אלומיניום

אלומיניום

שלום, אני קורא סמוי בדרך כלל ונעזר רבות בכל מה שכתוב כאן, עכשיו יש לי גם שאלה אנחנו מתחילים בקרוב לבנות באזור משגב (בצפון), ומנסים לסגור את כל מה שרק אפשר (אנחנו גרים במרכז וקשה לנו להגיע לעיתים תכופות צפונה) האם אתם מכירים איש אלומיניום מומלץ, שעושה עבודה טובה, שהחלונות נראים טוב ואטומים, ושאנשים פרפקציוניסטים כמוני יהיו מרוצים? תודה!

calila

New member
גם אנחנו בנינו במשגב

ממליצה בחום על זאידן גנאים מסחנין - 0547806115 תגיד לו שהגעת אליו דרך משפחה שבנתה לאחרונה בגילון

תודה ומי מכיר איש אלומיניום בשם חמודי מהצפון?

הי תודה לכולכם, המפקח שלנו המליץ על איש אלומיניום בשם חמודי פה בצפון, האם מישהו מכיר מישהו כזה? תודה רבה שוב

תודה שוב, אך זאב יקר...

הי ליאור אנחנו אכן שמענו על זאב שהוא מעולה אבל הבנו שגם ממש יקר השאלה היא אם אתה מכיר מישהו טוב כמוהו אך אולי פחות ידוע או פחות עמוס ואז המחיר יהיה יותר נורמלי... תודה!

rd2310

New member
חלונות

מניסיוני החלונות היפים היתר הינם מפרופיל בלגי מתכת (לא בלגי אלומיניום) לגבי אטימה,שיטת הייצור של הפרופילים,שיטת ייצור החלונות וההרכבה מבטיחים את האטימה הטובה ביותר. במדינות רבות בעולם כאשר רוצים להגיע לאטימה הכי טובה שיש משתמשים בבלגי ברזל כאשר לפרופילים שמשווקים בארץ יש חריץ מיוחד שלתוכו מכניסים פרופיל גומי מותאם (שמיוצר בישראל) ובכך האטימה מלאה ולא שומעים גם טריקות של סגירה וכד'. מקובל היה לחשוב שהמחיר גבוה יותר ,אבל לאחרונה הסתבר שלא כך הם פני הדברים לגבי היופי ,תנסו להיכנס בגוגול לאתרים של היצרנים בארץ תעברו על הראשונים ולא רק הממומנים ותתרשמו על טעם ועל ריח אין מה להתווכח עמידות: חלונות ודלתות שבוצעו על ידי היצרנים הטובים שהשתמשו בפרופיל הבלגי האמיתי ולא החיקוי הזול שמגיע מסין וכד' לא הראו סימני שחיקה ואו חלודה גם אחרי 15 ו 20 שנה.

HadarYaniv

New member
מקובל היה לחשוב שהמחיר גבוה יותר ,אבל לאחרונה

אתה יכול להיות יותר ספציפי?

avi5199

New member
אני קיבלתי על כל הבית הצעה משני מתקינים של

קליל על פרופיל בלגי אלומיניום, ומשלשה יצרנים של ברזל בלגי... ההבדלים בשורה התחתונה (כל הבית) היו ממש לא משמעותיים בין שני הסוגים. אבל זה היה לני שנתיים - היום אין לי מושג.

rd2310

New member
מחיר

שווה פשוט לבקש הצעות מחיר ולהשוות תפוחים לתפוחים מה שכתבתי הוא מקריאה של אנשים יקרים שכתבו כאן

avi5199

New member
אלומיניום עיוני !

הבנאדם ביקש אלומיניום. פרופיל אלומיניום יותר מדוייק ולכן אוטם תמיד יותר טוב מבלגי ברזל, אפילו שיהיה מתוצרת יקהלאנדינאביה. ועל טעם יופי וריח אין להתוכח. אני חושב שברזל בלגי זה יפה ועדין ומזכיר לי מלון פאר בשוויץ... ואחר חושב שזה מכוער ומזכיר לו בית חרושת לצמיגים משנות הארבעים. ועכשיו מתחיל הפסטיבל הבלגי.

rd2310

New member
פסטבלים ידידי אתה עושה

ביקש אלומיניום ואני חושב ששווה גם לעניין באפליקציות נוספות בקשר לאטימה,צר לי לאכזב אותך אבל אתה טועה ואינני מתכוון להתווכח איתך גם כשתחזור על הדוגמא של חלונות במסילה

למעלה