אלון אולארצ'יק בתפוז

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

GrEeNwOmAn

New member
ניצולים.../images/Emo175.gif../images/Emo78.gif

1. אל תשכחו שרשור פרידה לכל מי שהולך לקורס בעמק זוהר ביום ראשון ומהפורום! שאני יודעת שאני הולכת ורוני s הולכת. 2. מתי נוח לכם מםגשי צ'אט בערבים? אבל תיכנסו כולם. יש דברים טובים. נגיד היום, מתי נעשה?

niko girl

New member
אוקי............

בי לכל מי שהולך לקורס בעמק זהר!!!! תהנו!!!! ולי לא ממש אכפת לעשות "ערבי צא'ט" כאלה בצא'ט. יהיה סבבה.אפשר כל יום..כאלו למי שבא שיכנס ב9 למשל עד מתי שהוא רוצה.

niko girl

New member
נ.ב................

אני...אני בבצפר שבוע אחריכם!!!!! ויש לי תחרות ביום שישי ואין לי אך לעלות לפארן..........(לא הזה הבא).

אבל היום ב-9 בערב יש....

תחרות קפיצות סוסים ביורו ספורט עד 10!!! וזה אחד הימים שמשודרים מהתחרויות שמתנהלות עכשיו באאכן שבגרמניה!! אני אולי יכנס אבל אני יותר יסתכל על הטלוויזיה מאשר על הצ'אט!!!

פרסה

New member
שאלת אוף חבל"ז

למישהוא יש את השיר "אני לא זמין" של מושיק עפיה מהאלבום החדש? שלחו לי באיציק 140584894 כי אני לא מוצא בקזה תודה מראש

בעעעעעעע כנסו!

מביאים לי פאלפון מחרותיםםםםםם תודה לאל השני נאבד לפני מלא זמן ואני מתחרפנת ולא רציתי להעלות תנושא מול אבא שלי אבל הוא אמר שחבל שלא אמרתי לו וסתם נידפקתי! בעעע אז הוא יביא לי מהחברה מחרותיים בערך! ישש/ששש סוף כל סווווף! בע וגם הזמנתי בלנסטון חדשות!באמת הגיע הזמן (נכון נופר?!?!!) ודרך אגב קורנפלקס במבהקולה שולט\ מכוערת......

Shai Felton

New member
אני רוצה ת'מספר!../images/Emo10.gif../images/Emo63.gif

רק אל תאבדי אותו שוב...

המספר הוא...,

NOT אממ בישבילך הכול! אני אקשור אותו או אדביק אותו אלי חח אני אשמור עליו כמו אני לא ידעת מה אני כלח כך צריכה אותו כרגע בעעע **יום רביעי הגדול**

למעלה