אלוהים.. ממש נכנסתי לדיכאון..

עותי

New member
אלוהים.. ממש נכנסתי לדיכאון..

זה פשוט היה כל כך כל כך עצוב. הם יודעים ברגישות רבה לגעת בנקודה הכי כואבת ולגרום לך לבכות. והכל בלי יותר מידי מילים. רק מבטים. זכרונות. אין מה להגיד, כולם שם הראו את האנושיות שלהם, אפילו קלרה לרגע הייתה בסדר.. חוץ מאיריס שתהיה לי בריאה, בא לי להרוג אותה. ואדו.. אלוהים.. לא יכולתי לראות אותו בוכה. חשבתי שאני עוד שניה מתמוטטת בעצמי.. זה מדהים איך שאתה נכנס לסדרה הזו, מכיר את האנשים, מרגיש את מה שהם מרגישים וממש רוצה שיתקשרו אליך ויגידו לך לבוא לבית חולים כי זה הרי ברור שאתה צריך להיות שם בשביל קמילה, אתה הרי היית מההתחלה ואתה מכיר את הכל. אולי נסחפתי.. אבל אני עוד חודשיים מתגייסת ואני מקווה שאני אספיק לראות את הסוף ובכל מקרה אני אתחרפן בלי בלעדיהם.. שלכם.. חדשה פה.. עותי

עותי - אל תלכי לשום מקום../images/Emo6.gif

אני מארגנת לך דחיה של הגיוס עד אחרי הפרק האחרון
וברוכה הבאה ותחזרי לכן כל יום אחרי הפרק אם מתאפשר לך............. אני מסכימה איתך בהחלט שיש להם הברזילאים כשרון מיוחד בלהעביר את הרגשות למסך. פשוט נפלא מבחינת משחק ומוזיקה .......... אני לא יודעת מה יהיה ביום האחרון. את יודעת עוד כמה פרקים יש?????????????

אסיה א

New member
מסכימה עם כל מילה!!! ../images/Emo20.gif

אני כן יודעת מה יהיה ביום האחרון אבל אני לא רוצה להיות ספויילרית, אז אם את רוצה מידע, כנסי למסרים... יש 150 פרקים ככה שלא נשארו הרבה פרקים...

ElinorL

New member
מה? 150!?

עוד חודש נגמרת הסידרה!? באסההההההה תגידי, אסיה, מאיפה את יודעת הכל? יש לך אתר על הסידרה כי אני גם מחפשת תמונות...

עותי

New member
הלוואי

והייתי יכולה להישאר עד הפרק האחרון. נראה לי שיש 150 פרקים, אם יש לך כוח תעשי את החישוב.. אה וגם זה בטח יסתיים כשתתחיל הטלנובלה מיכאלה שתהיה במקום לפי דעתי.. וזה אומר בערך במרץ... ואני כמעט כל פרק בוכה. בפרק שאמא של איריס, אינגריד מתה, בכיתי כל כך הרבה, והייתי ממש בבאסה כל הערב.. ועכשיו גם. כולם שם מדהימים. על כל אחד אני יכולה לכתוב שעות על כמה הוא מדהים ואנושי גם אם הוא מתנהג לפעמים רע.. אין.. פשוט.. יהיה קשה בלי זה..

ElinorL

New member
יווווווווווו זה היה פרק מזההה עצובב

!!!!!!!!!!!!! אני מזה בכיתי, ראיתי אותו בצהרים וקיוויתי שאולי לקחו אותה לבית חולים או משהו אבל איך שאיריס בכתה ואף אחד לא בא לקחת אותה ידעתי בתוכי שהיא מתה!

גילגולה

New member
באמת פרק עצוב לאללה......

איזה מסכן אדו - אבל איך שהוא בוכה יפה, ואיך הוא הרגיש רע עם כל הסיפור הזה

Yaeli p

New member
ולמה שלא יהיה עצוב?

הוא גילה שאשתו חולה בסרטן והם בדיוק התחתנו.. איזה מסכן.. כל כך בכיתי איתם.. ועם אדו!! ומצאתי מלא תמונות של אדו ופרדי..

Yaeli p

New member
לא זוכרת

אבל יש לי מלא! איזה חמישים.. מהבוק שלו- הוא היה דוגמן.. מי שרוצה עוד פרטים שישלח לי לאייסיקיו הודעה- 337605861 יעל

אסיה א

New member
מזדהה!!! ../images/Emo20.gif

מזדהה איתך לחלוטין!!! איך שהראו את הזכרונות שלהם, באנגרה, בבריכה ובחתונה, זה פשוט... פשוט... הרס אותי!!! לא יכולתי להפסיק לבכות... ואיך שאדו בוכה... אין מילים! כל השחקנים שם הם א.א!!!
ואני חושבת שתספיקי לראות הכל... תמשיכי לצפות!

ElinorL

New member
עותי

אני מזה מבינה אותך! זה פשוט בימוי מעולה שאתה כ"כ שוכח שזה סידרה! אני ממש עצובה בשביל קמילה ואני מחר רוצה לשאול את המורה שלי לביולוגיה על סרטן יותר לעומק... את לא היחידה שלקחה את הסידרה קשה! חחח
בכל אופן שיהיה לך גיוס טוב ואולי תמצאי מי שיקליט לך אם הסדרה לא תסתיים עד אז... את יודעת כמה פרקים יש?

עותי

New member
ושוב...

150 למיטב ידיעתי. אני בכלל לא קולטת שזה אשכרה סדרה שתיגמר מתישהוא.. ואני לגמרי שבורה כי אמא שלי נפטרה מסרטן, וזה פשוט.. מכניס לרגע לעבר, ולכל התחושות, שפשוט רציתי לחבק את אדו לנצח ורציתי שהוא יחזור לחדר וישב איתה וינצל כל רגע.. הם פשוט מטורפים שם. הם יודעים בדיוק איך לגרום לך להישבר..

ElinorL

New member
כן, זה ממש בימוי מעולה

אבל זה באסה שזה רק 150 זה טוב שהסדרה נגמרת וזה לא ממשיך לנצח וחוזר על עצמו כמו הסדרות בארה"ב אבל למה כ"כ קצת? למה אי אפשר לעשות איזה 300 פרקים? זה ממש ממש באסה! חבל שהתחלתי לראות בקביעות די מאוחר... :(

Yaeli p

New member
עותי

מצטערת על אמא שלך. אני משתתפת בצערך. אם את רוצה יותר פרטים על הסדרה דברי איתי במסרים טוב? ואני כל כך בכיתי..

עותי - כל הכבוד לך שאת משתפת

אותנו - חברייך הוירטואלים בדבר כל כך אישי.כשאני חושבת על זה אני אומרת ומרכת כל יום על בריאות שלמה. משתתפת בצערך.

Yaeli p

New member
גם אני..

אני שחקנית ואני גם רגישה מאוד.. כל דבר קטן אני בוכה אז בכלל... ואיריס אני כל כך שונאת אותה! אמא שלי הבינה למה אני כל כך שונאת אותה... היא גם נגעלה מאיריס.. כל הפרק בכיתי וגם אתמול..

למעלה