אלונה היקרה

קודקוד

New member
אלונה היקרה

בדרך כלל גם לי כיף לשאול וללמוד כאן בפורום.עד היום.קראתי את הודעתך למטה לגבי פרטיותך באינטרנט ואת התגובות שקיבלת והתחלחלתי.אני מאוד רוצה שתדעי שהנושא כלל אינו מצחיק.כמו שיש הטרדות כלפי נשים בחוץ,אותם אנשים כותבים באינטרנט. בטוח יותר להיות בן באינטרנט והעובדה שאי אפשר לראות זה את זה גם עוזרת.אינך חייבת להשתמש בשמך,וגם עדיף שתפחיתי בפרטים אישיים.כמי שלומדת בפורום זה הרבה זמן את לבטח יודעת עד כמה האינטרנט פרוץ,ואין בו פרטיות באופן מוחלט.על כן אינך צריכה לעזור במתן פרטים נוספים.אני כואב את היחס כלפיך כאן להודעתך ומקווה שכמו שהזהרת אותי ואת כולנו לגבי התוכנה המזיקה החדשה,כן אשיב לך בזה אזהרה ועצה טובה כגמולך.שמרי על עצמך ואני בטוח שאת יודעת איך ושתסיקי מדבריי את המסקנות הנכונות.והדברים נכתבו מעומק ליבי.

קודקוד

New member
ועוד דבר

אין פה עניין של פרטיות או לא פרטיות ואם זה חשוב כן או לא,מדובר פה על דברים שגורמים לך חוסר נוחות וכאן כבר עוברים את הגבול של הטרדה.לכן אני מיצר כל כך על תגובותיהם של החברים בפורום.חבל שהם אינם מבינים זאת,ולצערי רבים לא מבינים.עד שזה קורה להם או למישהו שחשוב להם. באמת מצטער אלונה.

alona..

New member
היייייי קודקוד

חייך :cool: ממש יכולתי לשמוע עצבות מההודעה שלך.. אתה מקסים, באמת מקסים, הרגישות הזו לאנשים זרים לך, זה יפה. אני מודה לך ממעמקי ליבי על הרגישות הזו. אני לא חושבת שאתה צריך להצטער על התגובות שקיבלתי להודעה ההיא. אחרי הכל, אם נחשוב על זה קצת, עם כל הרצון הטוב מה יכולים להעניק לי חברי הפורום מלבד עצות? והם ניסו. אייל כתב את כל האפשרויות שיכול היה לחשוב עליהן לגבי איך אותו עלוב הנפש ידע פרטים עליי. פואט לא יודע מה מוזן לי במחשב ועל כן לא יכול היה לנחש כי יתכן ויש קשר בין הדברים ובכל זאת הוא נתן לי עיצה, מנסיונו האישי. ואם חושבים על זה.. לא היה להם מה לחדש לי מבחינה מקצועית אבל הם בכל זאת הגיבו. העלו השערות, הסבירו כמה שיכלו. לגבי שאר המגיבים.. לא כל מה שחשוב לי בהכרח חשוב לאחר באותה המידה. אני מקבלת את זה. כשאנחנו כותבים כאן אנחנו מודעים לעובדה שאין לנו שליטה לגבי מי קורא את ההודעות שלנו אבל אנחנו יכולים לבחור לאיזה מההודעות או התגובות להתייחס ולאיזה לא. אני מאמינה שאם היה שומר בצ`אט באותו הרגע, הוא היה עוזר ככל יכולתו. אני יודעת שג`יימס בונד- שהוא אחראי על חדר תמיכה טכנית היה שם, ואומנם לא היו לו ``יכולות`` שיש לשומרים אבל הוא עזר ככל יכולתו. אפילו רק בהמצאותו שם. אני חושבת שהאנשים כאן עושים המון, במיוחד אם נתחשב בעובדה שרובם לא מקבלים שכר לטירחתם. כתבת שהיה כיף לך לשאול וללמוד כאן בפורום, עד שקראת את התגובות להודעה שלי... אני יכולה לאמר לך שאחת מהעיצות שניתנו לי באותן התגובות עזרה לי לגלות מי היה הדביל. אני כאן, כל עוד יש לי שאלות ואולי אפילו עד שאגיע למצב שבו אוכל לעזור לאחרים. אתה איתי? ;-) על אפם וחמתם :cool: אלונה.

Ey@L

New member
אז אולי

אז אולי

קודם כל אני רואה שהוזכרתי בהודעה שלך (-: אמרת שגילית לבסוף מי ``הדביל`` שעשה לך את זה, תספרי לנו מה הקירבה של האיש הזה אליך? ואיך לבסוף גילית מי זה? יהיה סיפור מעניין, וגם שנוכל קצת ללמוד איך ``לתפוס`` אנשים כאלה שהחליטו לשגע אותנו.

alona..

New member
קירבה?

הוא לא קרוב, לא היה קרוב ולא יהיה קרוב אליי. איך גיליתי? הרבה בעזרתכם.. אני לא אלאה אתכם בפרטים כי זה סתם מסורבל ומשעמם א-ב-ל חוש חש הבלש היה גאה בי (אולי כדאי שאני אעשה הסבת מקצוע... מחשבים כנראה זו לא כוס התה שלי). לקחתי כל עצה שניתנה לי מכם, הפרכתי אותה עד היסוד. נשארתי רק עם שתי עצות שלא הצלחתי להפריך סופית, אחת שלך ואחת של דקל.. נברתי בזכרון חפרתי בכל שביב מידע שהיה לי... את ההשערות שהעלתי התאמתי להתנהגות של הדביל בע``מ.. עד שפוצחה התעלומה! וכולם חיו באושר בלי עושר עד עצם היום הזה. תודות לאייל ודקל על הסובלנות וההבנה. תודות לקודקוד על התמיכה. תודות לברגר (נט=רשת כמובן). ותודות לאימי היקרה. פרסים יחולקו עם שוקו ולחמניה. באמת תודה :cool: אלונה.

bergrnet

New member
הפלצנות מן השטן

אם היית מתאמץ וקורא קצת יותר לעומק את התגובות היית רואה שהכוונה היא לא זדונית, אלא נהפוך הוא, לעזור ולהרגיע את אלונה יקירתינו.

למעלה