אלוהים..

omni96

New member
למדי להעריך את הכאב

תביני זאת כשהוא יגמר יהיה טוב =]

כאב..

SEE YOUR TROUBLES AS BLESSINGS תלמדי, שדווקא הצרות , הכאב והייסורים הם אלו שמביאים את האדם לראות את האור שבקצה המנהרה! הם הלו שפותחים לו דלתות ואפיקים חדשים! "ככל שחשוך יותר ככה השמש קרובה יותר לזרוח"!

אז עורי

עורי אור.. פרח אהובה.. תתנערי.. תכניסי אצבע לשקע.. משהו.. את חייבת להתעורר ולעשות מעשה.. מה זה תקועה? את חסרת חוט שדרה? עשי מעשה, לעזאזל! מדוע את תקועה? מה הסיפור שלך? באיזה סרט את חיה? אל תהיי ילדה.. כי יום יבוא ואת פשוט תתעוררי מאוחר מדי, או לא תתעוררי בכלל.. תעשי מעשה ותתעוררי כבר עכשיו.. תעשי מעשה ותצאי מהמצב התקוע הזה לפני שיהיה מאוחר מדי. אני אשמח לסייע לך ולעזור לך במידה ותרצי. את מוזמנת לפנות אלי במסר אישי, אלי.

הסרט שאני חיה בו...

הוא ארוך ומורכב ....אני אפנה במסר אישי כשאוכל..כרגע מנסה לצאת מאחת התיסבוכות שנכנסתי אליהן...וחוט שידרה - דואגת לשקם אותו כרגע.... וילדה - כמה שאני מתגעגעת לימים ההם..

סרטים..

לכולנו סרטים רבים פרח, רובם ללא תרגום או כותרת. רובם נמשכים ונשמכים ועוד ילכו וימשכו שנים רבות אם לא נתעורר ונעשה נעשה. חייבים להתעורר ולפעול לשיקום הנפש והגוף, להתנער מהכל ולחזור להרים ראש וכך לשאוף אויר נקי פנימה אל הריאות ולהתקדם לדרך חדשה. אני אשמח לשמוע על מה ובמה מדובר ואשמח לעזור. אין לך מה לדאוג, יש לך גב מאחורייך, לפחות כאן. הרבה מחבריי הטובים באמת התגלו כאן והמון גבות הורמו אצל האנשים ששמעו את זה כי יש שם רע למי שמכי דרך האינטרנט הארור, השיקרי והאכזר אך מסתבר שלא כולם רעים ולמזלי הרב נפל בידיי ובייחוד באצבעותיי להכיר אנשים עם לב זהב שעזרו, תמכו, הקשיבו. והנה גם אני כאן, לא מתיימר להיות המלאך השומר הקטן שלך אבל בכל זאת.. נמצא כאן בכדי לשמוע ועל מנת לעזור.. :) הישארי אופטימית.. יהיה בסדר! אני.

אתה לא חושב שעל החלום להסתיים לבד?

ההתעוררות אחרי חלום שסיים את עצמו היא התעוררות טבעית. אבל כאשר מתעוררים משעון מעורר באמצע החלום זה פוגע בתפקוד. חוץ מזה יש שעות לישון ושעות להיות ערים, ומדוע שלא יהיה כך גם לחלומות בהקיץ? כל החוכמה כולה היא בלהסדיר את הזמנים באופן הרמוני- להיות אחד עם הקוסמוס, בלילה לישון ובבוקר להתעורר...

למעלה