אלונה ויאיר!!

skier

New member
אלונה ויאיר!!

למה פורום סקי 396???? זה המספר של היחידה הצבאית שלי בס"כ 396 ותמיד שההיתי הולך לבסיס הקודם שלי בס"כ 394 שאלו אותי לאיזה טיסה אתה עולה (כי ההיתי אם מאין מיזוודה תמיד) אז תמיד עניתי 396 מצחיק? גורל? מי יודע?:) או החיים יפים... עוד חודש+ ואל טורנס רק מה אני עושה אם הדרקון.....?????

yaircarel

New member
גורל, זהו הסקי שאוסר אותנו אליו

בעבותות של אהבה. ששששששוווווווו דרקון. נא להסביר
יש לך מגלשיים משלך או שאתה שוכר?

liran87s

New member
בוא אני אספר לך סיפור....

אתה יודע שאני טס יום שבת הזה, נכון ? לא... לא נורא... בכל אופן... אתול פתחת את הדרכון ומה אני מגלה ?! התאריך פג במאי 03... אני כבר התחלתי להרביץ לעצמי מרוב עצבים רצתי להורים וכמעט הרבצתי גם להם (בסוף הסתפקתי בלצעוק....) אז הם צעקו עלי חזרה, אז אני צעקתי עלים חזרה, וכולם צעקו על כולם... בקיצור, חשבנו שאין טיסה.... כי בדרך כלל להנפיק דרכון זה איזה חודש... ולשלי אי אפשר לעשות הארכה כי זה עבר 2 הארכות ואסור יותר... אז מה שבסוף נסגר זה שרצתי היום בבוקר להצטלם (הברזתי ממת', איזה כיף...) ורצתי חזרה לאמא לתת לה, ואמא התקשרה לגרייבר להוציא אישור שאני טס, ומלאתי את כל המסמכים... ותוך יום קיבלתי דרכון.... איך ? הסוג שמור במערכת
יאלה, עידן אחי, בהצלחה, ותהנה שם בוואל טורנס, ואני בקפרון
ואלונה, גם לך שלום, הרבה זמן לא כתבתי לך, וגם יאיר, וכל החבר'ה פה... תהנו מהעונה הזאת ! הכי הרבה שאפשר... ביי, לירן

alonaski

New member
מה ביי?!?!?! ../images/Emo12.gif

אמרת שאתה טס ביום שבת, לא?!?!? ובכל מקרה - כשתגמור לעשות שם חיים משוגעים... תחזור אלינו לפורום עם תמונות וחוויות מפורטות!!!!
סחתן!!!!

yaircarel

New member
תמיד יש קטעים איתך וחופשות הסקי ../images/Emo13.gif

אגב איך הרנת את החופשה לבד או דרך דיל?

alonaski

New member
../images/Emo45.gif בונה...

איפה אתה משרת?!?!? נשמע לי מוכר יחידה 396 ...

למעלה