אלון פדות - תפסיק כבר להיות ספוילר ימעצבן !!!

Venomtothecore

New member
אלון פדות - תפסיק כבר להיות ספוילר ימעצבן !!!

מה אתה אומר ששמרוק הפסיד בקייג' רייג' , למממממממממממה למממממממממממממה!?!??!?!?!? עם כל הכבוד, אתה גבר, אבל ספוילר

Venomtothecore

New member
זה לא העניין נו

הוא כל הזמן עושה את זה , כל הזמן . מה הוא צריך לדבר בכלל על קרבות שלא שודרו בערוץ ועל התוצאות שלהם ? זה כל הזמן הורס את הקרב שיודעים מי ניצח הממם וובכן אני לא רואה קייג' רייג' בדרך כלל על האינטרנט ,ציפיתי לראות את זה כשזה ישודר בערוץ או בערוץ אחר שמשדר קייג'

dor244

New member
לא הגזמת קצת

את התחרות האחרונה בקייג רייג אם אתה מצפה לראות אותה בטלויזיה אז יקח עוד הרבה זמן באסטרים ספורט משדרים קייג רייג מ2004 ולא נראה לי שאגו טוטאל משדרים מעבר ל2006 אז מה אתה רוצה שנדבר בעבר שאלתי פעם את favor והוא אמר שבוע מיום התחרות אז מה הסרט שלך?

Venomtothecore

New member
לא הגזמתי בכלל

מה לא מובן, זה מעצבן את כל העולם, לשמוע ספוילרים על קרבות שלא ראו עדיין, אז למה שהוא יעשה דבר כזה בזמן שידור של תחרות לא קשורה ? נו זה הפואנטה, אם זה לא שודר עדיין -אז למה להגיד את זה למי שלא ראה את הפרקים האלה עדיין אני לא התכוונתי שספציפית התעצבנתי על זה , אני מדבר על ספוילרים של קרבות בכלל, אין שום סיבה שהוא יספר משהו כזה בזמן תחרות של עבר, זה סתם מקלקל הפתעות למה מה קרה שאני אראה משהו בצורה זולה ולא איכותית, אם אני משלם לראות את זה באיכות ? ועוד שהענייני חוקיות של העניין לא פשוטים בכלל , אם אתה דתי(כמוני)

Venomtothecore

New member
דרך אגב

בקשר ל" למה מה קרה שאני אראה משהו בצורה זולה ולא איכותית, אם אני משלם לראות את זה באיכות ? ועוד שהענייני חוקיות של העניין לא פשוטים בכלל , אם אתה דתי(כמוני)" זה היה מופנה להודעה מתחת חח עניתי על שתיהם בו זמנית , אז רק תיקון קטן

shacta man

New member
MMA זה לא רק UFC

לא ניראה לי הגיוני שהוא יתעלם ממה שקורה בשאר העולם רק כי זה לא משודר בארץ. זה כמו שתתעלם ממשחק של צסקא רק כי הוא לא משודר בארץ. חוץ מזה, יש הבדל רב בין לגלות את תוצאות הארוע בפרק זמן קרוב מאד לשידור (נניח עד שבוע) לבין דיווח על תוצאות כשעבר כבר חודש. באותה מידה גם תתדרוש ממנו לא לדבר על פרייד (כי זה לא שודר בארץ) או על ארועים מוקדמים יותר של UFC. חוץ מזה, על מי אתה עובד? אתה תשלם כדי לצפות בקייג' רייג'... כן בטח.

Venomtothecore

New member
שלום

נכון ש MMA זה לא רק UFC קודם כל , באותה נקודה , לא היה שום קשר רציני שחייב התייחסות לאירוע MMA מודרני שהיה בו קרב של שמרוק , אם הוא רצה להגיד שנגמר לו הסוס , הוא יכל בקלות להזכיר קרבות שכבר שודרו בערוץ מה שהתכוונתי הוא שאני משלם על הערוץ הזה (ואחרים) שמשדרים ערבים של הליגה הזאת,וביודעין שזה משודר, למה לעשות ספויילר ? אני מכיר כבר את פרייד , לא התחלתי לראות MMA עם אגו טוטאל ,ובכל אופן יש הבדל בין לדבר על קרב לפני עשר שנים לקרב מהזמן האחרון , ויודע מה ? אפילו קרבות שהיו לפני עשר שנים, אם הם אמורים להיות משודרים באותו ערוץ, מזה הספוילרים האלה? הרי לא מעט אנשים שנכנסו לקטע לא ראו את הקרבות האלה ,והפרקים כן משודרים בערוץ אז למה לקלקל את הקרבות? ודרך אגב שתבין - זה לא שצפיתי בתוכניות שלמות על האינטרנט לפני שהגיע הערוץ, גג ראיתי קרבות מפורסמים . תבין שלפני שהערוץ עלה חשבתי שגרייסי ,טנק ,סקורבה וסילבה ,טיטו וקן שמרוק הם בני אותו דור !.... זה היה הפתעה מבחינתי לראות שכל הקרבות האלה היו בתקופה של עשר שנים הבדל ... ככה שתפנים שמי שלא מכיר MMA לפי הסדר, אפילו אם הכיר MMA שנים, לא צריך פתאום לקלקל לו את כל ההיסטוריה , על אחת כמה וכמה , אם משדרים אותה - פשוט תן לו לראות את זה בכיף שלו

favor

New member
לא יודע אם אותו דור אבל נלחמו באותה תקופה

בכללי אני מסכים איתך. גם לי זה נורא מפריע, הוא רומז גם באירועים עדכניים.

asi123456789

New member
אם אתה כל כך רוצה לראות את זה

תראה את זה באינטרנט, לא הייתי מסתמך על ערוץ אגו, או ערוץ אחר שישדר את זה בזמן הקרוב (הלוואי שאני טועה).

doom23

New member
אה בקשר לCAGE RAGE

קצת הגזמת האירוע עם שמרוק זה 25 אגו שידר את 23 זה משהו שכן מתעדכן איכשהוא ... זה לא משהו "ישן" וזה לא חודשיים בקושי חודש פרייד מת אז אין ספויילר פה כמו גם UFC ישנים אבל ... שהוא סיפר שגרייסי ניצח את 1 על ההתחלה מי שמכיר יודע ... אבל מי שלא מכיר ורואה פעם ראשונה ? זה די ביאס אני מניח לא כולם רצים אחרי קרבות און ליין מעדיפים לחכות לראות בכיף שלהם בטלויוזיה ...וספוילר זה מרגיז מאד אני זוכר שרק התחלתי לצפות בערוץ ועדיין לא ידעתי מי האלוף בזמן אמת (ניסיתי לשמור על מתח מסוים) ואז בא פדות ומפסר המון לפני הזמן שפרנקלין הפסיד וצאק הפסיד זה היה מבאס

favor

New member
מסכים

גם לי קצת הציק עניין הספוילרים שלו בהתחלה. בגדול אני מבין את Venomtothecore.

גיא ע

New member
קצת בעייתי...

הם רוצים בשידורים האלה גם לעדכן מה שקורה בשטח בזמן אמת (לפחות לזמן הצילום) וקשה לעשות את זה לחלוטין בלי ספויילרים...

doom23

New member
זה גם ..

דיי מטומטם כי אם תראה את זה עוד חצי שנה זה גם כבר לא יהיה קשור ... כל כך רוצים לעדכן שילמדו מהתוכנית החדשה של HDNET INSIDE MMA ויעשו תוכנית שבועית של עידכונים במלא פדות אוהב לדבר על זה כל כך ולא נראה שיש להם מה לשדר עם כל החרא החדש הזה שרכשו למה להרוס שידורים ? שיעשו עידכון שבועי כזה ... הרי לא יעדכנו את הפס קול אחרי כמה זמן אז זה סתם מטומטם להרוס קרבות בשביל שיהיה חדשות ...

REL YESAYA

New member
בקשר לפדות

אני לא יודע על הספויילר הזה אבל הבעיה שלי איתו היא דומה אני מעריך את כל מה שהוא עושה בשביל השידורים בארץ אבל לפעמים אני מרגיש כאילו הוא ראה את הקרב כבר דרך המילים שלו. וגם זה די מגוחך לשמוע את רוגן מדבר באנגלית, ואז לשמוע אותם מתרגמים את זה לעברית. ועוד יותר מרגיז זה שלפעמים הוא משדר עם נימה מזלזלת מאד. אני מעריך אותו אבל הוא בא לי רע לפעמים. אם עושים משהו! עושים אותו במקצעויות עד הסוף!!! זהו הוצאתי את זה

Rhino78

New member
אני דווקא חושב שהם מאוד מקצועיים בערוץ

עושים אחלה עבודה. ראית את "סדרת חינוך" של אלון פדות? עשוי מצוין לדעתי. צריך להגיד כל הכבוד לכל אלה מאגו טוטאל על שהביאו את ה-MMA לטלוויזיה בארץ. בלי זה, ה"קרב" היחיד שהיית רואה כאן זה מעריצות של רן דנקר נגד מעריצות של יהודה לוי...

למעלה