אלוהים שלי, רציתי שתדע, חלום שחלמתי

אלוהים שלי, רציתי שתדע, חלום שחלמתי

סתם חשבתי שיהיה נחמד לשתף אותכם בחלום קטן ונחמד שהיה לי החלום מתחיל בי צופה בטלווזיה בתוכנית ששמה "פינת אביב" מעין תוכנית חינוכית בסגנון החבובות אשר תפקידה להדגיש את ההבדל בין טוב ורע. התוכנית מתחילה מתי שהכוכבים הראשיים של הסדרה (פיל חום אדמדם מדבר וסבתא עם שיגעון לעוגיות שוקלד צ'יפס מדברים במכשיר הקשר כולל הטלווזיה שלהם) "שלום לך חביבי" "שלום גם לך סבתאלה" "רציתי לשאול אם תרצה קצת מהעוגיות הטעימות שלי..." "תודה רבה סבתאלה, אבל בדיוק אכלתי..." *רעש נפץ נשמע* "אוי מה זה הרעש הזה?" "אולי כדאי שתלך לבדוק יקירי" "כן סבתאלה, מיד" רואים את הפיל יורד במדרגות קומה אחת למטה, שם הוא פוגש את סבתאלה עם העוגיות שלה וביחד הם הולכים לבדוק מה קורה. בנתיים הסצינה עוברת דרך הקירות ומצלמת את המיקום אשר בו נעשית הסדרה, רואים כל מיני בובות של פושעים בתוך תאים, לבושים לגמריי בלבן ועל ראשם כובע קטן ולבנבן מחובר למכונה, לאחר מכן זזים מבתוך המכונות ועוברים למעין תור שמוביל למכונות, שם רואים בובות של פושעים שמדברים אחד עם השני: "מעניין מה יקרה לי..." "אני אישית לא מבין למה אני כאן..." "מה לעזאזל אני אעשה בפינת אביב? אכין נעלים לנזקקים כל היום?" "יש לי דברים יותר חשובים לעשות" שומעים אותם מתווכחים, כועסים צוחקים ומתבדחים אחד עם השני עד שמגיעים לסוף התור שם עומד לו זוג של אוכל נמלים כחול ואיזה חיה אחרת שאני לא בדיוק זוכר בצבע חום אשר נראים זוג מאד אדיב ונחמד. פושע חדש מגיע ונעמד בסוף התור ואילו הזוג המוזר מציע לו לעבור: "הווו בחור נחמד, עבור בבקשה" "כן כן... עבור, לנו יש זמן" הפושע שלא רגיל לאדיבות שואל "למה אתם נותנים לי לעבור?" אוכל הנמלים הכחול מסביר: "הוווו זה פשוט מאד, אנחנו מחכים לדבר עם הבוס" "כן הבוס" מוסיף היצור החום הקטן" אוכל הנמלים ממשיך "אתה מבין, הובאנו הנה בטעות, אנחנו אמורים לשרת רק חצי, זאת אומרת לעשות מה שכולם עושים, אבל רק יום כן ויום לא לסירוגין" הפושע מרים גבה שעירה ועבותה "חצי? למה הכוונה חצי? למה אתם חצי בעוד שכל השאר משרתים באופן מלא?" "אוי, זה פשוט מאד" מסביר החום הקטן "זה מכיוון שאנחנו עושים הכל חצי בסדר" "חצי בסדר?" שואל הפושע בתמיהה "למה הכוונה חצי בסדר?" "בוא ואנסה להסביר ידידי" אומר אוכל הנמלים "יש כמה דרכים לעשות מעשה, דרך טובה, דרך רעה ודרך שהיא חצי בסדר, רק שאנשים עצלנים ובמקום לקרוא למשהו חצי בסדר הם מתעצלים וקוראים לו רע, זאת במקום להמציא לו שם חדש" "אני מבין..." אומר הפושע "אבל מעולם לא שמעתי על משהו שהוא חצי בסדר, התוכלו להביא לי דוגמא" "בוודאי" אומר באדיבות החום הקטן אוכל הנמלים הכחול מתחיל להסביר "בעיקרון ההבדל בין משהו שהוא רע לבין משהו שהוא חצי בסדר, זה שבסוף משהו שהוא חצי בסדר, נשמע רעש חביב" "רעש חביב?!" שואל הפושע "אכן כן" עונה לו החום הקטן "בוא ואתן לך דוגמא" אומר אוכל הנמלים הכחול "נגיד אתה עומד רחוק רחוק ברמזור, הרמזור מתחלף לירוק, המכוניות נוסעות ואז בדיוק שמגיע התור שלך לעבור, הרמזור נהיה אדום, אתה מכיוון שאתה ממהר חוצה מהר מהר את הכביש כדיי לא להפריע לאף אחד, כדיי לאפשר לבא אחרייך לעשות את אותו הדבר במידה וגם הוא ממהר, ואז מיד אחריי שאתה עושה את זה אתה שומע את הצליל שאומר שעשית משהו חצי בסדר, אחת מהמכוניות שכמעט מתנגשת בך צופרת לך בחביבות 'ביייייייייייייייייייייייייייפ' " הפושע מסתכל עליהם במבט בשוק "אני חושב שאותו מעשה היה רע" "הוווו לא לא לא, חוששני שיש בידך טעות, בוא וננסה דוגמא נוספת" אומר החום הקטן "נניח ואתה קונה רק מוצר אחד קטן בסופרמרקט ואתה נורא ממהר הביתה אולם לפנייך בקופה יש תור ארוך ארוך, אתה לא מחכה כמו כולם אלא מבקש סליחה באדיבות מכולם תוך כדיי זה שאתה אומר שיש לך רק שאלה למוכר, מגיע לתחילת התור זורק את המוצר שלך מהר מהר מהר כדיי לא לעקב אף אחד, קונה ויוצא... נשמע הקול של כל האנשים החביבים שאומר שמה שעשית היה חצי בסדר" הפושע מסתכל בתמיהה "איזה צליל הם משמיעים?" "מעין צליל רטינה ולפעמים גם 'אדיוט' או 'לאן הנוער של היום מתדרדר'" "הוווו אני מתחיל להבין" אומר הפושע "אני בטוח שלפילפילון יהיה משהו מיוחד מאד בשבילכם באמת" הוא מחייך אליהם חיוך זדוני וממשיך הלאה. ואז התעוררתי

noname202

New member
../images/Emo12.gif בן אדם יש לך חלומות הזויים..../images/Emo6.gif

גם זה עם הראש לא פחות הזוי
התת מודע שלך מסובך

MajorWinters

New member
../images/Emo6.gif

תהפוך את זה לסיפור (את הלפני ואחרי תמציא) איכותי...

למה אומרים לי את זה על כל חלום

היה לי חלום אחד שאמרו לי ממש לכתוב ספר עליו כי זה עירב משהו בסגנון של הקומה ה-13, רק יותר מסובך

../images/Emo85.gifמגניב^^

ככה תוכל לעשות את 'סיפורים שבאו לי בחלום' ולהרוויח מזה הרבה כסף ^^

למעלה