אלון לבקשתך חלום צלול..

Cheetah

New member
אלון לבקשתך חלום צלול..

.. אני יוצא מהגוף נכנס לחלום צלול, עובר דרך הקיר לתוך הרחוב, הולך במורד הסימטה שלי מתחיל לרחף קצת. כאן אני פוגש איזה ילד של השכנים שלי מתחיל לשאול אותי איך עפים ומתלהב מזה, אני מתעלם ממנו, עף יותר גבוה. עכשיו אני מחליט לנסות ללכת לאיזשהו יישוב אחר מסויים, הסיבה שאני מנסה את זה היא בגלל שאני אף פעם לא מצליח להגיע לשם. ניסיתי בערך עשר פעמים כל פעם התת מודע שלי זורק הסחות דעת בדרך, כך שזה נהייה מעין אתגר להגיע לשם, דו- קרב כנגד התת מודע(האמת הגעתי לשם כמה פעמים אבל זה היה גירסא מעוותת של היישוב, ובכל זאת זה ניצחון קטן על התת מודע). אני מתחיל לעוף לכיוון כשאני שם לב שאני שומע מוזיקה, שיר של אואזיס למען הדיוק. אני תוהה מאיפה זה בא, ואז פתאום אני רואה מולי מעין במה אני מתקרב ואני רואה את ליאם מאואזיס(אני בכלל לא אוהב את הלהקה הזאת), הוא מופיע לבד על הבמה, אני מסתכל על זה כמה שניות עד שאני משתעמם ואז אני כבר מתחיל להיטשטש ומתעורר. התת מודע מנצח שוב.

Cheetah

New member
אם אף אחד לא יכתוב תגובה...

אני יאלץ להניח שהמאמץ שלי לכתוב חלומות צלולים בפורום הוא חסר טעם.

ליטן א

New member
חזק במיוחד....

חלום חזק, לפי מה שקראתי היית לפחות 90 אחוז צלול.. לפי דעתי נהיית הכי צלול ברגע שהתעלמת מהאיש ששאל אותך איך עפים..... שאלה - כשהיה לך את הדו-קרב כנגד התת-מודע, ידעת שהוא מתנהל עכשיו, או שצחקת על זה כשהתעוררת??? ושאלה לסיום - למה לא עשית כמו שבן הציע, להסתכל על כפות הידיים ואח"כ לחזור לאיפה שהיית (בסוף, כשהשתעממת)?? שכחת??
ליטן נ.ב. - אין פלא שהשתעממת מהשיר, אם ממילא אתה שונא את הלהקה הזאת, אז למה שתאהב אותה בחלום צלול ??

Cheetah

New member
תגובה ועוד חלום(קצר )

תגובה... הילד הזה הוא מעצבן אני יכול להתעלם ממנו גם במציאות. אני ידעתי שזה דו קרב לפני שראיתי את הבמה ואחרי שהשתעממתי, בין זה לזה התת מודע ניצח. אני לא יודע מה בן הציע אבל ניסיתי כל מיני דברים כדי לשמור על החלום(ידיים, סיבובים, לגעת בדברים, להתמקד בדברים) בסופו של דבר זה לא הועיל, ואיבדתי את החלום, למרות שהרבה פעמים זה באמת עוזר רק לא הפעם. אבל לא ניסיתי את הדרך שאני כתבתי כדי ליצור חלום אחרי שהתעוררתי. כן השירים של אואזיס ארוכים מדי והייתי משתעמם גם במציאות, אבל נראה לי שבחלום הייתי משתעמם גם מדברים שאני אוהב. חלום אחר... היה לי היום חלום רגיל שבו תקף אותי מוטציה של דינוזאור וכל החלום ברחתי ממנו, אבל האנשים שמסביבי(חלקם מתו) לא לקחו את הדינוזאור ברצינות, ושמעתי אותם מגחכים מאחורי הגב שלי. אני חושב שהם צחקו עלי שאני לוקח את המוטציה-דינוזאור הרצחנית ברצינות, אני משאר שהם בטח ידעו שזה חלום.

צ´יטה אל תבין לא נכון

דווקא כן קראתי את החלום הצלול שרשמת וזה תמיד מאד מעניין לקרוא סיפורי חוויות צלולות של אנשים כאן פשוט באותו רגע לא היה לי משהו מיוחד להגיד או להגיב בקשר לזה, אבל גם אם אף אחד לא מגיב זה לא אומר שאתה צריך להפסיק לכתוב את החלומות הצלולים שלך כאן כי אלו דברים שמעניינים את כולם גם אם לא תמיד יש לאנשים מה לשאול או להגיב בקשר לזה. אני חושב שכל מי שרושם כאן חלום צלול צריך להקפיד לציין תמיד כמה נקודות חשובות - מה היתה רמת צלילות המחשבה שלך בחלום הצלול כלומר כמה צלולה או מעורפלת היתה יכולת החשיבה שלך ( תן ציון בין 0 ל - 100 ) ? מה היתה צלילות הראיה שלך ? זאת אומרת כמה הדברים בזירת החלום נראו לך צלולים ואמיתיים ( תן ציון בין 0 ל - 100 ) ? כמה זמן להערכתך נמשך החלק הצלול ? האם השתמשת בשיטה מסויימת ליצירת החלום הצלול הזה ? זהו בערך מקווה שלא פיספסתי משהו ... ותמשיכו לכתוב ! אלון

Cheetah

New member
תגובה

אם אף אחד לא יגיב, זה יהיה חסר טעם בשבילי משעמם ומעצבן. חשיבה 92~ וזואליות 87~ קול 96~ כל החלום היה צלול, נגיד 6 דקות (היו עוד כמה דברים דביליים בהתחלה). השתמשתי בשיטה המסויימת שלי שכתבתי בפורום.

BladeRaider

New member
ובכן....

מה יש להגיב? אם לא תארת תופעה נדירה, ואי אפשר ללמוד משהו חדש כמו שיטה יותר טובה וכו´ מה יש להגיב? "חלום נחמד!" זה יתן לך הרגשה טובה? תחשוב על זה... קראתי את החלום והוא באמת מעניין, מה אני יכול להגיד עכשיו?

למעלה