אלוהים

ש מ א ן

New member
אלוהים

אלוהים במלח(מ)ה "רציתי לשאול אותך שאלה!" "מה עכשיו?" ענה בתקיפות וגרם לי לאבד את סבלנותי ברגע. "מה הקטע איתך? אתה כל הזמן עצבני ככה! Jesus", עניתי לו מנסה לחנוק צעקה ולכן יצא לי קול מצחיק כמו של מורות. הוא גיחך. "אתה אל תקרא לי בשמות" ענה וחייך חיוך ממזרי. "מה רצית לדעת, בני?" שוב חייך בממזרות, מתגרה בי, הוא הרי יודע שאני לו רק עבד וכל הבלה בלה. "ותפסיק עם המחשבות המפגרות האלה, שכחת שאני כל יכול וכל הבלה בלה" והמשיך לחייך, קורא את המחשבות שלי. ידעתי שבקרב הזה אני אפסיד. "מה יש לך לחפש בירושלים בשבת? ועוד נסחב לכאן בטרמפים ככה?" שאלתי לאחר שבלעתי עם הרוק את שארית כבודי העצמי. "באתי למשחק של בית"ר" וירק עלי קליפות של גרעיני חמניות שסיים לפצח. "טוב אני לא מאמין לך ולא בך" אמרתי בכעס. "עכשיו אתה סתם מהתל בי, אין לך לב פשוט, לא רחםן ולא רחום". סובבתי לו את הגב בהפגנתיות, פעם שניה תוך שבוע. "אני במקומך הייתי נזהר, פעם שלישית גלידה ואתה לא תאהב את הטעם" אמר. התעלמתי והמשכתי ללכת. "יאללה בית"ר" שמעתי אותו צועק ברגע שהיכה בי ברק, וצחק צחוק מהדהד. אם כבר אז לפחות תהיה מקורי, מכת ברק?! זאת כזאת קלישאה. חשבתי לעצמי. "שמעתי את זה". אני לא יכול איתו יותר.

../images/Emo9.gifשמאן יקירי, אם יש אלוהים...

אז לדעתי הוא דווקא בצד של מכבי חיפה (וזה פחות או יותר המקרה היחיד והנדיר שבו אלהים ואני באותו צד.) בברכת ירוק עולה, שלך,

aiziq

New member
חחחחחחחחחחחחחח מה פתאום!

אלוהים הוא גרופי של הנבחרת

דק1

New member
הבשורה על פי דק

הנה חזרתי. בשיחות האחרונות שהיו לי עם אלוהים הוא ביקש ממני להודיעכם את הדברים הבאים. אלוהים לא אוהב כדורגל. אכן הוא הולך למשחקים אבל מסיבה אחרת שתכף תוסבר. לדבריו, לעיתים הוא ממש סובל במגרשי הכדורגל. בכל פעם שצועקים " השופט בן זונה" הנא ממש נעלב. לדבריו אמו היתה צדקת גמורה. ברוב צדקנותה עסקה גם ב"מתן בסתר". אכן היא נתנה לכולם אבל ללא תמורה, ובלא תמורה אין המעשה זנותי, ועל כן אין הוא בן זונה. הוא מבקש מהאוהדים להפסיק קריאה מגונה זו גם אם לא מתכוונים אליו. לשאלתי למה הוא הולך למקום בו הוא סובל, השיב לי כך: תגיד לי לאן אתה רוצה שאלך בשבתות, לבתי כנסת? כמה פעמים אומרים שם (ומתכוונים) יש אלוהים!!! במגרשים כל כמה דקות חצי איצטדיון צועק יש אלוהים והחצי השני שותק. בענין הוויכוח בין שמאן לפרח אם הוא אוהד ביתר י-ם או מכבי חיפה הוא ביקש למסור שכאמור הוא שונא כדורגל ואיננו אוהד של אף קבוצה, אבל הוא מנצל את יכולתו להית במספר מקומות בה בעת ונמצא בכל המגרשים. פשוט הוא אוהב לשמוע אנשים שואגים באמונה תמימה וזכה " יש אלוהים"!!!, זה עושה לו את השבת ומגביר את אמונתו בעצמו. זהו. זה מה שבקש שאעביר ואתם עשו עם זה כתוב בעינכיים.

קסנדרה*

New member
חחחח דק, אהבתי מאד../images/Emo91.gif

אז אם כך, אלוהים בצד שלי, או שאני בצד שלו, כי גם אני לא אוהבת/אוהדת כדורגל, ולא יודעת או מבינה בתחום דבר או רבע דבר. אז "יש אלוהים!!!!!" תודה דק, שמחה שחזרת
קסנדרה

דק - ענק!../images/Emo9.gif אם כי...

1. הטבלה מוכיחה אחרת. 2. הטבלה לא משקרת. 3. כדורגל משחקים משבת לשבת.

בשליפה לחג../images/Emo39.gif

דק יקר, לרגע התפתיתי להאמין שיש לך סיג ושיח עם אלהים כבר רציתי לבקש, (וימחל לי אלי), שתלחש על אוזנו משהו בשבילי, אבל אחרי הנצחון של אמש המצב ברור כשמש אלהים, ללא כל ספק מת על כדורגל - גם אם אינו משחק! תוכל לראות אותו ביציע לפעמים הוא אפילו מריע את פיו אמנם הוא אינו מנבל אך משגיח שהשופט לא יפשל שהקוון ינופף בדגל ושהשופט ישרוק לפנדל ואם יש נבדל או מישהו חצה את הקו הוא אינו מהסס ומיד נצמד איליו, כי אלהים, 'סך הכל, לא אוהב היות לבד.

דק1

New member
פרח תרבותי???

מה כל כך תרבותי במשחק כדורגל? וודאי היציעים המסודרים. אולי גם שלא נדחפים בכניסה. גם אלו שמפצחים מאד משתדלים שהקליפות לא יכנסו לך לעינים, לאוזניים ולאף. הם באמת משתדלים אלא שהרוח לא די שאינה משתפת פעולה, אלא שלפעמים נדמה שהיא עושה זאת בכוונה. אה כן שכחתי את השרותים. אני אישית (וגם לא אישית) איני אוהב כדורגל אבל לפעמים כשלוחץ לי ואיני יכול להתאפק אני מעדיף להכנס למגרש קרוב לסבול ולראות משחק ובלבד שאוכל להשתמש בשרותים הנקיים שכידוע נמצאים בכל מגרש. אחולי החלמה ושנה טובה, דוד.

חחחחח../images/Emo39.gif

דק, אל תכניס לסטיגמות. פליז. חוצמזה - לא הולכת למגרשי כדורגל! מעדיפה בבית, עם השרותים שלי.

קסנדרה*

New member
שמאן, לאחרונה אתה מנהל שיחות עם

אלוהים, אבל אתה בטוח שאתה מפרש אותו נכון ? חחחח

ש מ א ן

New member
קסנדרה

לפחות אני מתחיל לנהל איתו שיחות, זה הכי הרבה שהוא הצליח להוציא ממני ב 15 שנים האחרונות שיגיד תודה וירגע!!!! (דק, גם את זה אתה יכול למסור לו!) הוא פשוט צץ לי בכל מיני מקומות מוזרים! פתאום ככה באמצע מחנה יהודה- אלוהים. איך הבן אדם יכול להתעלם מכל הריבונו של הזה??? פארס

דק1

New member
שמאן ידידי היקר

ניסיתי, שהדי במרומים שניסיתי. המלאך הממונה על הסף מנע ממני את הכניסה בתקיפות רבה. מה אתה לא יודע שבאוקטובר יש רק שבעה ימי עבודה ואצלנו שיא העונה? חוץ מזה, כך אמר, תגיד לו שיגיד תודה ישנם כאלו ששנים על שנים מבקשים פגישה (אפילו בעמידה) והוא לא נענה. מסור לידידך כי עדיף כך מאשר הסתר פנים, רחמנא להצילן. כך אמר ולא יסף, ואת אשר אמר אני מוסר לך ומאחל לך שתמיד תפגוש בו (עדיף על אלו שלא פגשו אותו כלל) אגב המלאך באותה הזדמנות עשה קידום מכירות ובקש להודיע שתמורת תשלום סימלי אפשר לעבור לחתימה אלקטרונית שהיא הרבה יותר אמינה ומהירה. את התשלום העבירו אלי וראו את הענין כסגור. תודה ושנה טובה.

למעלה