אלוהים שלי רציתי שתדע, חלום שחלמתי

brotos

New member
אלוהים שלי רציתי שתדע, חלום שחלמתי

אתמול (כלומר, היום בבוקר) חלמתי חלום. ובחלום, רוג'ר ווטרס מגיע לחדר האוכל של קיבוץ עין צורים (שם אני לומד עכשיו) ונותן שם הופעה, לשמחתם של התלמידים הרבים. הוא לא היה נראה כמו ווטרס, אלא פשוט כמו בנאדם שאני מכיר מהישיבה, אבל באידיאה הוא איכשהו תיפקד כווטרס. האמת, אני לא שמעתי אץ שיר שהוא ביצע. איכשהו, השיר Hey you ריצד לי בתודעה, אבל אני לא יכול להגיד ששמעתי משהו. אילו חלומות היו לכם על פינק פלויד? ווטרס נהפך למחנך החדש שלכם? בארט מופיע מולכם, שמן וללא גבות? גילמור נותן סולואי גיטרה בבר-מצווה שלכם? רייט מלמד אותכם לנגן על פסנתר? מייסון מופיע בביתכם בתור קבצן ומבקש נדבות? גבירותי ורבותי, קבלו את שירשור חלומות פינק-פלויד הגדול!

בינג

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזה מבאס אתה.. שניה אני אזכר במשהו אני תיכף אכתוב

brotos

New member
חבר'ה, אחד-אחד אני מבקש

מה, לאף אחד לא היו מעולם חלומות על פלויד או על כל נגן אחר בעולם? פששש, כבדים אתם.

holo

New member
לא היו לי

לא שאני זוכר מה לעשות, לא שולט בחלומות שלי

דווקא לי היה

אבל ממש לא כמו שלך. השנה היא 1977, והפלויד מופעים באנגליה, אבל כאן בא הטוויסט- אני שם
לא, אני לא גילמור ולא ווטרס. אני גם אחת מהגרופיס או החברות שלהם. אני שרה את the great gig in the sky. עד היום אני סובלת מרגשות נחיתות לזמרת שעושה את זה, ומשמעתי cover של מקצוענים, אין אין כמו הזמרת שלהם, ושלי היה בדיוק כמו שלה. היה מדהים- וגילמור עדין צעיר וחתיכי. יאללה- לעבודה

N a V e

New member
פעם ראיתי

בחלומי את סיד בארט. הוא מלמל משהו באנגלית.וגם בעברית.משהו בסיגנון: "זה הכל שטויות". דיי הזוי.

נימרודל

New member
המ...

אני חולמת המון. באמת המון. נראה לי שפעם חלמתי על זה שראיתי את רוג'ר באיזה בית קפה... אבל אני לא בטוחה... אבל כן חלמתי פעם שרכבתי על דרקונים עם חברי מטאליקה ואיירון מיידן. הם היו צריכים לנגן לי כדי שארדם. אבל זה לא הלך להם עד שהם הבינו שהם צריכים לנגן ביחד. חיחי זה מגניב. לא? לרכב על דרקונים....

דווקא היה לי חלום ממש מעניין

חלמתי שפינק פלויד באים לאסוף אותי מהבית .. ואנחנו נוסעים לאיזה מקדש. ואז אנחנו עולים על הגג של המקדש .. שעל הגג יש כיפה קטנה כזאת כמו כיפת הזהב .. ואני וסיד מתופפים על הכיפה את Astronomy domine . אני לא ממש זוכר מה קרה בהמשך .. (דווקא זכרתי אותו טוב) אבל אז אני ועוד מישהו מהלהקה (לא זוכר מי זה היה) נשארנו על הגג וישבנו על המעקה .. ולמטה היה סיד בארט ששיכנע אותי לקפוץ מהגג ואני זוכר שהוא גם אמר משהו משעשע מעצבן שאני לא זוכר. בכל אופן .. זה אחד החלומות שגרמו לי לחייך יום שלם :)

pink floydror

New member
חלום טרי טרי מהלילה !

אמנם לא פינק פלויד, אבל הכי קרוב שיש. ג'ון לנון מצטרף למגמת תיאטרון אצלינו ... אז אני עושה לו כזה, "אתה לא מת ??" ומדמה רובה עם האצבעות שלי ואומר "פיו!" אז הוא עונה לי " אני? מת? מפתאום? ואז באמצע שהוא עולה לבמה לעשות איזה קטע אני מראה לו ארבע אצבעות של היד שלי, כאילו 4 הביטלאות, מצביע על אצבע אחת, ומראה לו סימן של רובה (הרצח של ג'ון) מצביע על אצבע שניה ועושה סימן של חולה (מותו של האריסון) ואחרי זה אני אומר לו שרק מקארתני ורינגו נשארו. ואז פתאום נכנסת המנהלת שלי לשעבר מהחטיבה ואומרת "איזה יופי! יש לנו שניים מהביטלס במגמת תיאטרון". משום מה, בקטע הזה של החלום אני הייתי אחד מהביטלס.(כנראה כי התחפשתי ללנון לפני שנתיים.. זה עדיין חרוט.) הזוי לחלוטין !

נימרודל

New member
מגניב!

חיחיחי... חברה שלי היתה שמחה לקחת ממך את החלום הזה ולחלום אותו בעצמה.

brotos

New member
פאק!

חלום בן זונה, בן אדם. אבל, חחח, הוא בכלל לא מציאותי! ג'ון לנון מת, בן אדם. לפני איזה 24 שנה. מישהו ירה בו. סיפור עצוב.

emmily plays

New member
אני חלמתי

שאני בהופעה של הפלויד ואז צלצל השעון המעורר , רק שזה התערבב לי עם החלום וחשבתי שזה השעונים ב time ..

shulhi86

New member
חחח... אנחנו שכנים!

אני גר במשואות יצחק... סתם קפצתי לפורום הזה לראות מה נשמע בו... נשמע טוב... וזה מזכיר לי חלום שחלמתי במספר ורסיות שונות שפורטיס בא לישיבה שלי ועושה הופעה בבית המדרש

למעלה