אלוהים, מה אתן באמת רוצות?

BlaBliBlu

New member
אלוהים, מה אתן באמת רוצות?

ממש לא מזמן סיימתי קשר רע במיוחד עם בחורה רעה במיוחד (אני מניח). נתתי לה הכל, כל מה שהיא ביקשה אני נעמדתי דום ועשיתי, היא רצתה אותי קצת קשוח, הייתי קצת קשוח, היא רצתה שאני אפסיק לשתות בירה, הפסקתי במקום, הייתה לה בעיה עם מגע פיזי, לא נגעתי בה לרגע. לא לחצתי, לא דרשתי, לא הצקתי, עזבתי בשקט כשהיא רצתה, חיבקתי כשהיא רצתה, לא התווכחתי בלי סוף, בלעתי עלבונות קשים ללא תגובה מצידי, תמכתי, עזרתי ככל שיכולתי בהכל, ממש עשיתי את כל מה שהיא רצתה, כל מה שהיא ביקשה וכל מה שקיבלתי בתמורה היה אין סוף מילים קשות ומכתב ארוך, פוגע ונוראי במיוחד שטען שאני פוגע בה ורק רוצה לשכב איתה ולזרוק אותה (אלוהים יודע כמה שנתתי ולא ניסיתי שום דבר או ביקשתי או אפילו רמזתי למשהו כזה) שגרם לי לאבד את האהבה אליה ולעזוב אותה לבסוף. לא ביקשתי ממנה כלום, לא רציתי כלום, אפילו לא מילה טובה (וגם לא ממש קיבלתי אותה), רק אהבתי אותה ונתתי לה בלי הפסקה. זה לא הספיק לה, היא עדיין שחטה לי את הנפש בלי היסוס. אני לא מבין, מה אתן רוצות, בדיוק? אתן רוצות אותנו קשוחים ורעים, או משהו? עשיתי הכל, אהבתי מאוד, הייתי עדין, מתחשב, מפנק, לא ביקשתי כלום בתמורה ואני עדיין מקבל את זה? למה? מה עשיתי לא בסדר? מישהי מהמין המתוחכם והעליון כל כך מוכנה בבקשה לרדת אל אחד מהמין הנחות יותר ולהסביר לי בדיוק מה עשיתי לא בסדר?

leper

New member
המין הנחות?????????????../images/Emo46.gif

תראה,גבר, יש סיפור שאתה צריך ללמוד. זה הולך כך: ביום בהיר אחד, יצא לו הארנב מהמחילה, הוא החליט שהוא מחפש לו חיים שונים ומגוונים מיחוץ לכל מה שהוא ראה. כעבור שלושה ימים הוא הגיע לחווה, היו כל מיני שלטים בדרך שהראו לו חיות מחייכות בזרועות דמות עם כובע, השערים היו פתוחים והוא ניכנס. בצעד רועד הוא הציב את רגלו על מפתן הדלת,והקיש על הדלת,כשהדלת נפתחה הוא הביט אל דמות גדולה עם כובע, והדמות הביטה בו... הוא החסיר פעימה... הדמות חייכה אילו,זה היה חנן הגנן,אשר היה ידוע בכך שלא היה אוכל בשר ושלא התגייס למחלקת התברואה כי הוא לא היה מסוגל לשתף פעולה בהרג של בע"ח. חנן ישר זיהה את הארנב הנ"ל, הוא ראה כי הארנב רק הרגע יצא לעולם הגדול ואי לכך הוא החליט לפרוס בפניו את כל הנוחות שקיימות, כדי לא לתת לו להרגיש שהוא לוחץ עליו. הארנב נכנס לבית ובהתחלה הכל היה לו מוזר,הוא חשש מלעשות כל מיני דברים,אך הוא שם לב שבכל פעם שהוא מבקש משהו מחנן, חנן ישר רץ ומארגן. חנן היה מוקסם מהארנב, הוא ראה בו פונטנציל לגדולות, מה שגם לארנב הייתה פרווה יפה ורכה, שחנן מאוד רצה ללטף. חנן מאוד אהב לעשן עלי גפן,זה היה גורם לו להנאה בסופי שבוע,ואילו הארנב חשב שזה מנהג מגונה,אז הוא אמר לחנן להפסיק עם השטות הזו, בשלב זה מערכת היחסים בין חנן לארנב הייתה מסובך, ביתו של חנן היה מסודר לפי טעמו של הארנב, וגם אם לא היה נוח לחנן שהייתה נסורת בכל מקום, למען האנב הוא היה מוכן להשתנות. מה שגם יום אחד הארנב הסכים שחנן, ילטף אותו קצת... אך לארנב היו מחשבות שונות על העולם, ולפעמים הוא היה מספר זאת לחנן, הוא לא הרגיש שהוא "מתנסה" בעולם הגדול, כמו שהיה רוצה וכל פעם שחנן היה שומע את זה הוא היה נלחץ ומנסה לגרום לארנב להרגיש יותר בנוח, כי הרי, למה לעזוב מקום שנותן לך הכל? במשך הזמן לארנב שיעמם, והוא החליט שהוא רוצה לראות עולם, הוא לא יצא מהמחילה כדי להגיע למחילה נוספת. אז הוא תפס שיחה עם חנן והסביר לו שעד כמה שנפלא וטוב לו, הוא יוצא אל העולם. חנן היה בדמעות ושבור לב
ושאל את הארנב למה לו לעזוב? הארנב אמר שהוא בכלל הגיע לביקור, ולא תכנן להשאר כל כך הרבה. הוא נתן לחנן חיבוק ונשיקה על הלחי, ויצא בצעד קליל מהדלת. מוסר הסכל: כאשר אתה מכניס משהוא לביתך זכור, שבין אם הוא ישאר או ילך, אתה תתצתרך לנקות את הנסורת אחריו. אבל הכי חשוב הוא לא לעשן עלי גפן בכמויות, מכיבן שעכשיו אפשר, כי בסופו של דבר, זה רק יפגע בך. אני מבין שנפגעת רגשית, וזה קורה מידיי פעם בחיים, אף אחד לא אמר שזה לא יקרה לך, כי אתה בחור נחמד. מה שלא מקובל עלי הוא שאתה מוריד את עצמך "רמה" כי נפגעת. לא עשית טעות והיית בן-אדם, מה רע בכך?

ב ו ע ו ת

New member
אתן?

נפלת על חלאה רעת לב ומרת נפש, זה הכל. לא אוהבת שמתייחסים אלינו כאל מקשה אחת. כל מה שעשית היה בסדר, אולי טו מאצ' בסדר. אני לא מסכימה שיעלבו בי, וגם אתה לא צריך להסכים. היית צריך לשרטט גבולות ברורים מאד, ואת זה לא עשית. ישנם אנשים שנהנים מ"השגת גבול", בודקים לאן יוכלו להגיע, מה יוציא אותך משווי משקלך ומהכלים גם יחד. אני מניחה שהיא מאותו סוג. וברגע שהשיגה את שלה היא דוהרת הלאה, אל עבר הסקנדל הבא. אגב, השטחים ששוחררו לא יוחזרו, היא תואם גנדי. ברגע שוויתרת אי אפשר לחזור אחורה. בפעם הבאה כבד את עצמך ואל תרשה שאיש יעשה בך כבשלו. בועה - האשה והגבולות

BlaBliBlu

New member
יש לך המון נסיון

מכמה מילים שלי את הבנת בדיוק את הטיפוס. איך? אפשר כמעט לחשוב שאת מכירה אותה. היא באמת הייתה ככה וכל פעם ניסתה אותי יותר ויותר, מתחה עוד ועוד את הגבול. היא פגעה בי במילים, בלעתי את זה. היא ראתה שאפשר באמת להמשיך. היא ראתה שאני מתעב סיגריות, היא איימה לעשן עד שוויתרתי לה ואמרתי שהיא יכולה לעשן רק כדי שתצא מהדכאון התמידי שהיא הייתה שרוייה בו, ובסוף היא בכלל לא רצתה לעשן. היא אפילו סיפרה לי שהיא רוצה לשכב עם נשים, כנראה גם כדי לנסות אותי ולראות איך אני אגיב. את קלעת בול לטיפוס. לרוע המזל, אני האמנתי שאם אני אתן ללא גבולות ואקבל אותה כמו שהיא ואוותר על הכל בשבילה היא אולי תסתפק ונוכל להסתדר. כנראה שטעיתי במקרה שלה.

ואני דווקא

נוטה להסכים עם ההתנהגות של הבחורה יותר נכון להבין אותה. תחשוב אתה בעצמך. נניח והיית מכיר שתי בנות, במטרה שיהיו חברות שלך. מי מהם היתה מעניינת אותך יותר - זאת שיוזמת דברים, שמביעה דעה ומתווכחת איתך כששדברים לא נראים לה, זו שמבהירה לך איך אתה יכול ולא יכול להתנהג אליה, ומקשיבה באותה מידה לדרישות שלך - או הבחורה בלי הדרישות, שכל פעם הייתם הולכים לאן שאתה רוצה, שהיתה מסכימה עם כל מה שאתה אומר, עושה כל דבר שתבקש, ועוד יותר מזה - תשתוק כשאתה תעליב אותה ותהיה רע אליה? בחורה כזו היא באמת מאוד נחמדה וקשה להגיד עליה מילה רעה, אבל היא לא מעניינת. היא לא מאתגרת. היא צפויה. וברור לי, שאתה תעדיף לבלות עם הבחורה שדורשת לעצמה ומתווכחת ומביעה דעות, זו שיודעת מה היא רוצה וזו שיכולה להפתיע אותך, מאשר את הבחורה הנחמדה והשקטה והצייתנית. ואותו דבר קרה לך עם הבחורה הזאת - היית פסיבי מדי. מה הטעם בקשר עם מישהו, כשאת יודעת שכל מה שיהיה זה בדיוק מה שאת תרצי שיהיה? איפה העניין? איפה הציפיה לגלות מה יביא כל יום חדש איתו? אולי העובדה שהיא כל הזמן מתחה עוד ועוד את הגבול - זה בניסיון להוציא ממך איזו דעה, איזו התנגדות. לראות שיש לך עמוד שדרה, ואז אתה תהיה אדם מעניין עבורה. אבל היא רואה שהיא בוחנת אותך עוד ועוד, וגם במקרים קיצוניים אתה לא מגיב ובולע את העלבון בשקט - ומחליטה, לדעתי בצדק, שזה פשוט משעמם אותה. אולי זה לא נחמד מצידה ואפילו מרושע, אבל אני מבינה אותה לחלוטין. בשביל להיות בקשר עם בנאדם צריך שהוא יהיה מעניין, לא שהוא יהיה צל ובבואה שלך.

BlaBliBlu

New member
אוקיי, אבל לא הבנת

לא הייתי רכיכה שעושה כל דבר שהיא רוצה. היו לי דעות משלי, התנגדתי לדברים שהיא אמרה, התווכחתי איתה על כל מיני דברים, הייתי אני עצמי, לא צל שלה. כדרך אגב, גם ניסיתי לעשות אותה מאושרת ולעזור לה ולתת לה הכל. עובדה שהיא לא ממש זרקה אותי, היא פשוט פגעה בי בלי הפסקה עד שעזבתי אותה. פשוט מתחה את הגבולות בלי סוף. אז לא ראיתי את זה, עכשיו אני רואה. הייתי מתווכח איתה ימים שלמים ואם היא לא הייתה מקבלת את מה שהיא רוצה היא הייתה מאמללת אותי. היא הייתה מאמללת אותי באופן כללי, אבל באותם רגעים היא הייתה מאמללת אותי פי כמה וכמה. בהחלט יש לי עמוד שדרה, אני לא רכיכה. היא הבהירה לי שהיא רוצה אדם מעניין לפני זה, וזה מה שניסיתי לספק לה. לא אמרתי לה: "כן, המפקדת" על כל דבר קטן. הלוואי וזה היה משעמם אותה. הלוואי והיא הייתה זורקת אותי ואז אולי היית צודקת. אבל היא פשוט בחורה דכאונית וקשה שלא ידעת לתת בחזרה שום דבר. עכשיו היא מדוכאת ומתחרטת ושונאת את כל העולם, אבל היא תמיד שנאה את כל העולם, לא חשוב מה אמרתי לה. לרוע המזל, את די פספסת את סוג הטיפוס.

אני כותבת

מה שהבנתי מהדברים שלך. אתה בעצמך אמרת, שחשבת שהדרך היא לוותר לה על הכול. אז מה אני אמורה להבין מזה? וחוץ מזה... עדיין, לדעתי, נקודת המבט שהבאתי היא נקודת המבט שלה. לך קשה לראות את זה, כי נכון, אולי היו לכם שיחות על כל מיני נושאים והבעת דעה והיית מעניין - אבל בדברים החשובים, בגבולות של הקשר - את זה היא קבעה. כך שאני עדיין בדעה שלי - כשרק את קובעת את הגבולות, אין שום עניין בקשר. כשאתה מראה לה למשל שעישון זה עיקרון וקו אדום שלך, ואחר כך מוותר עליו - זה בדיוק מדגים את הנקודה שלי. מישהו יוותר בשבילי על הקווים האדומים שלו, זה לא מקסים ולא חמוד ולא רומנטי, זה פתטי. אני לא ארצה קשר עם אדם שיבטל את עצמו מולי, ואני חושבת שגם היא לא. אתה אומר שלא היית רכיכה כמו שאולי הצגתי את זה - אבל זה מנקודת המבט שלך. עד שאני לא אשמע את המצב מהעיניים שלה, יהיה קשה לי להאמין שלא כך היא ראתה את זה.

BlaBliBlu

New member
אבל

גם אם היא ראתה את זה ככה, יש דרכים להגיד את זה ולא לפגוע בלי הפסקה ולמרר לי את החיים בתמורה. אבל איך אומרים? אין חכם כבעל נסיון. או באנגלית: Hindsight is always 20/20 ובתרגום חופשי: במבט לאחור תמיד רואים 6/6. זה נורא קל להגיע למסקנות הנכונות אחרי שהכל עבר ונגמר. איפה היית לפני כמה ימים כשעזבתי אותה לאחר שהיא שחטה לי את הנפש לחתיכות קטנות עם המכתב הנוראי הזה שלה? איפה אני הייתי? למה לא הפעלתי הגיון או באתי הנה? אז זהו, שאי אפשר בדיוק לעשות את זה וכשנמצאים בתוך כל העניין הזה, לא חושבים בהגיון. זה בדיוק כמו להמצא בתוך פיגוע או קרב. קל נורא לדבר, אבל כשנמצאים בתוך כל זה, זה שונה לגמרי. אם רק היית רואה מה היא עשתה לי לאחר שלא וויתרתי על הקו האדום הזה שלי בקשר לעישון, היית מדברת אחרת. אבל בסדר, זה כבר באמת לא חשוב. הרגש היחיד שנשאר לי כלפיה כרגע הוא רחמים אמיתיים. היא מסכנה. יש לה המון בעיות, היא בדכאון תמידי, היא בטוחה שכולם רק רוצים לפגוע בה בלי הפסקה, היא לא נותנת אמון, לא אוהבת אף אחד, רגזית, שונאת ולא אכפתית ואני לחלוטין לא אומר את זה בכעס, אלא בעובדתיות אמיתית. הידיד היחיד שנשאר קרוב אליה הסכים איתי בעצמו. הייתי בטוח שאני אוכל לעזור לה ע"י נתינה, אבל כל מה שנגרם הוא שהיא פשוט פגעה בי בלי הפסקה וזה הכל. עד כמה שניסיתי ורציתי לעזור ולעודד, היא השקיעה את עצמה בדכאון שלה שוב ושוב מכל מיני סיבות מטופשות. ועכשיו זה באמת לא משנה כלום. אולי הפסיכולוג שלה יוכל לעזור לה, אבל לדעתי היא כבר במצב גרוע יותר משפסיכולוג יוכל לעזור. אולי רק פסיכיאטר. ואני לא ממש עזרתי, אלא אולי אפילו הרעתי את המצב. מסכנה. בכל מקרה, עד כמה שזה נשמע נוקשה, אני לא חושב שאני צריך יותר להתעסק עם זה עכשיו, כי אלה בעיות קשות שאני לא יכול לפתור ואין טעם שאני אענה את עצמי בגלל זה. נקווה רק שהיא איכשהו תהיה בסדר בעתיד ואני אמצא מישהי עם קצת פחות בעיות בעתיד, מתישהו.

DrorCh

New member
משהו פה לא מסתדר לי

אתה נשמע לי דווקא בחור נחמד, והרי מהתחלה וגם באמצע ובסוף הבנת תמיד שהיא ממש לא מתאימה לך אז בשביל מה הכנסת את עצמך לזה ? מניסיון אני יכול להגיד לך שאנשים אולי מתבגרים אבל באופי הם לעולם לא ישתנו תלמד להציב לעצמך קריטריונים של ימות ובל יעבור!! למשל עישון אל תתפשר על זה אם זה מפריע לך!! או מקומות בילוי אל תתחיל ללכת לדיסקוטקים(במידה ואתה לא מת על תרבות המועדונים) אם אתה חושב ששם בנות רוצות למצוא חבר. אז אולי זה יהיה קשה ומייגע אבל זה יהיה שווה בסופו של דבר כל רגע.

night mistress

New member
נפלת על סחורה סוג ז'..

מעבר לזה קשה לי להסביר כי באו לי מליון מחשבות כשקראתי את מה שכתבת.. יש מלא נשים כאלה וגם כמה חברות שלי (בלי קשר אליי,על אף הניק שלי) שהמטרה שלהם בחיים זה להשפיל אותך עד עפר כדי שתתמכר אליהם וככה הם יבטיחו את השליטה הנפשית שלך בהם.. סורי,לא קונה את זה..אני גם כמוך,נותנת הכל,אבל מה לעשות ,יש אנשים שלא יודעים לקבל..שטויות.

למעלה