אלון אולארצ'יק בתפוז

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

לאה13

New member
../images/Emo32.gif

מה המצב ???? אנחנו מתמלאים לא? משעמם לי דברו איתייייי אלה מה המצב???? לא דיברתי איתך מלא זמן ובכלל כולם הנה האיי סי קיו שלי 174189737

../images/Emo32.gifפורמים בתפוז:)

ראיתם אקסמן 2 אהבתם _(ברור שכן) עכשיו זה הזמן לבוא לפורום אקסמן בתפוז לשתף אותנו בחייות שלכם:)! כל הדמיות כל הסיפורים כל המידע על הסרט ועל הסרט הקודם תמונות כתבות קישורים על אקסמן הסרט ,הקומיקס והסידרה המצויירת עכשיו בפורום אקסמן כולם מוזמנים
תתחילו את הספירה לאחור בעוד פחות משבוע זה כבר כאן! העונה החדשה של פוקימון !!! כן כן העונה החמישית היישר מארצות הברית עם כל הפוקימונים החדשים עם כל הדמיות השוות וכמובן בלי לשכוח עם כל הפוקימונים האגדיים רוצים לדעת עוד? רוצים לדבר על הימים שאש קיבל את הפיקצו שלו באו עכשיו לפורום פוקימון הודעה זו פורסמה בעקבות אישור ממערכת הפורומים

VooSa

New member
../images/Emo32.gifבגריל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בעודי משוטטת באינטרנט מחפשת אחר האתר של צוקריה תראו מה מצאתי זה לא כזה משהו פשוט התמונה תפסה לי את העיניים ומצאתי שם סך הכל חצי שורה עליה אבל זה גם משהו....

בלי סודות על אופניים: תפוז Live ../images/Emo20.gif

לסיכום אירועי הספר העברי, תתארח חני נחמיאס, כוכבת הילדים והנוער, בפורום סופרים צעירים ותשוחח עם הגולשים על כתיבה בכלל, וכתיבה כבני נוער בפרט. האירוח יתקיים בשעה 14:00, בפורום סופרים צעירים.
ומאוחר יום בערב, נארח את לאה גולדשטיין לקראת אליפות הארץ ברכיבה על אופניים שתערך בשבת. לאה גולדשטיין היא רוכבת מצטיינת שהגיעה להישגים מצויינים השנה, הצטרפה לנבחרת ישראל ומנסה להגיע למשלחת האולימפית לאתונה 2004. האירוח יתקיים בפורום אופניים, היום בשעה 19:30

Chuchit

New member
ייוואאאווו חניל'הההה שלי../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

החמצתי את אחותי חנננננננננננננייייי
תמיד הייתי רואה את החדר של חני
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלאלאלאלאלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
חנננננננננננננננייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מיאמוווווווווווווררררררררררררררררררררררררררררררררררר
איייייייייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ננננננננטטטששתתיייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לבדדדךך בפורוםםםםםםם הזה עם כל הסופרים החולייייייייים
לאאאא סססלחייי לייייי
ללאאאא חנייי אל תלכככיייי
ללללללללללללללללעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ממ.
אני הולכת לשתות קולה חסר לי קפאין בגוף

NuFiFiT

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo85.gif

אוקי בגלל שמשעמם לי >בשעה כזאת מאוחרת של הלילה..
< אז רציתי סתם לעשות
בגריל >למרות שאני צמחונית
< אז ככה:
אחותי זכתה בדיסק של ש
א
ק
י
ר
ה
מאגניףףף לא

perrinat

New member
../images/Emo12.gifאיך../images/Emo35.gif מתי../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

איזה
כמה

../images/Emo6.gif חוחוחוחוחוחוחוחוחו ../images/Emo105.gif

תתקהההה
חלאווווו
מזה חלאווו באמתתת
(מהשיר של רבקה מרטין*)
למה הוא שררררר חלאווווו
אוליי הוא בעייצם רצה להגיד :" חלאאאאס"
והוא היה מצודד באותו רגע ויצא לו "חלאווו "
תחשבו על זהה
נופררררררריייתתת איך אחותך זכתה