אלונה היום לחייל שלי נולדו תאומים|4

• פותח הנושא skier
  • פורסם בתאריך

skier

New member
אלונה היום לחייל שלי נולדו תאומים|4

אני מאושר עד הגג........

amircarel

New member
לחייל שלך? בכלא 4?

והוא עדיין יושב עימכם או ששיחררו אותו לרגל הולדת בניו? (שהרי אם הוא היה ממש מסוכן הוא היה יושב בשב"ס) בכל אופן מזל טוב......!!!!!!!!!

yaircarel

New member
מזל טוב גם ממני

אתה מוזמן לברית
אני מניח שלא אם הוא כלוא שלך.

liran87s

New member
הוא המפקד, הוא מפקד על חיילים, חייל

כלומר בפיקודו, אני צודק ? ומזל טוב, שמחה כפולה

skier

New member
כן אבל ניראה לי הוא יזמין אותי...

לא שאני יכול לבוא... ואני בטוח שישחררו אותו כי הוא חייל מצויין... אני ממש מת עילו והוא גם אוהב אותי ואת שאר המפקדים... וגם כולנו ניתן המלצות....

skier

New member
אני לא מבין ליפעמים את צה"ל...

חייל כמוהו אם ילדים שהיה עריק ביגלל בעיות בבית והוא מקבל ככה על הראש בכלא ועוד לא יכול להיות בהתחלה אם ילדים שנולדו לו רק עכשיו... צה"ל ליפעמים יכול להיות אכזרי........

amircarel

New member
ברוך הבא לצה"ל...

בטח מילואימניק... זה פשוט מעצבן בטירוף מה שקורה עם כוחות המילואים...אבל מאידך לא רק לו יש ילדים...המון חברה שאני עושה איתם מילואים יש ילדים וליותר מדי מהם יש בעיות לא פחות קשות... זאת דילמה תמידית..... אני מקווה שישחררו אותו לביתו...שכן יהיו עוד מילואים ועוד הזדמנויות...

skier

New member
הוא לא מילואים אפילו הוא עדיין סדיר

מסתבר......... ""כל הכבוד לצה"ל""

amircarel

New member
סדיר? וואי..איזה דפק...

טוב מה אני יודע...אני שמח לפחות שאתם נותנים לו יחס אנושי...זה אומר הרבה לגביכם...ובסופו של דבר מוסיף כבוד למערכת הצבאית...

skier

New member
הלואי שהאנשים היותר גבוהים במ.צ.

היו נותנים לנו את האפשרות לתת יותר יחס אנושי לצערנו הרבה הם חושבים שצריך רק לתקתק לו"ז וזהוא אבל אני צריך להפסיד המון שעות שינה בישביל שיהיה קצת דאגה לפרט ,מסדרי בעיות וכאלו כי אנחנו לא היה איכפת לנו גם אף אחד למעלה לא היה שם לב... אתמול עשו לנו סדנה ועכשיו מסיכים מסכנות כדי שנוכל לטפל יותר בפרט.....

amircarel

New member
בהצלחה..כל מערכת כבדה...

והמערכת הצבאית עוד יותר...סה"כ אתה צודק שיש מקום ליחס אנושי אבל מטרת השהייה של החיילים אצלכם היא ענישה על שורה רחבה מאוד של פאקים... וזה לא משהו קליל...שהרי בחרו באמצעי חמור בהרבה מאשר נזיפה או ריתוק או אפילו מעצר בבסיס...אלא בחרו במאסר בבסיס כליאה! אין זה אומר שבכל זאת יש לבטל את זכויות הפרט הבסיסיות ולאפשר לשוהים שם להשלים את תקופת עונשם בתנאים אנושיים. גמישות ניתנת בידי המערכת שכן אין האנשים הללו שפוטים על מעשים פליליים חמורים (שלא כן הם היו יושבים בקרב השב"ס)

skier

New member
זה לא ככה מה שנילקח מהם זה רק חופש

התנועה לא צריך לקחת מהם עוד ביגלל טעויות שהם עשו וזה גם החזון של מערך הכליאה לתת שירות איכותחי ומיקצועי למען השגת המטרות המטרה היא לישמור אותם במישמורת חוקית ולא לישלול להם זכויות שאנחנו לא צריכים לישלול... רק חבל שלא כולם מבינים את זה...

למעלה