אלוהים מתעלל בי!!!!!!!!!

kapit10

New member
אלוהים מתעלל בי!!!!!!!!!

טוב אני לא יודעת מי מכם זוכר אבל לא מזמן כתבתי לכם שהתחלתי לצאת עם מישהו ואני ממש לחוצה לידו ובלה בלה בלה!!! טוב אז אני ממש עצבנית עכשיו כי הדברים ביננו זורמים כל כך טוב ואני מרגישה שאנחנו ממש ממש מתאימים. יש ביננו דיבור כזה... אני לא יודעת להסביר בדיוק... הקיתר... הפרובלם... זה שהוא עבר עכשיו לדרום!!!!!!! ואין לו כרגע רכב והוא חזר לגור עם ההורים ככה שהוא אומר שכרגע הוא לא חושב שיש טעם להתחיל קשר רציני עם כל כך הרבה מינוסים... וזה מבאס טילים את שנינו!!! אוףףף למה הכרתי אותו בכלל???? אז אני פה בעצם כדי לקבל קצת עידוד

Vdrums

New member
מה שצריך לקרות קורה.

כנראה שהקשר הזה לא היה אמור להתקיים והוא בעצם לא מעוניין בקשר. אוקיי, זה יפה שהוא בא ואומר מה הוא חושב ומרגיש ולא מתפתל מסביב. הוא הלך, יבוא יותר טוב. (-:

cd rom

New member
יש הרבה סירי מכסה בים

כפרה - לבי יוצא אליך, אבל זה חלק בלתי נפרד מהחיים, כול אדם שאת פוגשת היום יכול ללכת מחר, תהני ממה שהיה וממה שיש.

כפיתוש../images/Emo140.gif

צר לי על מה שספרת, וצר לי גם על הכנות שאני הולכת להפגין פה. לדעתי... אם הוא באמת היה רוצה זה לא היה צריך להוות מכשול. בימינו יש יופי של תחבורה, ומי שרוצה מגיע לכל מקום חפצו. אני מאמינה שאם באמת יש קשר יפה וכוונה טובה ורצון של הצדדים, זה רק מחשל ואפשר להתמודד עם זה, מנסיון...

רינתמ

New member
אלוהים מתעלל

אני לא חושבת שזה נכון, אין לזה שום קשר לאלוהים. מן הסתם אלוהים לא אשם שהוא עבר לדרום. בכל אופן אם הוא האחד אז סימן שבכל זאת שהיו ביחד איכשהו.

מצטערת....

הכל נשמע כמו תירוץ אחד גדול.... העידוד שאני יכולה לתת לך זה שיש הרבה דגים בים, תמצאי מישהו אחר בטוח, אלוהים לא מתעלל אלא נותן לנו חוויות ללמוד מהם, מהחוויה הזאת למדת שכולנו בני אדם ואין מה להילחץ, שיהיה לך בהצלחה איתו או בלעדיו.

למעלה