אלוהים, כמה געגועים...

uberBitca

New member
אלוהים, כמה געגועים...

אני מציצה פה בפורום והלב שלי פשוט כואב. פיזית. מגעגועים. געגועים לתקופה המדהימה של טראג'יק וריטרן... התחלתי לשמוע נו דאוט ממש מזמן...אני חושבת שהייתי בערך בת 11 או 12. הייתי שומעת את טרג'יק בריפיט במשך שנים. הייתי סוגדת לאלבום הזה, סוגדת לגוון, מאוהבת באדריאן ובטוני :] אהבתי את כל כל כולה של הלהקה. הלחנים, המילים, האינטונציה של גוון, החצוצרות! פשוט הכל. זה לא שאני מתנגדת לקריירה שגוון פיתחה לעצמה, להפך, אני עדיין חושבת שהיא מדהימה ומיוחדת כמו תמיד, ואני יודעת שהלהקה לעולם לא תחזור להיות מה שהייתה..אבל זה כואב לי. כואב לי שלעולם לא אזכה לשמוע שירים (חדשים) כמו ספיידרוובס, ו-האפי נאו?, וניו (אחד השירים האהובים), וטראג'יק קינגדום!! אוף. אני סתם מתנהגת כמו ילדה קטנה אבל באמת הרגשתי לרגע כמו אותה ילדה קטנה...ולאות זכרון אשים את טראג'יק במערכת, ואשמח לתגובות...

uberBitca

New member
נ.ב

שכחתי להזכיר את בייקון סטריט קולקשן. עוד מישהו אוהב את האלבום הזה כמוני?

dilan angel

New member
זה האלבום האהוב עליי שלהם../images/Emo110.gif

פשוט נו דאוט במיטבם

da1boy

New member
תראי

גוון היא נחשבת לקומצנזוס בעולם המוזיקה, כולם אוהבים אותה, והאלבום שלה, זה החלום של כל אומן, כי כל המפיקים הכי גדולים בתעשיה עבדו איתה עליו: DR.DRE -מפיק שלא זז מהפקות לאמינם ופיפטי סנט, הסכים להפיק לה שזה כבוד מאוד מאוד מאוד גדול. THE NEPTUNES- שכל שיר שלהם נהפך ללהיט היסטרי ANDREA 3000 (מאאוטקאסט) - הבן אדם מוכשר ברמות, והוא בדרך כלל מפיק רק לעצמו... DALLAS AUSTIN - הפיק להיטים כמו WATERFALLS של טי אל סי, טריק מי של קליס, והרשימה עוד ארוכה, אם את רוצה אני ארשום... JIMMY JAM AND TERRY LEWIS -צמד מפיקים שהפיקו להיטים למי שאת לא רוצה (מאריה קארי, ג'נט ג'קסון, טי אל סי, ועוד ועוד ועוד) NELLE HOOPER -מפיק מצויין שעובד בדרך כלל עם ביורק.... בקיצור קרירת הסולו של גוון, אומנם שונה מנו דאוט, אבל מאוד מכובדת ומוצלחת, וצריכים להיות מאוד שמחים על כך, כי את האמת בשנת 2000 כשיצא RETURN OF SATRAN דיי ריחמתי על גוון, מה יהיה איתה ואם בכלל קרירת סולו תצליח לה, וגם חשבתי שכשהיא תצא לסולו אז היא תתימר להיות רוקרית (ואני מאוד לא אוהב שזמרים שלא מנגנים משחקים אותה רוקרים כי זה יוצא מאוד מזוייף) ובגלל שהיא היתה אמיתית יצא לה אלבום אמיתי ומצויין...

uberBitca

New member
אני לא סותרת ולא מתנגדת למה שכתבת..

אני אוהבת מאוד כמה מהסינגלים שגוון הוציאה לאחרונה...יש להם סגנון מאוד מיוחד..גוון פשוט נהייתה נערת פינ-אפ מגניבה לחלוטין וזה מצוין. פארל וויליאמס, אנדרה 3000 ועוד אנשים שציינת, זה לא הפעם הראשונה שאני שומעת את השם שלהם. אני יודעת שהם אנשים מוכשרים ומפיקים מעולים..אבל אתה בא ואומר לי- תראי, גוון היא קונצנזוס ויש לה מפיקים מעולים. אוקיי, אבל זה עדיין לא סותר את העובדה שאני מתגעגעת בטירוף לנו דאוט, הלהקה של פעם, שעשתה מוזיקה לבד-לבד, ושונה מכולם..ושהייתה חלק משמעותי מהחיים שלי...

dilan angel

New member
כמה שאת מזכירה לי את עצמי ../images/Emo110.gif

אני התחלתי לשמוע נו דאוט כשהייתי בכיתה ט' ומאז אני התאהבתי במוסיקה שלהם! עד אותו גיל, יותר הערצתי זמרים/זמרות מאשר הערצה למוזיקה עצמה וחיבור למילים ולתוכן. אחרי שמיעה של הסינגלים שהתלהבתי מהם, גילית את כל שאר האלבומים שלהם שאפילו יותר מצויינים מהלהיטים עצמם. התאהבתי! פשוט התאהבתי בלהקה הזאת,שלא מייחסים אליה הרבה קרדיט. יש להם שילוב מדהים של סקא, פופ ורוק שרק הם יודעים לשלב אותו בצורה כל כך מושלמת. את האמת , את רוקסטדי אני ממש לא אוהבת למרות שיש שם שיר אחד או שניים שהצליחו והביאו לנו דאוט הכרה עולמית. נו דאוט התמסחרו, ועשו מוסיקה ממוסחרת שהתאימה אז לעולם הפופ הלעוס, השירים שם בלי תוכן מיוחד ואין שם את הרגש שהלהקה הביאה איתה בכל שאר האלבומים. אני מקווה שאחרי האלבום הכושל הזה(מבחינתי) ואחרי ההפסקה הארוכה שהם לקחו, נו דאוט יחזרו לעצמם ויתנו מעצמם את מה שהם יכולים באמת לתת שזה מוסיקה שלא הרבה מצליחים לעשות בימינו.

da1boy

New member
יש לך טעות

בדיסק ROCK STEADY הם גיוונו, והלכו על דיסק שמשלב רגאי ודאב, ויצא להם צליל מיוחד ומגניב (לדעתי, ולדעת אחרים, כי הדיסק מאוד הצליח...) זה לא שהם התמסחרו או משהו, הם פשוט במקום להוציא דיסק בנאלי, רגיל, הם החליטו לגוון ולעשות משהו שונה...

את לא מתנהגת כמו ילדה קטנה זה טבעי

להתגעגע לתקופות שהיו פעם של זמרים ולהקות. זה קורה בהרבה להקות שזמר\ת מוציא אלבום סולו ואז כולם מספידים או שוכחים את הלהקה ויש כאלה שנשארים להתגעגע,אל תדאגי,אמרו(וזה לא בטוח)שבקרוב נו דאוט יצאו עם אלבום חדש...

למעלה