוֹרֵד מִן הַשָּׁמַיִם וְנוֹתֵן חַיִּים לָעוֹלָם." 34 אָמְרוּ אֵלָיו: "אָדוֹן, תֵּן נָא לָנוּ תָּמִיד אֶת הַלֶּחֶם הַזֶּה." 35 אָמַר לָהֶם יֵשׁוּעַ: "אֲנִי הוּא לֶחֶם הַחַיִּים. כָּל הַבָּא אֵלַי לֹא יִרְעַב, וְהַמַּאֲמִין בִּי לֹא יִצְמָא עוֹד. 36 אֲבָל אָמַרְתִּי לָכֶם כִּי רְאִיתֶם אוֹתִי וּבְכָל זֹאת אֵינְכֶם מַאֲמִינִים. 37 כָּל מִי שֶׁהָאָב נוֹתֵן אוֹתוֹ לִי יָבוֹא אֵלַי, וְאֶת ה&#1

1ysrat

New member
../images/Emo24.gif

"אֲנִי הוּא לֶחֶם הַחַיִּים. כָּל הַבָּא אֵלַי לֹא יִרְעַב, וְהַמַּאֲמִין בִּי לֹא יִצְמָא עוֹד. הכוונה לרעב הרוחני זה קרה בכל הדתות אמונה באב הוא מושיעה אותה אמן

lion 7

New member
אם לך חש זרע קטן של אמונה

שישוע ירפא אותה אז קיבלת מה שהאמנת בלב שלם תאמין והיא תרפא אמן

lion 7

New member
וכפי שהגבתי לך אחי

הבשר והאדם הישן מת, ובמקומו נולד אדם חדש ( אני לא מדבר על התאבדות בכדי לרצות את האלילים כפי שרואים בעולם) בעבר וגם עכשיו מתוך אמונה שהחיים האלה הם זמניים ובהם אנו צריך לחיות בטוב וכך יתהלל האישיות המושלמת ישוע בעולם, הגוף אם יכחד אז מה? הובטח לנו גוף חדש ורוח חדשה מעתה ברוח שלבשנו בעת כניסת ישוע לחיינו, ומאוחר יותר בעת הזיקנה או מות פיזי אנו העתיד נלבש גוף נצחי שלא ידע מחלות או זיקנה, זה הפטנט הרשום הבלעדי של ישוע אלוהנו, זאת אמונתנו שלא משתנה זה חוק אלוהים שנעלם בעולם הזה חיי נצח מובטח לנו, אפילו הגוף הזה יקבל רדיפות (יש מקרים רבים כאלה בעבר הווה ובעתיד) זה לא ירחיק אותנו ממנו, נהפוכו נירון שרף נוצרים רבים, הדליק אותם באש חיים בכדי להאיר את רחובות רומא בדרך לגנים שלו, שרף את רומא וגם העליל עלינו שונו שרפנו אותה, זה מה שהיה זה מה שקורה בכמה מדינות בעולם, וזה יהיה הרבה בעתיד ישוע אמר אל תפחדו ממי שהורג רת הגוף (כי ממילא יש גוף אחר וחיינו לא בכדי לרצות את הגוף אלא את הרוח) אלא ממי שהורג אתא הגוף והרוח ביחד אל תפחד העדר הקטן כי האב נתן לכם את המלכות (מלכות השמיים) שמתחיל מכאן ולנצח אין שום דת או קהילה עולמית עם חוק חזק חי ונושם כמו האמונה הנוצרית המשיחית שבציר המרכזי עומד ישוע האלוהים בכבודו ובעצמו,,,

lion 7

New member
מי טען שאלוהים אחראי על הצרות בעולם?

להפך, אלוהים אחראי על הטוב ביותר, מאז שנפל אדם הראשון, כן כן כאן התחילה כל צרותינו, ודוגמה מוחשית היא הרג קיין להבל האם אלוהים שיסה אחד בשני או מה אתה אומר למה הוא לא מתערב? הוא כן מתערב אבל אנו תמיד דוחים אותו ושמים אותו על המדף, רק כאשר זקוקים לו אנו רצים אליו , בפועל העולם נשלט על ידי השטן, אין גרסה אחרת או קנון אחר מלבד זה אבל יש אור במנהרה , ישוע בא בכדי שיהיה לנו טוב וחיים לנצח במחיצתו, אן שהוא יהיה אנו נהיה איתו, לא יהיה מחלות סרטן וכול , לא יהיו בעיות כלכליות למינהם שבני אדם ושלטון השטן העכשוי השולט בעולם ,בשלטון המשיח העתידי שאותותיו מזה 2000 שנה והשלמת המלחמה הסופית נגד השטן רב הכוחות (הלא נראה בעין) יובס סופית, ואז תהיה ארץ אחרת עם שגשוג כלכלי שלא היה מעולם, אלה דברים עתידיים לבוא במהרה בכל שניה ישוע יחזור בשנית לקחת את הנבחרים שבחר להיות איתו, מי שבחר בישוע צרות יהיו לו אולם רוח הקדש תגן עליו מצרות העולם (ריס אחד לא יפול מהמאמינים בו) וכלל המאמינים בעולם זה (הכנסיה החיה) המוגנת מהזאבים יש לה את הכח להביס את השטן הכנסיה היא אור העולם מלח העולם, אן שיש מלחמות וסכסוכים היא תנסה לרפא לעדן את החיים מה שהיא תאשר בשם ישוע זה יהיה, גם אם חולה סרטן יהיה על סף חייו ישוע ירפא דרך תפילות המאמינים שהם חייבים לעזור לזולת ותפילות המאמין יכולה להזיז הרים וזה קרה בפועל מי אמר שאין נסים והן רבים, בכל מדינה עולמית יש כנסיה חיה והיא מתפללת לשלום לאחווה לחיים יותר טובים בתיאוריה אם כל העולם (כולל נוצרים בשם) יקבלו את ישוע כאדון על חייהם (לא רק במלים) העולם ישתנה לטובה אולם בפועל מיעט אלה שהולכים בדרך וזה כך אמר ישוע מלך המלכים, לצערנו לא רבים מאמינים בכח השינוי בלחיות כאדם רוחני , לידה חדשה פירושה מות האדם הישן ולבישת אדם חדש ורוח אלוהים רוח הקדש תעשה שינוי יסודי באדם החדש מפרות הרוח (ז'א תוצאות לואי לאדם החדש) הן אהבה אמונה סובלנות שמחה (איפה יש שמחה היום? תתפלא יש רבים שמחים בישוע גם כאשר רודפים אותם בשם האלילים בעולם הזמני זה) לא רק נהנה בעולם הבא אלא נהנים בעולם הזה, לא במין לא בפוליטיקה לא בעושר וכאלה שמבקש האדם הבשרי בשליטת השטן אלא האדם הרוחני בשילטת הבן ישוע המשיח

אז מה עושים עכשיו

אם אני רוצה להיות כמו שצריך עם אלוהים מה לעשות אני לא מכיר אנשים דתיים לאן ללכת

אתה לא צריך להכיר אנשים דתיים

בכדי להכיר את אלוהים. אני בספק אם אנשים דתיים מכירים בכלל את אלוהים. אלוהים לא רוצה שתיהפך לדתי. אלוהים רוצה במערכת יחסים אישית איתך, שתכיר אותו ותכבד אותו בחייך. אין משהו שאנחנו יכולים לעשות בכדי להיות רצויים לפני אלוהים קדושים וליישר איתו את ההדורים. כיוון שאנחנו חוטאים והוא קדוש ויש תהום בינינו. אבל הוא כן יכול לעשות והוא עשה. הוא נתן לך ולי את הדבר היקר לו מכל, את בנו יחידו את המלך ישוע המשיח, להיות קרבן עבור חטאינו. בדמו של ישוע יש לנו סליחת חטאים כפרה וישועה. החלק שלנו בעניין הוא להיכנע לאלוהים ולדברו. לקבל את ישוע המשיח לתוך ליבנו כמושיענו וכמלך על חיינו. ישוע המשיח שילם את המחיר שאתה היית אמור לשלם, ופתח לך את הדרך אל מלכות השמים ולהכרת האב הקדוש היושב במרומים. הרוח הטובה שלו יכולה להנחות אותך ולקחת אותך איתה למסע אל האור הוא ישוע המשיח. ולהפוך אותך מדמותך וצלמך לדמותו וצלמו של אלוהים חיים. הוא אוהב אותך יותר ממה שאתה יכול לתאר. כל מה שהוא מבקש זה שתפתח את לבך אליו, ושתתן לו להיכנס וכשתאפשר לו להיכנס אל תוך ליבך וחייך אתה תיוושע, תקבל רפואה וסמכות רוחנית ותדע את ה'. והוא יברך אותך בברכת אברהם המלאה. אתה מוזמן להתפלל את התפילה הבאה, בקול רם, אתה יכול גם להתפלל במילים שלך, העיקר שתזמין את ישוע המשיח לחייך כמלך וכמושיעך האישי. אבא שבשמים, סלח לי כי חטאתי לך במחשבות במילים ובמעשים. אין לי מעשים שאותם אני יכול לעשות בכדי להיצדק לפניך. אני מודה אבי הקדוש שבמרומים שאתה צדיק קדוש וטהור, ושאני חוטא. וגם אם אני לא מבין את דרכיך הנסתרות מעיניי אני כן יכול לבטוח בך, שכל מה שקורה בעולם וקורה בחיי הוא לטובה הנשגבת מבינתי. אני מודה לך על ששלחת את ישוע המשיח כקרבן על חטאי, תודה לך ישוע על הכפרה שלך ועל סליחת החטאים. אני מאמין בכל ליבי שאתה הוא המשיח, שמתת עבורי על הצלב וקמת ביום השלישי לתחייה מן המתים. בוא אל תוך חיי ומלא אותי ברוח הקודש, אני פותח את ליבי אליך ומקבל אותך כמושיע האישי שלי, כמלך המשיח והאדון על חיי. אם התפללת בכנות תפילה זו, אתה נושעת ועברת ממות לחיים. תן לרוח למלא אותך, גם אם אתה לא מרגיש דבר, אנחנו לא נושעים ע"י הרגשות כי עם ע"י האמונה. האמן בבשורה ולך אחרי האור שמאיר לך מדבר ה'. טוב הדבר אם תיפגש עם מאמינים אחרים ותבדוק אפשרויות להצטרף לקהילה בכדי שתוכל לקבל תלמידות. שהאדון ישוע המשיח יברך אותך.

1ysrat

New member
תאמין בו תזמין את ישוע לחים שלך

אתה לא צריך להיות דתי דבר איתו תפלל במילים שלך הוא מבין אותוך ואוהב אותך!!!! יוחנן ו פסוקים 28-29 גם הכנסתי לך קודם 28 שָׁאֲלוּ אוֹתוֹ: "מֶה עָלֵינוּ לַעֲשׂוֹת כְּדֵי שֶׁנִּפְעַל אֶת פָּעֳלֵי אֱלֹהִים?" 29 הֵשִׁיב יֵשׁוּעַ וְאָמַר לָהֶם: "זֶהוּ פֹּעַל הָאֱלֹהִים ־שֶׁתַּאֲמִינוּ בָּזֶה אֲשֶׁר הוּא שָׁלַח."

1ysrat

New member
אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם מתי ו: 9 - 13, לוק

אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, יִתְקַדֵּשׁ שִׁמְךָ, תָּבוֹא מַלְכוּתְךָ, יֵעָשֶׂה רְצוֹנְךָ כְּבַשָּׁמַיִם, כֵּן בָּאָרֶץ. אֶת לֶחֶם חֻקֵּנוּ תֵּן לָנוּ הַיּוֹם וּסְלַח לָנוּ עַל חֲטָאֵינוּ כְּפִי שֶׁסּוֹלְחִים גַּם אֲנַחְנוּ לַחוֹטְאִים לָנוּ וְאַל תְּבִיאֵנוּ לִידֵי נִסָּיוֹן, כִּי אִם חַלְּצֵנוּ מִן הָרָע. כִּי לְךָ הַמַּמְלָכָה, הַגְּבוּרָה וְהַתִּפְאֶרֶת לְעוֹלְמֵי עוֹלָמִים אמן

למעלה