"אלוהים כפי שאנו מבינים אותו"

"אלוהים כפי שאנו מבינים אותו"../images/Emo23.gif

הערב, בחדר, נושא הפגישה היה צעד שלוש.... החלטנו למסור את רצונותינו וחיינו לאלוהים, כפי שאנו מבינים אותו. שמעתי כמה וכמה חברים שהתחלקו, וחשבתי לעצמי לרגע, מה זה בעצם האלוהים הזה בשבילי? מהו אותו כוח עליון שאליו אני פונה מידי יום בבקשת עזרה, בבקשה להנחות אותי, בבקשה להתגלות בכל צורה שהיא שאוכל להבין ולראות... מיהי או מהי אותה ישות שאני קוראת לה אלוהים, ולא במובן של "איך היא נראית" אלא מה המהות של זה בעיני.... חשבתי על זה קצת בדרך הביתה, והבנתי, שאותו משהו ענק שאנחנו קוראים לו אלוהים, שאני קוראת לו אלוהים, הוא ישות שכל כולה אהבה, זה משהו שעוטף ומחבק אותי ולעולם לא יזנח אותי, לעולם לא ירשה לי להתרסק באמת. זהו אותו כוח שזורם לי בעורקים ומבקש ממני לשמוח על כל רגע של חיים, דורש ממני להאמין ולדעת שהכל בסדר, הכל פשוט מצויין וברגע שאני לא רואה ככה את הדברים כל מה שאני צריכה לעשות זה לבחור את הדרך שתגרום לי להרגיש טוב. אלוהים שלי לעולם לא יחפש להכשיל אותי ולעולם לא יעמיד בפני משהו שלא אוכל להתמודד איתו. אז גם כשהדברים קשים, גם כשיש תסכולים, כל מה שאני צריכה לעשות זה לבחור את דרך היציאה משם, אחרי שהבנתי מה זה בא ללמד אותי. אם אני לא יכולה לבד – אני יודעת, כי למדתי את זה בימים האחרונים – שבשביל זה יש חברים. אותו אלוהים שלי מתגלה דרכם כשאני לא יכולה מכל סיבה שהיא לראות את הדברים בברור. כן, גם דרך החברים אלוהים מתגלה. אהבה בשבילי – זה אלוהים בהתגלמותו. כל זה נכון לעכשיו... ואני מניחה שעוד יוסיף ויתגלה
ואתם? מה או מי זה אלוהים בשבילכם? אוהבת

אלוהים על-פי הבנתי

כדיי לדעת את צעד 3,עליי לעבור את צעד אחד,והשני,צריך להיתבונן אחורה על חיי{גם שם אלוהים היה איתי}, וללמוד מהתעויות שלי,כמובן שהייתי חסר שפיות בדרך כלל לחלוטין,אז אני מגיע חסר אמונה,ותיקווה לתוכנית, ושם חברים בעליי ניסיון ממליצים לי להצתרף לקבוצת צעדים,כמובן עם הזמן אני מבין שרצונותיי הרסנים הם, {הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות}לאט לאט הבנתי שאני צריך לצאת בבוקר עם תפילותיי לדרך,לא פעם במשך הניקיון אני מוסר את חיי ורצונותיי "להשגחתו"שקצה החוט ביד שלי,פשוט רוצא שליטה,אם שחכתי לרגע שאני חסר אונים,ושאיבדתי שליטה על חיי אני לאותו רגע בבעיה,לכן יש חברים,{חברותא} ספונסר שיחזירו אותי לשפיות, אני צריך להבין,שאני לא יכול לעשות את אותן טעויות,ולצפות לתוצאה שונה,אסירות תודה לאלוהים,ולדרך, הבנתי היום שאני לא חייב לגדול על ידיי כאב,{להיתגלח על זקן של אחרים}נכון לפעמים קשה להבחין אם זה רצונו,או,רצוני. לכן עליי לשתף את הספונסר,או חבר,לאמיתו של דבר אני מנסה רק להיום לא לסבך את הדברים,כשאני מיתיעץ עם המון אנשים,בסוף אני מקשיב לראש שלי,אני מבין היום בוודאות שהראש שלי רוצא לבודד אותי מהחברים,מהתוכנית, מהספונסר,בקיצור המחלה חוגגת,"פיתאום אני לבד,אני יודע מה אני עושה וכו..." ההמשך מחר,שלכם באהבה.

מחכה להמשך../images/Emo8.gif

ואולי... אולי כדאי שתכתוב בשם שלך חבר יקר
לרגע לא הבנתי מה עושה מכורה למכור עם ספונסר, תכנית, צעדים... צוחקתתת
אוהבת לקרוא את דברייך
נ.ב. תודה על מסר שהעברת בדרך הביתה מהחדר, ועל הנכונות לסלוח, לקבל, להבין ולהיות אתה - חבר אמיתי! מאד מאד מאד מעריכה ומוקירה.. גם הוא.

ANGELA9

New member
אלוהים הוא: מבין, אוהב, ומתחשב ../images/Emo189.gif

עד היום הוא שמר עליי והגן עליי ונתן לי בדרך המון מתנות בהרבה סיטואציות אני זאת שלא רציתי לראות את הסימנים כשהחלטתי לבחור בדרך או במשהוא מסויים, הטעויות הם שלי והבחירה השגויה שלי! אם בחרתי משהו מסויים דרך הרגש ולא ההגיון, אולי שם היתה הטעות שלי או שפעלתי דרך הדפוסים השליליים שלי.....אלוהים לא אשם בבעיות שנגרמו לי במשך חיי, אלוהים שלי נתן לי הרבה סיטואציות, ולי היתה האחריות באיזה סיטואציה לבחור, והבחירה שלי לא תמיד היתה נכונה, ואת המחיר אני שילמתי אך המחירים ששילמתי לא היו גדולים, כי אלוהים תמיד היה בעבורי... נתן לי את הכוח והדרך להתמודד, והאסירות התודה שלי לאלוהים שלי שתמיד נפלתי על הרגליים, שתמיד איתי, ועליי האחריות לבחירה הנכונה בחיי ולהיות ערינית ומודעת לסימנים שנותן לי לכל אורך הדרך והחיים וכל זאת למדתי בקבוצת התמיכה נר-אנון למשפחות וידידים של מכורים אסירת תודה לתוכנית, ולברות לספרות ת ו ד ה !

למעלה