אלוהים, שיעזור לי, הוא לא נח לרגע

yaeli4

New member
אלוהים, שיעזור לי, הוא לא נח לרגע

נתן לי שקט חצי שנה ושוב פעם מפמפם. הרגע צלצל האקס. החולה נפש אומר שהמזונות גבוהים לו מדי. רוצה לשבת איתי כדי להוריד אותם, או שאבטיח לו שלא אחיה על חשבון הילדה ואוציא עליה בדיוק את הכסף שהוא נותן. שאקנה לה עוד דברים ואשלח אותה לעוד שניים-שלושה חוגים. חולה רוח. אמר שיפנה לבית משפט להפחתת המזונות כי הוא לא עומד בזה. האיש, שרואה את הבת שלו פעמיים בחודש, למשך שעה-שעה וחצי, מתחשבן על הכסף של הילדה. אין לי כוחות יותר. ואני עוד חשבתי לבקש ממנו מחצית מהטיפול הפסיכולוגי שלה. אני יכולה לשכוח מזה, כנראה. אין אלוהים בשמים. ואם יש, הוא לא מרחם על ילדי הגן...

rolan

New member
יעלוש

תירגעי קחי נשימה עמוקה את יודעת שזו לא הפעם הראשונה, כנראה שגם לא האחרונה ואין לך ברירה. זה מחיר החופש, בין היתר... ובאמת יקירתי, החיים הם מאבק הישרדות מתמיד, אצלך (כמו אצלנו) יש בו מרכיבים נוספים, כמו: דמי מזונות, אקסים מרדנים וילדים מורכבים. מצטערת שפרסתי לפניך את כולם, אך זוהי המציאות מחד, מאידך את יודעת (וגם אני
) שיש לך דברים נפלאים בחיים, כמו: ילדה מחוננת, בעל מקסים, ילד משגע, עבודה מצויינת. צאי חשבי - מה עומד מול מה

*יערית

New member
יעלי.....

וואו כאילו שקראת את מחשבותיי... רציתי לכתוב הודעה היום לגבי מערכות יחבים עם האקס לאחר שמתחתנים בשנית ,האם אין סוף למריבות, לחיכוכים בעיניין המזונות{הרי הם תמיד ירגישו שאנחנן חיות על חשבון המזונות של הילדים} מה אומר לך....שלא יפחיד אותך, במידה ואת מרגישה שיש קייס כאן לפתוח את תיק המזונות בבית המשפט למרות שאין כוח לזה יותר...אל תחששי תיגשי לשם, התיסכול שלך מוצדק,תאמיני לי ש10 ש"ח לטיפול ריפוי בעיסוק הוא אינו מוכן לשלם..אז אני שוכחת מהרבה דברים לפני...קייטנות,חופשות, בגדים,חוגים,כל מה שקשור לכסף אני שוכחת ממנו
זה עצוב אבל כנראה שאני צריכה לומר תודה על המזונות שהוא נותן עבור הילדים ולעשות את המיטב עבורם בכוחות עצמי. צר לי שאת בטח מטפסת על הקירות כי זו בהחלט ההרגשה אחרי שיחה שכזו עם אב השנה....אל תתני לו להכאיב לך במקום כ"כ רגיש, אל תתני לו להרגיש שהטיפשות שלו מכאיבה לך....אני אכן מבינה אבות שמתקשים בהכנסה החודשית...אך זה באמת המעט ביותר שהם נותנים עבור הילדים...וגם על זה צריכים לתת הרגשה שהם עושים לנו טובה או שאנחנו חיים על חשבון המזונות של הילדים, זו הרגשה מגעילה..אבל גם את זה עוברים..את הרבה אחרי הגרושים, קחי אויר...ותסמכי רק על עצמך בעיניין הילדה. וזה הרבה הרבה הרבה עבור הכוחות שנדמה לך שנגמרו לך
פשוט להמנע מדינמיקה שכזו איתו להבא

*יערית

New member
לא הייתי מפזרת תקוות שווא...

כי כבר קרו המיקרים שבהם חזרו השניים לבית המשפט והורדו המזונות כי האב הציג הכנסות נמוכות מבעבר...אני מקווה עבורה ש. א.הוא ירגע ולא יגיש תביעה ב.אם כבר יגיעו לשם היא תיוצג בצורה טובה אם כל המשתמע מכך! ג.אני אשת שלום..מעדיפה שיסתדרו בינהם ולא יגיעו לבתי משפט. שוב
גם ממעוף

עלמה 3

New member
יעלי, דרך אגב הוא יודע על ריצ'רד

לדעתי, לפני שידבר על הפחתה יש מקום לשתף אותו איזה מחיר הילדה ואת משלמות על מפגש הפעמיים בחודש..... אני חושבת שמאד קשה לזכות היום בהפחתה... ואל תחששי עוד יכולים לעלות לו, בעקבות ריצ'רד...

yaeli4

New member
אז ככה, הוא מרוויח בדיוק כמו פעם

רמת ההכנסה שלו לא ירדה. הוא פשוט לא מוכן להוציא אגורה מיותרת עבור הילדה, מעבר למזונות גם זה הוא עושה כי הוא חייב ומחויב. הוא לא קנה לה מתנה ליומולדת לפני שנה. הוא לא קונה לה מתנות בחגים אף פעם וגם לא לתעודת סוף השנה. רק ליומולדת השנה הוא קנה לה במשותף איתי, מחשב חדש. ושלא תחשבו, שנה דיברתי איתו על זה. שנה שלמה של הידברות על קניית המחשב במשותף כי ההוצאה הייתה גדולה כמובן. כלום הוא לא משקיע בה. כלום. לא כספית, לא רגשית, לא אבהית. כלום. הוא מבזבז על עצמו המון, לעומת זאת. חי כמו מלך. נוסע פעמיים בשנה לחו"ל, קונה בגדים של מותגים מחו"ל בלבד. אז הוא יבקש הפחתת מזונות??????? נראה אותו!!! תודה על המילים שלכן, יערית, רולן, פרי ועלמה. תודה.

למעלה