"אלוהים תן לי רק טיפת מזל"

רואה 6 6

New member
"אלוהים תן לי רק טיפת מזל"

(זהבה בן,קרועה עליה,לא על השיר הזה דוקא אבל כל היתר זהב).
האם יש לכם איזה חפץ/תכונת אישיות/בן אדם או מוזה שלו אתם מייחסים win בחיים? דברים שהביאו לכם באמת מזל? שגרמו לכם לעוף על עצמכם אבל מסיבות טובות?

האם יש לכם כאלה שההיפך? מינחסו לכם את החיים וגרמו לכם להחמיץ הזדמנויות?

בכלל, אתם במקום בחיים שבוא אתם רוצים ליהיות? חסר לכם משהו?

רואה 6 6

New member
אצלי...

- אני לא יפהפיה גדולה אבל יש לי עיניים יחודיות. בנסיבות מסוימות (לא תמיד רומנטיות) "גייסתי" אותן גם כן.
- היתה לי איזו שמלה פעם,משהו שתפרו בהודו,כזו שנהרסת איך שהכביסה הראשונה עוברת עליה. כשלבשתי אותה לא היה מצב שיתפספס לי דייט. כמובן שלבשתי אותה בכל פעם כשרציתי למקסם לי את הסיכויים והיא לא אכזבה מעולם אבל ניקוי יבש זה יקר כל פעם. שמתי במכונה בלית ברירה ובאותו רגע היא התאבדה. מות בסל"ד.
זה באמת היה משהו מיוחד איתה.
- יש לי מימיקת פנים מאוד בולטת וחייכנות. אלו התנהגויות שתמיד עזרו לי . אני מבינה היום שזה מקרין "מי שאין לו מה להסתיר או לפחד ממשהו".

-דופק אותי שקשה לי לסיים דברים. אני פוחדת ממדדים חיצוניים ורק עכשיו בגילי המופלג אני מתמודדת עם זה (תואר בגיל מאה, כן?).
אני פחות או יותר היכן שאני רוצה ליהיות ,רק מצטערת שזה בא מאוחר יחסית...
כלומר, מה שחסר לי זה לעצור עכשיו לכמה שנים כדי למצות את זה באמת.

Shamy

New member
בן זוג הנוכחי

כנראה שאם הוא לא היה בתמונה לא הייתי יוזרת לסיים תתואר כי הבן זוג הקודם מינחס לי אותו וגרם לי להדרדר ככ בלימודים שעשיתי הפסקת לימודים מבלי להחליט אם לחזור (הפך אותי מתלמידת 90 בהנדסת חשמל לתלמידת 56 ...מזל שהוא זרק אותי עשה לי טובה ענקית לדעתי)

Anna Vasserman

New member
לדעתי אין דבר כזה

חפץ/בן אדם שמביא מזל או להיפך - מנחס.
&nbsp
לכולנו מידי פעם מאיר המזל, ומידי פעם לא. אבל לדעתי זה לא קשור לחפצים או אנשים חיצוניים. והיחידים שיש להאשימם על החמצת הזדמנויות זה אנחנו עצמינו. כי בסופו של דבר אנחנו אלה שלוקחים את ההחלטה הסופית אם לעשות משהו או לא.
&nbsp
אני מאמינה שהרוב תלוי בנו עצמנו ובאנרגיות שאנחנו משדרים לעולם.

למעלה