לא רק דיכאון, גם זעם, תיעוב קשה - טריגר
לא יכולה לשאת את הגוף הזה, פיזית, מנטלית, הכול. הכול כואב, מגושם, אני קלאמזי, מסורבלת, לא יכולה לסבול את עצמי פשוט. כשאני נופלת באוטובוס אני דורכת על אנשים ובא לי למות והם צורחים ומסתכלים עליי. ואין לי מקום לעבור, תמיד אני חוטפת מכות בצדדים בכל מקום, לא רק באוטובוס. קשה לי לעלות מדרגות, קשה לי לנשום, קשה לי ללכת ולדבר בו זמנית, כואב לי הגב ואני מרגישה גוש ענק של שומן מכוער ומגעיל, נשפכת מכל הכיוונים, איכסה, איכס. מתעבת את עצמי. הלוואי שיכולתי לרצוח את עצמי. אני מתביישת בי כל כך. עייפה כל כך. צריכה לעצור לנוח כל שתי דקות. לא מבינים אותי ואין לי כוח להסביר. לא יושבים לידי באוטובוס ועושים לי פרצופים נגעלים ומרחמים, אני מתכווצת מבושה, אין לי מקום, אין לי איפה לשים את עצמי, הכול דוחה כל כך ומגעיל כל כך והחום הזה גם לא מוסיף לי בריאות. הכול מושך וכואב והמבט שלי ברצפה. אנשים מתישים אותי. כולם מסריחים מזיעה, כולם קולניים כל כך, במיוחד ילדים ונוער גסים וברוטליים, בהמות גסות, לועגים לי, גם מבוגרים לועגים לי, נועצים מבטים בשומן שלי, איזו שמנה, איך את מעזה בכלל לאכול, תמותי כבר, תמותי, את תופסת יותר מדיי מקום, את לא מביאה תועלת בעולם הזה, את מיותרת, תחזרי הביתה, תקברי את עצמך שם, שלא יראו אותך. איזה כאבי גב, אלוהים. אני הולכת כל כך לאט וסוחבת כל כך הרבה. אני חושבת שרק הרופאה שלי יכולה להבין כמה בלתי נסבל זה לחיות בתוך העור של עצמי, העילגות הזאת, הכבדות הזאת. אני פשוט רוצה שהסבל הזה ייגמר כבר ולא מוצאת לי מנוח. לכודה בגוף הזה עד סוף ימי חיי או עד שיהיה רופא שכן יסכים לנתח אותי (מאוד בעייתי בגלל מחלות רקע שיש לי ובגלל מצבי הנפשי הלא מאוזן). לעזאזל כבר, רוצה להתאדות מכאן כמה שיותר מהר.