אלון ז'אן. ( או ג'אן )

k e n z o

New member
אלון ז'אן. ( או ג'אן )

יצא לאלון שיר חדש. מישהו יודע איך קוראים לשיר ?

תשובה.

הסינגל החדש של אלון ז'אן נקרא "כי את". את השיר הפיק מוזיקלית הנרי. שיר לא רע בכלל, משהו בין נוער שוליים לרגב.

yo bo yo

New member
שלום מוטי, האם אתה הולך להביע דעה

בדבר הפייבוריט שלך לקדם אירווזיון?

בוודאי, ואעשה זאת בשמחה!

מי שמאזין לתוכניותיי בקביעות כבר בטח משנן: הפייבוריט שלי בקדם אירויזיון הוא לא אחר מאשר יוסי אזולאי. לדעתי, הכשרון המוזיקלי הגדול ביותר שידעה מדינת ישראל בשנים האחרונות. מאחל לו המון הצלחה ובנוסף לאיחולים גם באמת מאמין בבחור היקר והמוכשר הזה. עכשיו רק צריך שהצופים יעשו את החישובים שלהם, מי מתאים לייצג את ישראל מבחינת איכות, קול, מראה.. לדעתי יוסי עומד בכל הקטגוריות.

onli gilgoli 16

New member
מותק אתה לא צודק בכלל!!!

אנחנו ובטח שבטח לא אירופה בוחרים שיר על פי המראה והקול. אלה השיר!! אתם יודעים מה זה שיר? ש-י-ר! שיר. תראו דוגמא את טורקיה 03' תראו את הפרצוף תחת הזה, והיא זכתה! בגלל היופי? חחחחחחחחחח ממש לא!!!! אלה בגלל השיר. ואם נגיד שיהיה למומי לוי או לאלייב שיר טוב יותר מיוסי אני יצביע להם ולא לו!

תגובה

מסכים איתך ב 100 אחוז. השיר הוא המרכיב העיקרי שעל-פיו בוחרים את הייצוג. אך מסביב לשיר יש עוד הרבה מאוד דברים חשובים, (הופעה, איכות וכל מה שהזכרתי בהודעה הקודמת...) שבהם יוסי, לדעתי, המתאים ביותר מבין כל המועמדים. ואגב, גם מבחינת השיר, אני בטוח שיוסי הולך לתת את הטוב ביותר שבו ולהוציא את המיטב- אם הוא לא היה מאמין בשיר הוא לא היה שולח אותו לתחרות כזאת. בינתיים, כל מה שיוסי האמין בו, ע"ע שירי האלבום הקודם והאלבום החדש, לא ביישו את יוסי-נהפוכו. מקווה שהבהרתי את עמדתי. הכי חשוב להנות מהאירוע... לילה טוב.

סימפטלי

New member
וואלה צודקקקק

יוסי לאירוזיון
מוטי אני מאזין לך בשבת תמשיך להשמיע אותו והלוואי והוא יזכה

daa21

New member
אלון ג'אן - שיר מדהים בעיני

"... כי את המלאך שלי לגן העדן את לוקחת אותי...." אומנם גם לדנה נחמני יצא שיר חדש ויפה עפה עפה - ...."ואני עפה עפה שטה שטה בעולם קסום איתך וכך כל לילה לילה מתעופפת וחולמת רק אותך ...." בהחלט שיר קסום בהצלחה

למעלה