אלומת אור מלטפת..

טאKילה

New member
אלומת אור מלטפת..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

ללכת לעבר השקיעה לחייך בשתיקה לדעת שהמילים נוגות ונוגעות אש להבה בוערת מקשטת חלומות רוצה להישאר לבוא וללכת אליך מתבוננת בך מלטפת אותך כעיוורת החיוך שלך מאיר את שבילי ליבי כאלומת אור מתפזרת בתוכי האור נע על כתפיי עולה אל פניי וחודר אל חיקי גופי מתפתל מזדקף נמשכת אל פלט אלומת האור ומכסה את המבוכה נטרפת בתשוקה עוד לגימה עוד טעימה עוד נשימה ואני מתבשמת אוחחח מה מתחולל בי ודימעה זגוגית זולגת מעיניי כרסיס טל רוצה להתערטל איתך לגעת להרגיש ולצעוק לירח רד פזר כוכבים מכל מיני צבעים....

פ ש ו ט י

New member
טוב שעוטף...

ידיי יחפנו כל פיסת עור בך ילושו תאוותי כקדר אומן על גופך , עוד טיפת זיעה זולגת ואת גופך כבחימר מפסלת .... בין ירכיי תשוקתי היוקדת ושיני קרח מנפצות , נבואות תאוותך על שפתיי ממלמלת , לשון קרירה בעורפך מטיילת , חזך מצטמרר בתוך גופי עלומייך משתרגים... מבט עיניי את גופך שוצפים, להפוך בך את הקשה לרך הם חושקים נשהה רגע .. נאסף עד כלות אגן אל אגן נרקע , נקלע לקליעה עד נפש תודה על כל הטוב שעוטף... ....

גופך כבחימר מפסלת . . .

עוטה אותך, מכף רגל ועד ראש, סגור הוא בחימר, דפון הוא לגופך, בתאווה, חום כצבע אדמה, כה פשוטה ורכה האהבה . . . מפסלת את את עורך, מסירה את כותנתך רוצה לתת לאלומת האור שבך . . . לפרוץ, להאיר את העולם . . . לתת לנשמה אהבה תאומה, כחליפת עור לך, צמודה היא לעורך בפטיש אזמל, את אהבתך תקריני היא הזכה, שמורה היתה כל השנה בתוך ביקתת חימר, כבתוך מבצר, אשר לו, רק פתח צר . . . , אלומת אור אחת מבקשת לה מפלט, רוצה היא ללטף את אהובה לה לענג . . .

כי אהבתך..

אהבתך כמלודי בשבילי מפעילה את נימי לבי מתנגנת כניגון הישן ועולה וגואה בכל נגיעה אהבתך כשגופך נצמד לגופי מעלה בי תבערה ותשוקה אהבתך היא שאתה איתי תמיד גם בטוב וגם ברע מרגישה איתך כל יום כשפוקחת את עיניי צעירה רעננה העומדת לצידך בחופה לבנה טהורה משאלתי היא להזדקן לצידך להיות איתך עד סוף החיים שלך אני.. }{

חן (*_*)

New member
מנגינת אהבה../images/Emo79.gif

בקצות אצבעותי את פניך וגופך מלטפת, כמו פורטת על פסנתר מוכר. להכיר בעל פה כל תו ותו, מחליקה במבט אוהב על גופך, משהה מבטי על עיניך, נשימתי נעצרת ואחר מאיצה את קיצבה, עיניך בורקות, מביעות אהבה. אוסף אליך אותי, הקטנה, בזרועותיך הכמהות בחיבוק רחב, כמו הולכת בהן לאיבוד, כמו הייתי טובעת בבשרך, ראשי מניחה על ליבך, מאזינה לפעימות ליבך, כתופים מרעימים, לאוזניי נשמעים כמנגינת אהבה.

למעלה