אלומונת, איך את היום?

קשה לי, לא מרגישה טוב

לא הייתי באשפוז היום

עברתי בדיקה מתישה ומעצבנת שלקחה לי את כל הבוקר בואכה צהריים, ואז נפלתי למיטה ורק עכשיו קמתי. ואני מותשת כל כך. דיברתי עכשיו עם המרצה של הקורס שלי והיא תתחשב בי מבחינת המטלות וכו', שזה כמובן מצוין ומשמח. ומחר אולי אולי אראה את איילה שלי, וזה ישמח אותי מאוד כי אני מתגעגעת אליה. ואני מתגעגעת גם לאשפוז, עד כמה שזה אולי יישמע מוזר. ממש טוב לי להיות במסגרת הזאת. אני מרגישה שאני עובדת עכשיו בלהציל את החיים שלי, וזה דורש ממני כל פיסת אנרגיה ודורש ממני גם לעשות שינויים והתאמות בסדרי העדיפויות שלי, ושום דבר שאינו בבחינת "מאסט" פשוט לא יכול להיכנס, אין לו מקום. ואולי זה בכלל דבר חיובי, סוג של ריסטרט כזה. ויש לי עוד בעיה רפואית מעיקה שאני לא יודעת איך אוכל לטפל בה כשאני במסגרת אשפוז היום. אני אתייעץ מחר עם האחות שם אולי.
המון תודה על הדאגה
.

היי48

New member
היי אלומיתוש

אני חושבת שאת צודקת בזה שכרגע את מטפלת רק בדברים שהם "מאסט". אני שמחה לשמוע שדברים הולכים טוב במיון, מאחלת לך שימשיך כך, וחייבת לומר שאני מתפעלת מהאומץ ומהכח שלך כל פעם מחדש

מאחלת לך ערב רגוע ומלא מנוחה

היי48

New member
אכן לזה התכוונתי...

מה שלום החתולה שלך? מרגישה כבר יותר טוב? אני לא זוכרת אם אמרת שבסוף אמרו לך להפסיק לתת לה כדורים או לא?

החתולה הפכפכה למדיי

אני נותנת לה את הפריזמה יום כן יום לא. עוד לא הגעתי למסקנה מרחיקת לכת. היא אמנם רגועה יותר, אבל עדיין תוקפת את עצמה ומתנהגת מוזר (מרחרחת אותנו כאילו לא מכירה אותנו) וכו'. אני בכל מקרה חושבת שיש שיפור.

היי48

New member
אני שמחה לשמוע שיש שיפור

כנראה כמומ אצל בני אדם, גם אצל חתולים יש תקופת הסתגלות לכדורים.

מיצי2013

New member
אני חייבת לציין

שאת בכל זאת נשמעת יותר טוב עכשיו מאשר לפני האשפוז. ברור שזה עדיין קשה.... קשה זו מילה מרכזית בזמן האחרון

אני חייבת לציין שאת צודקת

אני מרגישה יותר טוב מלפני האשפוז באספקטים מסוימים (למשל הרצון למות פחת ב"ה) אבל החרדות והשנאה העצמית דווקא התגברו (או מה שבטוח - לא השתפרו).

Lady Stark

New member
מתוקה

אני שמחה מאוד לשמוע שנכנסת למוד טיפולי.
זאת בדיוק הדרך שבה את צריכה ללכת עכשיו ואני חושבת שאת במסלול ממש נכון.
זה הכי חשוב עכשיו. שאת מבינה שאת לא משחקת כאן ורוצה להרגיש טוב יותר.
מחר חוזרים למסלול.
אני שולחת כרגיל חיבוק גדול, ומוסיפה גם זר פרחים וערכת טיפוח לאמבטיה עם מסיכת פנים ובאדי סקראב :) (זה מה שאני הייתי שמחה לקבל לפחות ).

למעלה