אלון-אתה לא במסינג´ר כנס דחוף

אלון-אתה לא במסינג´ר כנס דחוף../images/Emo92.gif

ק דם כל החלמה מהירה חיבוקים ונשיקות ומלא מלא חיזוקים לדורית שלך ושלנו אני מקווה שהיא תחלים מהר כמה שיותר הנשמה הטהורה הזאת. אז ככה מיקודם לפני 5 דקות קיבלתי טלפון מגילי בן ישראל שהוא המפיק של שלום אסייג -אני וגילי חברים טובים מעל שנה- אם ידעת שלום אסייג גילה את הזמר שי שושן -והוא גם כן כותב שירים ומלחין אותם, שלום לא רק סטנדאפיסט. בקיצור גילי הוא אחד האנשים הטובים והמקסימים שתמיד מארגן הופעות לילדים חולים ונמדב זמרים. הוא מארגן הופעה רצינית לעוד חודש לילדים ו אנשים ונערים חוליי סיסטיק פיברוזיס- זה יהיה במרכב יהיו שם עמיר בניון, שלומי שבת ועו ד כמה לא בדיוק ידוע לי כרגע, אבל כל או מן נות ןבדיוק חצי שעה לכל היותר מהזמן שלו אתה יודע איך זה אומנים עם שן ( בלי כסף לעלות לשיר זה קצת"קשה") בכל אופן אני יופיע גם כן ברצון ובשימחה, אז לעיקר :סיפרתי לגילי בן ישראל עליך- מקווה שאתה לא כועס הוא שואל אם אוכל להעביר לו את השיר שלך ואני לא הסכמתי את השיר שכתבת והלחנת בלי לשאותל אותך אני חייבת את תשובתך, דבר שני הוא שאל אותי אם תסכים להתנדב במופע הזה לפחות לשעה שלמה רק סולו אתה ודוטאים איתי חצי שעה כלומר שעה וחצי מהזמן שלך למען אנשים ובעיקר ילדיםחוליי סיסטיק פיברוזיס בעיית נשימה מאוד מאוד קשה- אנשים חולים מאוד שלא אשמים כמובן ואנחנו רוצים לעשות להם טוב על הלב לפחות רק לכמה שעות.אז ,אני חייבת את האישור שלך הל עיביר לגילי בן ישראל את השיר שלך אם אתה בכלל מסכים לאי מייל שלו הוא רוצה מאוד לשמו ע אותלך- אז ככה שניי שאלות : 1. ה אם תסכים להבוא ולשיר בהתנדבות לאותם אנשים חולים מאוד? לשמ ח אותם נכניס שירים שקטים הכל רק מיזחרית וממחרוזות זה מה שאתה בוחר גם כן אנחנו יושבים ומתככננים שבעו או יותר לפני כן את הערב מה יהיה ואיך יהיה. שאלה שנייה: אתה מסכים שאני ימסור את השיר שלך לגילי בן ישראל??הו א המפיק ש ל שלום אסייג- ושלוםן הוא האמרגן של שי שושן כבר אמרי לך. אהוא גם כן יהיה במופע הזה שלום והוא יראה אותך וכמובן הוא מקסים מהיכרות שלי אישית איתו הוא ממש לא סנובה ולא תופס מעצמו חלילה, אתם תדברו רק שתדע לך שאת הזמר שי שושן הוא הכיר באילת שי היה מלצר והיה שם באילת ערב מלצרים שעולים ל שיר בקריוקי הוא שר את השיר של בועז שרעבי-"לתת"שלום אהב את הקול ומיד פנה לשי.. אז אלוני היקר שלנו לך תדע מה יצא מזה אולי ת כים בבקשה? קח את הזמן שלך ותחשוב על זה נשמה. ותתן לי תשובה בקשר לשיר שלך אם אתה מסכים שאעביר אותו באי מייל לגילי- ואמרתי לו שאתה גם כן כותב ומלחין . בבקשה דחופה לי תשובה עד מחר בערב - תחשוב טוב טוב - כי גילי ביקש ממני להחזיר לך תשובה. אלון רק שתגע לך אתה ודע שאני לא שקרנית לא העזתי להשמיע לו את השיר שלך אפילו דרך הפלאפון כול עוד לא קיבלת ממני אישור היחידי ששמע את השיר שלך זה הבן של אחותי הגדול בן 19- ואמר שזה מאוד נגע לו ללב. וכמובן שאני מאוד מאוד מאוד אהבתי את הקול שלך את המילים וכמובן שאת הלחן. תחשוב טוב אלוןאולי זו הדרך את התהילה שלך!!!!!!!! אליהו נביא ופסח ולך תדע מה זה מאלוהים שעשה את כל בצירוף מיקרים הזה לפני שנמלאכים מבקרים בפסח- כלומר אליהו הנביא . אלון בבקשה מיתחננת אליך עד מחר בערב גילי ביקש ממני תשובה.שיר כי נתתי המון מחמאות נשמה עלייך ואתה שווה את זה - הכל אמיתי אין לי צביעות ולו לרגע חלילה - אני חושבת שרק מכאן ה ספקת להכיר מי אני. ~~~~~~~ ממתינה דחוף לתשובה שלך אלון של דורית היקרה שלנו~~~~~~~~ אוהבת כמו תמיד >>>>>> ילדת החופים<<<<<<<< אלין

אלין נשמה כנסי שניה

המסנג´ר שלי לא עובד משום מה הוא נותן לי הודעה על עומס. אז תראי נשמה, קודם כל תודה רבה על זה שאת חושבת עלי ודואגת לי, דבר שני יש לך אישור ממני לתת לגילי את השיר לשמוע ודבר אחרון אלין נשמה של כולם, בטח שאני מוכן לשיר למען ילדים, אני חולה על ילדים. ילדים זה החיים שלי... בטח שאני מוכן להופיע, אני אצור איתך קשר מחר בבוקר במסנג´ר או בפלאפון לבינתיים נשמה לילה טוב, אני אנסה עוד להיכנס הלילה למסנג´ר, לא יודע מה קרה לו, אולי המסנג´ר לא מרגיש טוב כמו דורית שלי.... תודה נשמה, אלון זכריה

אלון נשמה- אין בעיה אני בבוקר כאן../images/Emo65.gif

ונ דבר במיסנג´ר- דיי דיי למה דורית לא מרגישה טוב?? מה קרה לה נשמה?אני מקווה שזו סתם שפעת קלה שתעבור לה מהר אם היא רוצה לדבר איתי תתן לה את הטלפונים שלי אשמח מאוד לעודד אותה ולשוחח איתה. וכן מחר אני יעביר לגילי בן ישראל את השיר שלך כשאתחבר לאי מייל תודה נשמה שאת מסכים לשיר מול ידים אמרתי לך כבר מי יהיה שם ואמרתי לך אולי זו הדרך אל התהילה שלך : מי יודע???!! הכל ביידי שמיים נשמה- אתה מלאך שהסכמת להתנדב איתי מול ילדים ואנשים כל כך חולים כל כך קשה להם בחיים אני בטוחה שכשישמעו את הקול מהנשמה שלך הרגשתם תשתפר- אני כרגע ניכנסתלישון עייפה מתה מכל היום הזה. אז לילה טוב מאמי שלי - תודה על ההתנדבות ועל הרצון הטוב שלך, תודה שאשרת לי להעביר לגילי את השיר תודה על הכל נשמה אתה מלאך, ושוב אני מוסרת חיבוקים ונשיקות עידודים והמון המון חיזוקים לדורית שלך ושלנו שתבריא מהר תתן לה האי מייל שלי או את הטלפון או גם וגם בכייף אני ישתדל לעשות הכל כדיי לשפר את מצב רוחה לפחות כי כשחולים אין כל כך ולא בכלל מצב רוח! אז איתי הכל בסדר כמו זהבנת וקראת כאן בבקור הכל כרגיל יכול תמיד להיות יולתר טוב אבל הובוא נושיט יד לשמים ונודה לאלוהים בורא עולם על מה שיש לנו - נהייה צנועים אנחנו לא רוצים יותר מדיי רק אושר פנימי - שלווה-בריאות אהבה- ואוזניים חדות לשמוע את המוסיקה שלנו. אוהבת כמו ויותר מתמיד אותך וגם כן את דורית שלך. יום מקסים שיהיה לך נשמה תוכל לכתוב לי לאי מייל בבקשה [email protected] >>>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין

למעלה