לא!!! ../images/Emo12.gif זה לא מה שהתכוונתי... ../images/Emo5.gif
זה לא המלון הנכון!!!!!!!!!!!!!.....
סתם!
תראה... תשמע... אני מאוד מאוד נהנתי שם ומצאתי שזה פנסיון נפלא!!!
היו איתי גם בעלי ועוד 2 משפחות של טייסי אלעל (-אני מציינת שאלה היו טייסי אלעל כי אלה אנשים שמסתובבים באופן תדיר בעולם ומנוסים בלינות בחוץ!) - וכולנו היינו מאוד מאושרים מהפנסיון הזה!!!
וכולנו גם המלצנו עליו הלאה!!! ושכחתי לציין - שאני די ביקורתית כ"מקבלת שירות" או סתם "צרכנית"!!!
אז... כל מה שנותר הוא... לחכות לכם שתחזרו משם ולשמוע את חוות דעתכם!!!
באיזה תאריך אתם טסים? ומתי חוזרים? ואל תשכחו כמובן להזמין את שירות הלחמניות לבוקר ולקנות בסופר חמאה מעולה עבורן!!!!
וגם... בערב כשתלכו לחפש מסעדה לארוחת ערב... מאוד ממליצה לכם לאכול במלון: ALTE POST . האלט ספורט מאוד יפה!!! בנוי בסגנון עתיק וכל המנות שם - מעולות!!! אל תשכחו להתחיל עם מרק שום!!!
= מדהים!!! יש גם פיצריה או שתיים. אכלתי באחת מהן, שהיתה מעין מסעדה איטלקית נחמדה והפיצה היתה טובה מאוד!!!
אבל... אחת המסעדות
הכי טעימות והכי נחמדות נמצאת... בבית של השכן!!!
כן כן = השכנים של טשול!!! ממש - בית ליד!! (נדמה לי השם זה: HOF AM ARLBERG). תשאלו את המארחת שלכם - היידי (זו אשתו של בן המשפחה שהיא מנהלת את הפנסיון הזה כי היא דוברת אנגלית טובה!) היא תסביר לכם בדיוק! צריך להזמין מקום לארוחת ערב אצלהם - יום קודם או בבוקר אותו יום - עבור ארוחת הערב! מומלץ מאוד מאוד!!!
(שייייווו איך אני מקנאה בכם...
עולים בי עכשיו הזכרונות מאז...
). כמובן - מרק שום בתור מנה ראשונה!!!
המרק שום מאוד פופלארי שם (כנראה במטבח האוסטרי בכלל...). ודיר באלק אתם חוזרים לארץ בלי שטעמתם את ה"GERK-NUDEL" האוסטרי ולחזור להגיד מה דעתכם על המעדן המשונה הזה...
אם תהיו שם עם רכב שכור - ב NASSEREIN = השכונה הצמודה יש מועדון באולינג שאפשר גם לאכול שם. מעין פאב מועדון. נחמד לבקר בו ערב אחד כפעילות של "אפרה סקי"!
בקיצור - תדפיס לך את כל נוסח ההודעה ותכניס לדרכון!
ותחזור לכאן עם חוות דעתך לגבי כל ההמלצות הנ"ל!!!