אלון....

אלון....

שמע אחי אני חזרתי לפני חצי שעה. יצאתי לבלות אם בר. אחי אני עדיין קצת לא מאמין שיצאתי איתה. טוב שמע בקשר למסיבה שלך. אז כרגע מ-אחוז אחד---זה עלה ל-40 אחוז שאני בא. היא מבואסת רצח .היא חושבת שהכל בגללה .שאני לא בא אלייך ולא הולך ליום הולדת של אחותי...היא מאשימה את עצמה קצת. אבל אחי זה יחזיק בינינו בדיוק עוד יומיים שלוש לא יותר. זה לא ממש מסתדר לנו כמו שציפתי...כואב לי הראש... אחי אני כותב עכשיו שאני רבע מת אני מסטול רצח... כואב לי הראש מהריקודים...אלון אני לא נוסע לאילת מצאתי עבודה אני מתחיל לעבוד מיום ראשון... אז בגלל זה יש סיכוי שאני בא...רגע...טוב חזרתי אלון אני לא משש יודע מה אני כותב אבל דבר אחד ... אני כן יודע...שאני חושב שאני נזרק למיטה עכשיו ויושן שבוע...אוףףף עוד פעם כאבי ראש... חולה עלייך אחי...ודורית היא אמרה לי שהיא דיברה איתך קצת ...ואת מזה חמודה היא ביקשה שאני יכתוב לך שהיא מוסרת לך ד"ש וגם לך אלון... אני יודע שהיא חיפשה את אלין...היא רצתה לדבר איתה... בגלל שסיפרתי לה כאן על החברה ועל אלין היה לי קצת יותר מה לספר...אלין ומאיה גם לכם יש ד"ש... שוב כואב לי הראש...טוב אני חושב שאני יעוף למיטה לפני שאני ימצא את עצמי קם בבוקר מחובק אם המקלדת...חולה על כולם...בדם... *****רותם*****

אח שלי המסטול

אחי קודם כל אני שמח לשמוע שאתה עושה מאמצים לבוא וכל-כך שמח שהולך לך עם בר. חולה עליך, אלון זכריה. נ.ב. אתה תמיד מסטול, גם אם אתה שותה וגם אם לא....

tsipi35

New member
אלון אתה פה?......

מה שלומך? אתה יודע מה קרה אתמול עם יובל ויליאמס? למה אני לא רואה את ההודעות שלו בפורום שלנו? העיפו אותו?

למעלה