אלוהים כמה זמן לא הייתי באינטרנט:P
ה הMפצח New member 4/7/07 #2 אולי עכשיו תטפל בעבריין שרירי ?... שפתח ניק מיתחזה: http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=2487568 או שאתם המנהלים כאן סתם רק ליופי ?!
אולי עכשיו תטפל בעבריין שרירי ?... שפתח ניק מיתחזה: http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=2487568 או שאתם המנהלים כאן סתם רק ליופי ?!
ק קרלו שiניל New member 7/7/07 #4 מפצח, הם מנהלים פורום לא את פליקס. GET IT חוצמיזה הוא לא מתחזה.. הוא סתם מעתיק. רואים שהוא לא מורדי אשדודי כי זה רשום עם i. מעריצים אותו מה הבעיה? P:
מפצח, הם מנהלים פורום לא את פליקס. GET IT חוצמיזה הוא לא מתחזה.. הוא סתם מעתיק. רואים שהוא לא מורדי אשדודי כי זה רשום עם i. מעריצים אותו מה הבעיה? P:
ה הMפצח New member 7/7/07 #5 גם לשים בסרטונים שלו את התמונה.. שמורדי שם לפני כל סרטון שלו, זה גם העתקה ? זה ניק מתחזה ששייך לעבריין שזה רק חלק קטן מהמעללים שלו בתפוז.
גם לשים בסרטונים שלו את התמונה.. שמורדי שם לפני כל סרטון שלו, זה גם העתקה ? זה ניק מתחזה ששייך לעבריין שזה רק חלק קטן מהמעללים שלו בתפוז.
ק קרלו שiניל New member 9/7/07 #6 אני בטוחה שאם זה היה מפריע למורדי הוא היה מטפל בזה ממזמן. סו דונט וורי
ה הMפצח New member 9/7/07 #7 אני בטוח שזה מפריע לו אבל הוא ילד טוב ולא רוצה לעורר מהומה בפורומים בגלל זה. בגלל זה הוא סופג בשקט את העלבון. בושה לתפוז על הטיפול הלקוי במתחזה העבריין !!!
אני בטוח שזה מפריע לו אבל הוא ילד טוב ולא רוצה לעורר מהומה בפורומים בגלל זה. בגלל זה הוא סופג בשקט את העלבון. בושה לתפוז על הטיפול הלקוי במתחזה העבריין !!!
ק קרלו שiניל New member 9/7/07 #8 אל תדבר בשם אחרים. אם אתה באמת רוצה לעזור דבר איתו במסרים או במסנג'ר איימל אנערף ואם זה באמת ככה תנסה לשכנע אותו לא לשתוק. לדבר במקומו לא ממש יעזור להוריד אותו.
אל תדבר בשם אחרים. אם אתה באמת רוצה לעזור דבר איתו במסרים או במסנג'ר איימל אנערף ואם זה באמת ככה תנסה לשכנע אותו לא לשתוק. לדבר במקומו לא ממש יעזור להוריד אותו.
ק קרלו שiניל New member 13/7/07 #16 מצטערת אבל זה רק פורום כמו כל הפורומים שיש בתפוז. עובדי פליקס לא ממש נכנסים לפה.. אז אין מה להתלונן פה או משהו.
מצטערת אבל זה רק פורום כמו כל הפורומים שיש בתפוז. עובדי פליקס לא ממש נכנסים לפה.. אז אין מה להתלונן פה או משהו.
ק קרלו שiניל New member 13/7/07 #18 מנהלי הפורום לא מנעלי פליקס גדמאט! מאיפה לך שהם לא פה? אולי אין להם מה לרשום? אולי זה לא נועד כדי שתבכה פה? חוצמיזה המנהלים פה הם -------------------לא---------------------- המנהלים של פליקס! רק אחד מהם וזה כי הוא מכולם! תבין כבר! X_X
מנהלי הפורום לא מנעלי פליקס גדמאט! מאיפה לך שהם לא פה? אולי אין להם מה לרשום? אולי זה לא נועד כדי שתבכה פה? חוצמיזה המנהלים פה הם -------------------לא---------------------- המנהלים של פליקס! רק אחד מהם וזה כי הוא מכולם! תבין כבר! X_X
ה הMפצח New member 13/7/07 #19 ../images/Emo6.gif שיגעת לי תשכל ../images/Emo3.gif אני התלוננתי גם כאן ולא רק כאן.
ק קרלו שiניל New member 13/7/07 #20 ואתה חפרת בטרוף אין מה להתלונן כאן! זה פורום! לא מקום לבכות בו! אז תפסיק