אלוהים שלי, רציתי שתדע

חשוב להבחין בין מעשיו של אלוהים לבין מעשיו

של השטן!!! אנשים אלו שקראת להם מעריציו הגדולים של אלוהים ואשר פועלים בשמו - רוצחים, מחבלים בעולם וכו' - אינם פועלים בשמו ולמען שמו של אלוהים, אלא בשמו של לוציפר. ללוציפר יש את היכולת לבלבל את האדם בין מה שהוא רצונו של אלוהים ומעשיו של אלוהים למה שהוא רצונו ומעשיו של השטן - אבל עלינו לא עובדים
אנחנו, בבית ספרו של האדון, חזקים בשמו ולא ניפול למלכודת של לוציפר.

מאמר מגוחך מבזה

אל תנסה להתחנחן אל אלוהים ועוד בפארסיה ויותר מכך לבזות אותו ולהציג אותו כמישהוא שצריך שאתה תהרוג בשבילו תקלל ובכלל תעבור על מצוותיו אם קראת את כל "ספריו" אתה אמור לדעת מעט על אליהו הנביא ולהשכיל מכך המון מלבד זאת ישוע המשיח בן האלוהים האלוהים שלבש בשר ששם נפשו בעדנו ושיחרר אותנו כמה גאווה ויהירות יכולה להיות בבן אדם לחשוב שהוא זה שיציל את ה'

מיקי2008

New member
לא הבנתי את מי המאמר מבזה ?

מה הבנת מהמאמר ? על מה הוא נכתב ומה המסר שלו ? נראה לי שפספסת את המסר העיקרי. אתה מוזמן לקרוא שוב

המאמר מדבר על אותם קרימינאלים כמו

למשל אותם שהידים דפוקים שרוצחים בשם האלהים.. שלא נדע .. או למשל על חרדים מיידעי האבנים בשבת כלפי "אחיהם", -אותם מבזה המאמר. מה לא בסדר בזה? ואיפה פה הטעות?? אני חושבת שהמאמר מעולה. כי זה מראה שבפשטות האמונה האמיתית שבאה מהלב בסופו של דבר ה"דתי " האמיתי והישר, הוא זה הנוהג לפי כללי התנך. והוא העושה הישר בעיניי אלהים, וזה נפלא.
המאמר מראה כמה יושר יש באדם שכתב אותו. זה מאמר מעולה., והגדולה שלו היא פשטות האמונה הנקיה והישרה. שיהיה לכולנו יום טוב ומוצלח.

לכאן או לכאן המאמר הזה מיותר

ממליץ לך לקרוא את המשל על המוכס והפרוש הפניה של הפרוש הייתה בדיוק כמו אותו מאמר רק במילים אחרות

למעלה