אלוהים לא גר פה יותר

פרוזק

New member
אלוהים לא גר פה יותר

אתמול בלילה חברים ישנים שלי מהתקופה השחורה שלי התקשרו ואמרו לי שהולכים לים. נו אז שיהיה ים. ישבתי איתם ואתחלנו לדבר מעלים זיכרונות מהתקופה של סוף הבית ספר והצבא והכל כל פעם כולם סיפרו משהו שהם אחי זוכרים מאחד האנשים כשהגיעו עליי מסתבר שרובם זוכאים פחות או יותר אותו הדבר. איך הם היו מסתובבים לילות שלמים כדיי למצוא אותי ובדרך כלל ישנתי על איזה ספסל, איך הם היו גוררים אותי שאני יבוא לישון עצלם איך היו מוציעים אותם בעמצה שעור לאתחיל לחפש אותי בגלל ששוב היועצת נכנסה לפניקה כי אמרתי משהו ונעלמתי. כל הפעמים שנראתי כמו כלב שהלך לעיבוד ואז הם אתחילו עם זה שהם לא מבינים איך אני עוד זו שלומדת עכשיו באוניברסיטה ואיך זה שחוץ מהבגדים המוסיקה והדיבור אני אדם שונה לגמראי עכשיו. בסוף התעצבנתי ואמרתי שלא יזיק אם הם גם יגידו משהו טוב אז חברה שלי תפסה אותי ואמרה שתמיד היה לה ברור שאם היא בבעיה אני הכתובת וזה מה שאזכיר לי למה אפסקתי להסתובב איתם. עד היום אני לא יודעת אם הם חיפשו אותי בגלל שהיה להם עכפת או פשוט בגלל שהם איו צריכים מישהו שיקשיב לבעיות שלהם? עד היום זאת הסיבה שנראה לי בגללה אנשים מסתובבים איתי בכלל, בגלל שאני טובה בלאקשיב בגלל שאני לא מדברת. ודיי נשבר לי

רומי1770

New member
היום חברים- מחר כבר לא...

פרוזק יקרה אלוהים אינו מרחם על ילדי הגן.... את צריכה לבחור בעצמך את הסביבה שהכי מתאימה לך, אלו החיים, בכל תקופה מתאימים חברים אחרים,אלו שנקראים``חברי ילדות``- הם נכס אמיתי, (אם זו באמת חברות אמיתית...) אני באופן אישי למדתי על בשרי, לתת ולקחת בערבון מוגבל, זו הדרך היחידה שלי לא להפגע יותר מידיי. אני חושבת שהכי חשוב זה שתהיי שלמה עם עצמך, והכי חשוב כנה עם עצמך... רומי

פרוזק

איך הם לא מבינים שאת עוד לומדת באוניברסיטה למרות ש.......`` בדרך כלל ישנתי על איזה ספסל, איך הם היו גוררים אותי שאני יבוא לישון עצלם איך היו מוציעים אותם בעמצה שעור לאתחיל לחפש אותי בגלל ששוב היועצת נכנסה לפניקה כי אמרתי משהו ונעלמתי. כל הפעמים שנראתי כמו כלב שהלך לעיבוד `` יש לי רק תשובה אחת: הם לא מבינים מה זה כח רצון של אדם. הם לא מבינים מה זה הישרדות ורצון לשינוי. הם לא מבינים איזו בחורה ראויה להערצה את. הם לא מבינים שהם לא ראויים להיות חברייך. הם לא מבינים שיש בך המון טוב שהם לא מכירים. ואני שמחה על כך כי כאלה הם לא באמת חברים. ולנשמה קסומה כמוך הם לא ראויים. (((((((((פרוזק))))))) אני מעריצה אותך, אני לא צריכה שתסבירי לי כלום. גם אני למדתי באוניברסיטה, ואפילו באתי שנה א עם אוטו חדש, כולם היו בטוחים שאבא האוהב קנה לי מתנה, ואני ילדת פינוק-כי מה הם בעצם מבינים , מה זה לשרוד את החיים? כשבקשת לדעת מה טוב בך אמרו ``אז חברה שלי תפסה אותי ואמרה שתמיד היה לה ברור שאם היא בבעיה אני הכתובת ``-זה יותר מידי מוכר לצערי. מאחלת לך שתמצאי חברים כאלה שיואהבו אותך כמו שמגיע לך, מקסימה מרחל-נשמה

למעלה