אלוהים, תן לי את הכח

שלהבת4

New member
אלוהים, תן לי את הכח

לקבל בשלוות נפש את העובדה שאין לי יותר כח לקבל בשלוות נפש את שלא ניתן לשנותו.......

עננים.

New member
במיקרה הנדון, הוא לא יתן לך כלום../images/Emo39.gif

הוא נתן לך את זכות הבחירה, הזכות לבחור בשלווה או במילחמה הזכות לבחור בין כוח של מעצמך או הכוח של מהסביבה הזכות לבחור באיזה דרך את הולכת ולשם מה. הוא נתן לנו את זכות הבחירה ולא את זכות התלות!!! מחייך עננים

שלהבת4

New member
אפרופו בחירות....

תגיד, במי לבחור באמת???? בעמיר פרץ או באמיר פרץ?????

עננים.

New member
בצחוק וברצינות../images/Emo9.gif

מבחינה נמרולוגית עדיף לבחור בעמיר פרץ ולא באמיר פרץ. עמיר פרץ = 6 = באהבה אמיר פרץ = 9 = הדרכה גבוה. אך אמיר פרץ הוא מפלגת העם, הפועלים, אז,,,, מחייך עננים

אלהין

New member
זכויות

אלוהים לא נתן דבר, שום זכות שהיא מלבד את הזכות לקחת את סיום חיינו בידינו. גם זה בערבון מוגבל. את הזכות הפשוטה של להאמין במה שאנו חפצים לקח לנו מרגע היולדנו. מלים אותנו כשאנו בני שמונה ימים. לא מבקשים את רשותנו, קובעים לנו עובדה. בנוסף אומרים לנו "אנוכי אדוני אלהיך... לא יהיה לך אלוהים אחרים על פני" וזה הדיבר הראשון. שלא לדבר על כך שביום הכיפורים עלנו לבקש סליחה על כל מה שאולי עשינו לא טוב לאלוהים. אז היכן כאן הזכויות שלנו?

שלהבת4

New member
על מה אתה מדבר?

יש לנו את זכות השיבה (הביתה), זכות הבחירה (בש"ס), חופש הדיבור (רק שהבוס לא ישמע),הזכות לנשום עשן אגזוזים כאוות נפשך, הזכות לדבר שטויות כמה שתרצה ולגבי יום כיפור - לא מבקשת סליחה על משהו שלא עשיתי. לא ככה? שיהיה לך יום טוב וצום כשר.

טאטו6

New member
על מה שניכם מדברים?

אתם לא יודעים שאלוהים זו המצאה של האדם כדי שיהיה לו את מי להאשים? "ברוך אשם"

עננים.

New member
אלהין יקרה, זכות החיים

זכות החיים שמורה לנשמתך בלבד. כאשר נשמתך מסיימת את שיעוריה פה (בין אם היא סיימה או שהיא קיבלה החלטה שאי אפשר לסיים) היא נפרדת מהגוף המשמש אותה ככלי ומגיע המוות. כאשר את בוחנת בכנות ובאומץ מי שולט במי, את (הגוף) או נשמתך הכלואה בגופך את מקבלת הרבה תשובות כולל התשובה על זכות הבחירה. לגבי גיל החסד - ילדות - גם שם יש לך את זכות הבחירה, גם שם את בוחרת מתי את רעבה, רוצה חום ואהבה. תפיסתך אז שונה מתפיסתך היום, אך גם אז מימשת את זכות הבחירה ברבדים שהתאימו לך אז. מי קבע לך או לי כי אני צריך לבקש סליחה ביום הכיפורים? זהו מנהג יהודי בלבד, והרי כל שאר הדתות והאמונות מאמינים באותו אלוהים ושם הסליחה בא לידי ביטוי ועשייה בחיי היום יום. כאשר את בוחנת דבר מפן אחד של המציאות, את מראש מכשילה את עצמך ולא מאפשרת לעצמך לראות את האמת הגלובלית. היכן הזכות? בכל מקום שבוא את רוצה בזכות (חומר למחשבה). מחייך עננים

למעלה