אלונה , זו את היית אתמול ברדיו ?

alonaski

New member
כן!!!!! ../images/Emo9.gif שמעת אותי?... ../images/Emo13.gif

איך נשמעה ההמלצה שלי?... הייתי משכנעת?
בעלי אומר שאני ניצחתי, בהמלצות!!

of ra

New member
היית 10 ../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

כרגיל..היה נחמד לשמוע מישהי מוכרת... שנה טובה מלאת דרופים בשבילך!!!

אני אספר -- ../images/Emo26.gif

לאבי אתגר יש תוכנית רדיו ובמסגרתה הוא ראיין מדריכי טיולים שמספרים על המקומות הכי יפים בארץ לדעתם. הוא ראיין את אלונה בשבוע שעבר ואתמול שידרו את התוכנית

bazzik

New member
כן שמעתי

נשמעת אמינה ובסדר כזו .... עבור מי שלא מכיר אותך .. אגב, זה באמת מקום כזה מעניין לסבוב אופניים. יש לך מסלול על מפה טופו 1:50 שאת יכולה להעלות כאן?

alonaski

New member
טוב אז זה הסיפור: ../images/Emo13.gif

התקשרו אלי מהרדיו לבקש ממני המלצה על איך מוציאים את המממשלה מהבוץ העמוק של המשבר הכלכלי-ביטחוני... נתתי כמה המלצות, הקליטו את זה אבל... בהאזנה חוזרת באולפן ההפקה... החליטו לגנוז את הראיון הזה איתי כי לא דברתי מספיק חזק וזה לא הוקלט טוב...
ואז... שאלו אותי... (- כדי לא להפסיד את קולי הערב בשידור...
...
חחחח...): "אלונה, כמדריכת טיולים ותיקה שרוכבת ומטיילת המון באופני הרים בארץ... מה דעתך - מהו המקום הכי יפה בארץ"?... אז אמרתי להם: "אההההה.... זו כבר שאלה לעניין"!
וסיפרתי להם על המקום שהוא בעייני הכי יפה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!! שזה כמובן - ים המלח שלנו!!! שהוא גם אחד המקומות הכי מיוחדים בעולם!!!! ומכל העולם באים לראותו ולבקר בו כבר כמה מאות שנים!!! והמקום הכי יפה בארץ לראות אותו בעייני זו תצפית הבומראנג מהר סדום!
ועל זה דברתי ופרטתי והסברתי לקהל המאזינים איך להגיע...
והיה ממש מגניב לשמוע את עצמי אח"כ ברדיו...
!!!

אז אילן במיוחד בשבילך../images/Emo26.gif

המקום שעליו הצביעה אלונה כ "הכי הכי" הוא עמק הבומרנג. אתה זוכר בהר סדום כשישבנו על הקצה ולמטה היה מין עמק עקום כזה - אז זהו העמק ה"הכי הכי" שלה. וכל מי שלא ישב שם יכול לראות אותו בסרט על הר סדום. גדי

alonaski

New member
תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif עופרה... ../images/Emo9.gif

שנה מלאת כושר ואושר, סיפוק, רכיבות, בריאות, חברות ואהבה - עבורך!!!

למעלה