אלונה - שאלה ....

Gilpe

New member
אלונה - שאלה ....

לאחר שדרשת מאיתנו (צוות X-SNOW) להסיר את הכתבות שלך מהאתר שלנו, ביקשנו ממך (מספר פעמים) להסיר את הכתבות שהעתקת מהאתר שלנו - אז מה ?!?!?! קדימה ....

alonaski

New member
יש לך טעות!

לא העתקתי שום כתבה משום אתר בטח לא מהאתר שלכם! אולי... הכנסתי פעם קישור לכתבה בקהילה של וואלה כשהיתה בניהולי אבל כמו שאתה ודאי יודע - היא כבר לא בידי...
הבנתי שאתם לא מעוניינים שכתבות שלכם יופיעו במאמרים פה - בקהילת הפורום שכאן. אז, עדיין - לא אני הכנסתי פה שום מאמר! מציעה לך שתפנה ללופי - כי הוא זה שערך את המאמרים והחומר הכתוב בקהילה כאן ואני לא רוצה להתערב בזה כיוון שלא יודעת מה היה הסיכום שלכם לפני שאני הגעתי לכאן. אם דור "גנב" מכם מאמרים או פרסם קישורים שלא בהסכמתכם - מסכימה שזה לא בסדר. אני דווקא נוטה להניח שזה היה אחרת שדווקא הוא פרסם חומר מהאתר שלכם מתוך פירגון ואולי אפילו במענה לבקשה שלכם... (אבל כמו שאמרתי - זה לא עניין שלי אלא של דור). חשבתי שכשמקימים אתר (כמו שלכם) האינטרס הוא להרחיב את הפרסום שלו ברשת למה שיותר מקומות... אבל אם אתם חושבים אחרת ומפריע לכם שהאתר או מאמרים שלכם מוזכרים פה - מציעה שתפנו עם העניין לדור! אני בטוחה שהוא לא יתנגד לבקשה כזו כמו שלכם!
אז קדימה! צא לדרך! אתה יודע איך להשיג את דור!

Gilpe

New member
לא מדוייק בכלל ...

אלונה, לי נאמר (ע"י גידי ויהונתן) שאת שלחת להם EMAIL ודרשת להסיר כתבות שלך מהאתר שלנו (מעניין למה, הרי האינטרס הוא לפרסם כמה שיותר, לא ?!) בכל מקרה, כמובן שאם את דרשת דבר כזה אין שום סיבה שבעולם שאנחנו נאפשר לך\ללופי\לכם להעתיק חומר שלנו(כמובן שאין שום סיכוי שבעולם שביקשנו זאת מאף אחד ממכם). את האמת, מבחינתי אחראים לכתבות כל מי שהוא מנהל הפורום (כמו שגידי לא הפנה אותך אל יהונתן, ויהונתן אלי, ואני לגידי וחוזר חלילה...). באשר לכתבות שלנו, אז קודם כל זכות כל אתר לפרסם לינק שמוביל לאתר אחר (אפילו עם בעל הכתבה לא מעוניין), מה שאסור(!) זה להעתיק את הכתבה ולפרסם אותה. בקצרה, עין תחת עין, ויד רוחצת יד ולכן, מנהלי הפורום, הסירו נא את הכתבות שהעתתם מאתר X-SNOW. ותזכרו שאנחנו (וגם אתם) מנהלים אתר\פורום מתוך אהבה לתחום - אז חבל שהתחלתם עם הקנאות והלכלוך ... שתהיה שנה מושלגת צוות X-SNOW

alonaski

New member
כן, באמת אולי כדאי שתרגע!

אף אחד לא ליכלך עליך או על האתר שלך! - זה קודם כל! שנית כל - אמת! אכן ביקשתי מיהונתן שיוריד את הכתבות שלי מהאתר שלו כיוון שהן רשומות שם בצורה בלתי קריאה בלתי ברורה מבחינת התוכן ועוד יותר מזה - על חלק מהן לא רשום שמי - כמחברת המאמר! ביקשתי ממנו שיסדר את הכתוב כמו שצריך ויוסיף את שמי ככותבת המאמר או שיוריד אותן! נתתי לו לבחור את שתי האפשרויות והוא בחר באפשרות השניה - למחוק אותן וזה מקובל עלי! אז רגע... תן לי להבין... בגלל שאני בקשתי להוריד את הכתבות שלי שמופיעות באופן לא מכובד ולא קריא (ובעצם - לא משנה מה הסיבה שביקשתי להוריד אותן/לסדר אותן לקריאה) - אז כ"קונטרה" - אתה מבקש גם להוריד את הכתבות של האתר שלכם?!
לא שיש לי בעיה עם זה אבל הטיעון לבקשה שלך נשמע קצת לא "מנומק רצינית" = וזה בסדר! זכותך!! לא דור ולא אני צרכים שום טיעון או צידוק - בקשתך בהחלט רלוונטית וכמו שאמרתי - אין שום בעיה נראית לי לעין - לכבד אותה! אפילו - שלחתי שוב - הודעה אישית בתאמסר לדור - שימחק את הכתבות והאיזכורים של האתר שלכם כי ביקשת! אם זה עוד לא נעשה, כנראה שדור עוד לא הגיע למחשב... תתאזר נא בסבלנות, זה יקרה בטח היום או מחר... (מקווה שלא תפגעו מזה שהכתבות והקישורים מתעכבים עוד יום-יומיים...) ובשורה התחתונה, כשאי שתזכור שאף אחד מאתנו (דור, יאיר או אני) לא מרוויח מזה כסף או טובות הנאה כאלה או אחרות או רווח חומרי/רוחני כזה או אחר - בזה שהכתבות שלכם (עם ציון המקור - האתר שלכם) נמצאות כרגע אצלנו בקהילה!
(אם במקרה חשבת שאנחנו מאוד "מתעשרים" מזה...
) זה אפילו לא מקנה לנו - כרטיס כניסה חינם נוסף - למסיבת יום העצמאות של תפוז!!!
אז כמו שאמר הגולש פה למעלה - עדיף אולי שתנסה להרגע... אף אחד פה לא פועל לרעתך, אף אחד לא לכלך עליך ואף אחד לא הסית אף אחד אחר נגדך או נגד האתר שלך! ואם אתה רוצה להמשיך לנהל איתי ויכוח בעניין ו"לחדד פרטים" (מכיוון שהדיאלוג היה ביני לבין יהונתן ואתה רק "צד שלישי" שניזון מהצד בפרטים...) אתה מוזמן לעשות את זה בצינורות האישיים יותר כמו דרך התאמסר כי הויכוח הזה לא ממש עניינו של ציבור הגולשים פה
לי בכל אופן - אין שום ויכוח איתך! בקשתך מכובדת בעיני! רק תזכור שאני לא ממש "צד" פה - כי מי שבנה את הקהילה והמאמרים פה זה דור.

Gilpee

New member
תסלחי לי, אבל את פשוט ליצנית ...

את מצפה שאת תדרשי מאיתנו להוריד את הכתבות שלכם (ולא משנה מאיזה סיבה), ואנחנו מצידנו נאפשר לכם להשאיר את הכתבות שלנו ?!?! - נשמע לי "קצת" תמוהה (ומגוחך שאת קוראת לזה "מנומק רצינית"), כלאמר ציפית שאת, "הוד רוממותה", תשאירי את הכתבות שצוות X-SNOW כתב בפורום שלך כאילו שום דבר לא קרה, בעוד שלנו יהיה אסור להשתמש בחומר שאת כתבת (?!) - נראה לי שאת צריכה לשקול מחדש את התרוץ שלך .... בנוסף(!), גם אנחנו, צוות X-SNOW, לא מרוויח ככסף, בזה שהחומר שלכם מופיע אצלנו באתר (ותאמיני לי שאנחנו משקיעים הרבה יותר זמן ומשאבים ממך על האתר והפורום). **דור, הסיבה היחידה שלא הועבר אליך הבקשה (של יהונתן), היא שכנראה אלונה לא הועילה בטובה להעביר לך אותה. בכל מקרה, תדע, שאין לנו שום דבר נגד הפורום שלכם ולהיפך - אנחנו אוהבים להיות בקשר ולחלוק מידע עם אתרים אחרים בנושא, רק שאלונה החליטה שלא מתחשק לה לחלוק כמה כתבות שלה (כאילו שאנחנו צריכים את הכתבות האלה
) עם האתר שלנו

alonaski

New member
יופי ילד גדול של אמא! ../images/Emo95.gif ../images/Emo45.gif

משאירה לך את המילה האחרונה פה בפורום ומודיעה לך שאני לא מתכוונת להעיר פה עוד הערות בעניין. אם תרצה להוסיף לי הבהרות, הערות, ביקורת, השמצות וכו' אתה מוזמן לעשות את זה דרך התא מסר! אשמח מאוד להמשיך להתווכח איתך, לריב איתך, להתנצח איתך - בכל לב(!!) אבל בדרך שלי! אם אתה מקבל אותה - אתה מוזמן! אם אתה מתעקש להמשיך עם זה פה בפורום - זה לא יקרה! מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק הפעם ואני לא מתכוונת לחזור על זה שוב. כל הודעה נוספת שלך בעניין הנ"ל שלא מעניין פה אף אחד - תמחק. לידיעתך.

alonaski

New member
אכן! ../images/Emo99.gif הכוח לבטל הודעות שלא

מעניינות אף אחד בפורום!!! או שלא מתאימות לפורום הנוכחי!

Loppy

New member
שלום גיל

אני לא יודע על השיחות הקודמות שלך עם אלונה ומה היה בינכם אבל אלי בכל מקרה לא הגיעה פניה להסרת הכתבות. כל זה מלבד העובדה שעברתי על כל התכנים בפורום ולא ראיתי אפילו קישור אחד לאתרכם. בטאג ליינס (השורות העוברות למעלה) ירדו הקישורים לאתרכם כבר מזמן והמאמרים היחידים בפורום הם או שחיברו חברי הפורום או לקוחים באישור מעתון מסע אחר. אם תועיל בטובך להסביר לי על אילו כתבות מדובר אשמח לדעת על מה המהומה.

למעלה