אלוהים משחק בקוביות?

אשכר

New member
אלוהים משחק בקוביות?

המשך ועדכון לשאלה של job control בshell של לינוקס: הבעיה היתה שכשעשיתי טלנט לחשבון שלי, גיליתי שיש הודעת שגיאה, וכתוצאה מכך: הקיבורד לא יודע לתקשר עם הטרמינל (חצים, Fkeys וכו) אי אפשר לצאת לבקגראונד ודברים אחרים שקשורים לניהול ג´וב (ctrl-c) ככה זה נראה אצלי: Last login: Sun Nov 18 16:21:19 from eshkar Warning: no access to tty (Inappropriate ioctl for device). Thus no job control in this shell. eshkar /home/eshkar> ^[[A^[[B עכשיו גיליתי שזה קורה באופן אקראי: לפעמים אני נכנס והכל בסדר, ולפעמים אני מקבל את ההודעה הזאת! זה קורה גם בTCSH שאני עובד איתו, אבל גם ב-BASH. לפעמים כן ולפעמים לא. אם אני עושה טלנט לעצמי 2-3 פעמים, אז מתישהו אני מצליח לקבל לוגין בסדר. זה קורה לי על כמה מחשבים, ואני לא מוצא רפרנסים בגוּגל על זה... אז מה, הקצאת טרמינלים בעדכון החדש של רדהט עובדת ראנדומלי? עצות?

mavor

New member
היה לי את זה

היה לי קטע די דומה לפני כמה חודשים אצל לקוח די גדול בדיוק אותו הדבר השלבים לפיתרון (זה בכול אופן מה שאני אשיתי לפחות אחד מהצעדים צריך לעזור לך בגלל שזה היה לקוח די גדול אני אשיתי את כולם בבת אחת) 1) החלפת כול ציוד התיקשורת (כבלים +HUB) 2) החלפת מקלדות 3) החלפת מעבד+מאורר למעבד בשרת נדב

אשכר

New member
HUH??!?

סליחה? מה הקשר? אני מדבר על מחשבים שונים: אחד בארה"ב ושניים אחרים בארץ. מצד שני, באמת נידפקו לי כבר 2 דיסקים, אולי יש בזה משהו. והשרת האישי שלי מתנהג מוזר, נתקע פתאום בלי שום סיבה כבר פעמיים. מאוורר? בכלל עוד לא סגרתי את המארז בחודש האחרון. בכל מקרה, אני אבדוק ואספר איך היה.

אשכר

New member
נדב!!! לא תאמין מה קרה הלילה

נדפקו לנו עוד שני הרד-דיסקים: אחד: אותו שרת בעייתי בארה"ב (אחד מהשניים שיש לו בעיות טלנט), והשני: אצל אחד העובדים בבית. השלישי, השרת שלי, מראה סימני זיקנה. המחשבים בסה"כ בני שנה וחצי, אחד SCSI 80GB, אחד IDE20 והשלישי סתם נֶפֶל. מה קורה פה???

mavor

New member
זה התקופה

תמיד בתקופה הזאת יש הרבה נפילות של HD אני משאר שזה בכלל שאחשב חברת חשמל עוברת למתכונת חורף אחרת אין לי הסבר למה זה תמיד בתקופה הזאת חוק מרפי =תמיד ידפק הHD של השרת יומים לפני הספק או אחרי כדי שהטכניא יצתרח לבוא פעמים ולריב אם הלקוח !! בכול אופן אחשב זה זמן טוב לבדוק את אופציות הגיבוי ב LINUX (למרבע הצער לא מושקעות) נדב

אשכר

New member
עדכון לבעיה (באג ברדהט!)

בדקנו ברדהט: מסתבר שיש להם באג פתוח על הבעיה הספציפית הזאת משהו בקרנל! המחשב השני שנדפק - ההרדיסק בסדר. רק הלך הספק כוח אני יודע שהרשת חשמל דפוקה, וכל מה שלא על UPS מועד לפורענות. אז זה כנראה זה. ומצטער על ההתלהבות היתרה, אני במצברוח מטורף היום. ומי שרצה דיסקים של REDHAT יכול לשלוח לי אימייל, אבל ממה שאני קורא פה, למתחילים עדיף MANDRAKE. ושישכח מעברית!!!!

אשכר

New member
אמנם אני מתכתב עם עצמי, אבל פתרתי

פתרון הבעיה. 1. הבעיה נבעה מבאג של רדהט. מישהו אצלנו התחיל לדבג את הקרנל, ולהסביר לי למה זה מסובך לנהל ג´וב קונטרול עם פייפים וסקיוריטי (בעברית זה נראה יותר מצחיק), אבל התחרפנתי קצת לפני הסוף. 2. הבאגזילה של נטסקייפ - מבוגבגת בעצמה. לא מצאנו את הבאג, כי בחיפוש שלך באגזילה לא מוצאים הכל. אז מישהו ברדהט הפך את הבעיה המקורית שלי לדופליקייט, וככה מצאנו את... 3. העדכון ! util-linux-2.11f-16.i386.rpm שהוא לא רשמי עדיין, אז אם למישהו חוץ ממני יש בעיה כזאת, שיזהר. מצד שני אני עובד כבר יום שלם ולא התחרבש לי כלום. אני חושב...

למעלה