אלון אולארצ'יק בתפוז

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

S P O C K

New member
אהההההה אני לא מאמינה!!../images/Emo153.gif

אדוארד נורטון הופיע בסדרה "inside the actors studio"!! נכנסתי לאתר שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 שיווווו שהתכנית איתו תשודר פההההההההההההההההההההההההההה!!!!! או שהיא כבר שודרה? הממממממממממממממממממממממממממ..... אני אנסה לבדוק אם מה שאנחנו רואים עכשיו זה לפני שהוא הופיע שם.. למען האמת די הופתעתי לגלות שהוא היה שם.. כי לא הכי מתאים לו לעשות ראיון של שעה בערך רק על עצמו, למרות שזה בסדר כי הוא עוד מדבר על הסרטים שלו...... אבל חשבתי ש... יחכו עוד קצת שיגלגל עוד כמה סרטים, שיהיה להם יותר על מה לדבר... שזה יהיה יותר סיכום קריירתי, ולא סיכום חמישית קריירתי.. אני בטוחה שעדיין מחכים לו עוד כמה סרטים של השנה/עשור/מאה/מילניום (אהה... מילניום פחות הגיוני, אבל חפיף.. (ולא כי מיליניום זה מוגזם, אלא כי כולה במאה הקודמת (ואולי טיפה לפניה?) התחילו לעשות סרטים.. נכון?)) טוווווווף נו.. הההההרררררררררררררררררררררממממממממממפ, הביוגרפיה שם עדכנית.. אז זה אולי יחסית פרק חדש.. בעצם מה אני מקשקשת, שירלי גששיתי למשימה! *לאחר בדיקה מדוקדקת* גררררררר לא יודעת
גררררררר IM SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IN
ואין אדוארד נורטון בכבלים הדיגטליים השבוע..

מיצי007

New member
אין,פשוט כל שחקן מופיע בתכנית הזאת

ואיזה בובה את שהבאת את התמונה הזאת.... לא הייתה לי אותה עד עכשיו... התכנית אצלהם שודרה בינואר 2002 ואצלנו אני לא ממש איך זה משודר,אני רק יודעת שזה משודר בערוץ 8 בקביעות. איך בכלל אפשר לגלות מתי זה ינואר 2002 אצלהם בתוכנית ואם עברנו את זה בפרקים אצלנו או שיש לנו דרך ארוכה להגיע.

S P O C K

New member
רק עוד דבר אחד קטן..../images/Emo153.gif

כבר יומיים לא כתבו פה חוץ ממני.. האם זה אומר שלאנשים ממש יש חיים בפורום?!

פלוק!

New member
לא, אין חיים. יש בגרויות.

והחייזר שלך מעצבן. יש יותר מדיי ירוק בפורום...החייזר והציפור.

מיצי007

New member
כן באמת אין חיים

וגם חייבים לעשות משהו כדי להחיות את הפורום ולהביא אנשים חדשים!!!

מיצי007

New member
מעיין פרסומת סמוייה

שנכתוב שם משהו ולא נכתוב את השם... ורק שהם ילחצו על הלינק הם יגלו.

פלוק!

New member
בין אם הם יכנסו ובין אם לא...

כדי להישאר להיות פעילים בפורום, הם צריכים לאהוב את השחקן. ולדעתי, מי שאוהב את השחקן, כבר מצא את דרכו לפורום הזה... או ימצא. לבד.

מיצי007

New member
נכון

אבל אנחנו צריכים נושאים לדבר עליהם דיונים מעניינים ואפילו שירשורי תמונות מפוצצים

swirrrly

New member
המממ... ../images/Emo118.gif

אולי נקרין בצד את פייט קלאב, במקום הפרסומות המעצבנות? לא רק שזה נחשב לה-סרט שלו (זה וX..), זה גם אחד מהסרטים היותר חתיכים שלו... כאילו מכות.. בלי חולצה.. וגם יש את בראד פיט, אני בטוחה שזה פונה לכמה בנות.. (לי אישית לא ממש..P:) שלא לדבר על התמונות שמוצאים ברשת בהקשר לפייט קלאב!! הו מאמא!! המראה המסומם והעייף.. די די! מי שבא לו לקרוא על חלום שלי, בערך, בערך מוזמן לרדת למטה. טוף.. אממ.. היה לי חלום מוזר על פייט קלאב הלילה.. אם זה מענין מישהי.. חלמתי שאח שלי הדפוק שאף פעם לא ראה את הסרט התחיל להתלהב ממנו.. והיו בו כל מיני חלקים מוזרים נוספים... משהו עם גלגל ונעצים ומנסים להרוג מישהי.. ואז הוא מתנשק עם המישהי, אבל זה סתם כדי לרמות אנשים.. משהו עם העתיד הרחוק.. קיצור בכלל לא קשור לפייט קלאב, ודי.. סתמי. בכוונה הזהרתי אתכם למעלה מה מצפה לכם כאן.

S P O C K

New member
אדוארד נורטון מקסיקני? ../images/Emo118.gif

למען האמת.. פליז תגידו שלא... כי אז הוא וסלמה יותר מדי מתאימים.

S P O C K

New member
../images/Emo153.gifהיי תקשיבו!!

אני כל כך מתלהבת!! נכנסתי לאתר אינטרנט שרושם את סדר הופעות האורח של אומנים בתוכנית המדוברת!! ועכשיו, ביום שלישי, יש את יו גרנט אם אני לא טועה!! ואדוארד נורטון רחוק ממנו באיזה 7 אנשים ברשימה!! כלומר ש.. בעוד איזה שבועיים-שלוש תצפו לראות אותו!! יייייייייייייייייש!! וגם הסתכלתי על שאר השמות ונראה שערוץ 8 מפרסמים לפי הסדר הנכון!! שמחה!!!! אושר!!!!!
^______________^

למעלה