אלוהים קיים, נקודה

keinan090

New member
אלוהים קיים, נקודה

כל הטיפשים שחושבים אחרת יכולים לקפוץ לי

Gunz N Mozes

New member
עומר קינן,

אם יש לך אי סי קיו תגיע למספר אי סי קיו שלי ואני רוצה לשמוע הוכחות לאלוהים. טוב?

Lu Tze

New member
אני השטן, נקודה

Lu Tze

New member
אתה לא קיים, נקודה

Lu Tze

New member
אלוהים לא קיים. נקודה

Lu Tze

New member
נו, להמשיך?

יש לי איזה אלף דוגמאות כאלה אבל אני לא רוצה לגרום לאתר לקרוס. מה הנקודה?!? כל מה שהוכחת זה שאתה יכול לאיית את המילים "אלוהים קיים, נקודה כל הטיפשים שחושבים אחרת יכולים לקפוץ לי" וזה רק מצביע על זה שסיימת כיתה ב´ אז?

Justin Angel

New member
שאלה מעניינת

אם הוא לא קיים, ואתה מדבר איתו, זה לא אומר שאתה לא קיים? וככה גם ההודעה שלך לא קיימת? ואם כבר כל הפורום הזה?" דהה הא! מה קרה ללאפטופ שלי? :)

ג´סטיןןןןןן! ברוך הבא!

סוף סוף מישהו כאן שהוא לא יהודי ולא כופר

Justin Angel

New member
ברור מאליו

מישהו צריך להחזיר אותכם, חבורת כופרים מקסימים שכמותכם, לדרך הנכונה :) (שאני אומר "דרך נכונה" אני מתכוון לדרך שלי, כי אני תמיד צודק)

בעצם

המשפט: "אתה לא קיים" הוא בהכרח שגוי, שכן כשהוא משתמש במלה "אתה" הוא פונה למישהו ולכן אותו מישהו בהכרח קיים [אחרת למשפט אין שום משמעות כי אז אין אנו יודעים מי לא קיים]. אם כבר אז היה צריך לנסח זאת כך: ההודעה הנ"ל לא נכתבה ע"י אף אחד.

אלוהים קיים. נכון. אבל לא בדרך

זו או אחרת. אלוהים זה כל ישויות הטבע הנשגבות. כל העולם זה אלוהים. בכל אחד יש אלוהות.

......

הגדר: "ישויות הטבע הנשגבות". וזה לא בגלל קטנוניות, אלא כי אין לי מושג על מה אתה מדבר.

...

כתבת: אלוהים זה כל ישויות הטבע הנשגבות. ועכשיו אתה כותב: ישויות הטבע הנשגבות= כוחות האלהים על פני האדמה. דהיינו אלוהים = כל כוחות האלוהים על פני האדמה. לפי הבנתי המשפט האחרון הוא חסר משמעות.

למעלה