אלוהים- תודה

רשף כשף

New member
אלוהים- תודה

תודה לך אלוהים על המסרים שאתה שולח לי כל פעם מחדש אתה מצליח להאיר פינות חשוכות בנפשי ולהחזיר לי את התקווה והאמונה בדרך תודה אלוהים תודה

תודה לך אלוהים

תודה לך אלוהים. על הכל. על כל מה שנתת לי. על הדברים הטובים ןהרעים כאחד. תודה שנתת לי ללמוד, תודה על כל דבר שעשית עבורי. תודה שהקשבת לי. תודה. תודה על כל דבר, מהקטן ביותר והגדול ביותר. אלוהים, אתה באמת שם. אתה מקשיב, אתה פועל. מעתה והלאה אבקש רק טוב- ואודע לך על מה שתיתן לי. כי עשיו אני מבינה שרל מה שרציתי לי נתת. כל מה שביקשתי לי נתת, תודה לך אלוהים. מעכשיו והלאה אבקש רק טוב. במודע. במודע אבקש רק טוב -ואתה תיתן ותיתן ותיתן. תודה לך אלוהים. אני יודע שאתה שומר עליי, משגיח, מגשים את כל משאלותיי. תודה לך אלוהים. תודה. אני אוהבת אותך אלוהים, אני יודעת שזה הדדי אלוהים. אלוהים, תודה על שהגשמת את כל משאלותיי. אני יודעת שהיו פעמיים שביקשתי רע, בלי כוונה, בלי לשים לב לזה בכלל. חשבתי רע- היה לי רע. מהיום? מהיום אחשוב רק טוב, אמין רק טוב ואקבל רק טוב. מה שאנו חושבים, מאמינים, נותנים לעולם אנו מקבלים בחזרה. תודה לך אלוהים. תודה. תודה אלוהים. שמחה על ההקשבה.

גריני

New member
../images/Emo45.gif ותודה גם לך ../images/Emo13.gif

קבלי ממני רק תיקון קטן: בהיותנו בני-אנוש - קשה מאוד שלא "להחליק" לפעמים, ולבקש רע... זה אנושי... אם את מתחייבת תמיד תמיד לבקש רק טוב - את אולי מכניסה את עצמך למלכוד - להרגשה גרועה מאוד עם עצמך, במקרה שלא תעמדי בכך. אז דעי שזה אנושי, ואם זה יקרה לך - פשוט קחי את המילים שלך בחזרה, וסלחי לעצמך.

רשף כשף

New member
תודה על השמש../images/Emo42.gif

תודה על השמש היום בבוקר הספקתי לנקות את החצר וליצור קצת בפסיפס
תודה על הילדים החמודים במשפחתון ליד הבית שלי שהעלו חיוך על שפתי
תודה על המוכרת בעין השלישית שהיתה לה המון סבלנות לכל השגעונות שלי
תודה על מחר שיהיה יום מצויין לפחות כמו היום

גריני

New member
וגם ../images/Emo51.gif לך, יקירה!

על התזכורת הכ"כ בסיסית הזאת, של להכיר תודה ובכלל - על היותך

seeyou

New member
לילה מטורף וחסר מעצורים ?../images/Emo121.gif

..... מספרים שאלוהים רצה להטיב עם האדם(שמו שמור במערכת!) ולקח אותו לסיור מוקדם על מנת לאפשר לו להחליט במה הוא בוחר--גהנום או גן עדן בגהנום,כולם היו מעורבים במיןמטורף וחסר מעצורים ,מוזיקה טראנס... בגן עדן-כולם היו שקטים ,אוכל דיאטתי,תפילות...משעמם לכן האדם ישר בחר את הגהנום!!! עברו שנים עד ליום מותו ומצא את עצמו בגהנום,בתוך סיר תיגון...מכות.... האדם שאל,האם זה לא טעות? ענו לו בהתחלה הייתנ תייר עכשיו אתה תושב קבע!

למעלה