אלוהים..

אלוהים..

לא מאמינה , אף פעם לא האמנתי , גדלתי לחילוניות גמורה..אם זאת מה שאנחנו עוברים בעלי ואני... מתי יסתיימו המבחנים שלנו ומתי תתייחס גם אלינו סוף סוף..כ"כ הרבה כאב ואנחנו עדיין זוג צעיר..התחתנו באהבה ענקית ואיפה אנחנו עכשיו.. הוא בעולם שלו ואני..אל תשאל - אבל אתה בטח כבר יודע נכון ??? בכל אופן קצת עזרה לא תזיק כאן באמת.. מבטיחה להאמין בך כהנס יקרה - אני יודעת שאתה דורש אהבה ללא תנאים.. אבל גם אני..לגיטימי לא ??? זהו אתה במחשבותיי מקווה שגם אתה.. תיזכר בנו מלאת תחנונים.. אני.

bios

New member
לדעתי אלוהים הוא לא מה שאת חושבת

אלוהים שאני מאמין בו לא עושה שום מבחנים ולא דורש שום דבר. הוא נותן לך את כל מה שהנשמה שלך מבקשת בשבילך, והשאלה היא מה היא מבקשת בשבילך עכשיו. קשה להסביר את זה בשתי שורות, ולכן אני ממליץ לך לקרוא את ספרי "שיחות עם אלוהים". מאחל לך רק טוב!

ToTos KiD

New member
חייבת לתהות...

אני מקישה מתשובתך שבקשותיה של הנשמה שלי מתמלאות על ידי אלוהים, אולם- אם כך, אז מדומני שנכון לעכשיו בקשותיה נפרדות משלי, בתור אדם שלם. כמובן שאני מקטרת בלי סיבה, עד עכשיו הרגשתי שלמה ומקושרת עם האל היקר. אנא, תנו לי להבהיר את דבריי- ובכן, אני מייחלת כבר מספר חודשים שיקרה לי משהו משמח, שיקל את כובד מעמסי. הדבר לו מתפללת הינו חומרני מארץ החומר, אגואיסטי מאין כמוהו, אך משקל היעדרו מכביד על כתפיי בדומה לאטלס, האוחז את העולם בזרועותיו. אינני יודעת, אולי הכובד הזה נובע מסוג של פינוק, משום שכרגע שאני לא מקבלת את מבוקשי אני מחפשת תשובה ונימוק לוגי. בכל אופן, העניין הזה מטריד אותי כל שנייה מחיי, אין לי יום ולילה מבלי שיטריד את מחשבותיי. האם נשמתי לא רוצה לפתור את העניין הזה עבורי? להקל עליי? היא "יודעת יותר טוב"? בינתיים, אולי קצת נוח לי להאמין (וכך אני מאמינה) שהתקופה הקשה הזו היא מין מבחן שמטרתו להקשיח, לחשל ולבגר אותי. אני עושה ככל יכולתי לקבל דעה זו... אודה לך אם תפתור, אם תוכל, את הסוגייה, ואולי תקל עליי קמעא.

bios

New member
רעיון:

אולי הנשמה שלך נותנת לך הזדמנות ללמוד שכדי להיות מאושרת, לא כדאי לך להתנות את האושר שלך בדבר זה או אחר? או אולי שאם תבקשי את המהות ולא צורה ספציפית של דבר כלשהו, יש לך יותר סיכוי לקבל את מבוקשך? או אפילו שכבר קיבלת את המהות שלו, אבל אינך רואה אותו כי את מחפשת צורה ספציפית שלו? יש כל מיני אפשרויות... נסי להגיד לעצמך שאת אדם שלם, ודבר חומרי זה או אחר שאין ברשותך כרגע לא פוגע בשלמותך. נסי להודות על מה שניתן לך מהמהות של מה שאת מבקשת. נסי לשחרר את התלות שלך בדבר הזה. ואולי אז תקבלי אותו או תראי שהוא כבר שלך. אני ממליץ לך גם לקרוא את השרשור שהיה כאן לא מזמן על מחסור בזוגיות.

למעלה