אלונה !! תמונה !! אמרת שתכניסי תמונה שלך מחופשת !!! וחד שמח לכולם !!
L liran87s New member 18/3/03 #1 אלונה !! תמונה !! אמרת שתכניסי תמונה שלך מחופשת !!! וחד שמח לכולם !!
A alonaski New member 18/3/03 #2 רגע!! עוד לא התחפשתי... ../images/Emo151.gif המסיבה היא רק היום בערב, אז אחרי זה... כבר תהיה לי תמונה
רגע!! עוד לא התחפשתי... ../images/Emo151.gif המסיבה היא רק היום בערב, אז אחרי זה... כבר תהיה לי תמונה
A alonaski New member 19/3/03 #3 או קי... התחפושת שלי!!! ../images/Emo13.gif רק רוצה להדגיש את מה שלא רואים בתמונה, אבל על המצח תפור לי ונטיל! מי מנחש למה התחפשתי??!!....
או קי... התחפושת שלי!!! ../images/Emo13.gif רק רוצה להדגיש את מה שלא רואים בתמונה, אבל על המצח תפור לי ונטיל! מי מנחש למה התחפשתי??!!....
A alonaski New member 19/3/03 #5 פששש....!! יפה!!! זה היה זיהוי מהיר כל הכבוד !!! ועוד בלי שום רמז! יפה מאוד!!! זה לא סתם פנצ'ר... אני התחפשתי לפנימית עם פנצ'ר
פששש....!! יפה!!! זה היה זיהוי מהיר כל הכבוד !!! ועוד בלי שום רמז! יפה מאוד!!! זה לא סתם פנצ'ר... אני התחפשתי לפנימית עם פנצ'ר
A alonaski New member 19/3/03 #6 יאללה, תורכם!!! לשרשר פה תמונות שלכם מחופשים!!! לא להתבייש! לירן - תורך!!!
A alonaski New member 19/3/03 #12 זה לא נקרא תחפושת!!! ../images/Emo3.gif אתה רוצה להגיד לי שכל פורים, כל ההשקעה שלך בתחפושת היתה הכובע הזה על הראש???!! וזהו????!!!!
זה לא נקרא תחפושת!!! ../images/Emo3.gif אתה רוצה להגיד לי שכל פורים, כל ההשקעה שלך בתחפושת היתה הכובע הזה על הראש???!! וזהו????!!!!
A alonaski New member 19/3/03 #10 חחח...!!! ../images/Emo13.gif)))))))) רעיון גדול!! הכי מקורי שקבלתי עד עכשיו...!!! ))) למה לא, בעצם - ראש דשא אוכל לוחם חיזבלה...???!!!...
חחח...!!! ../images/Emo13.gif)))))))) רעיון גדול!! הכי מקורי שקבלתי עד עכשיו...!!! ))) למה לא, בעצם - ראש דשא אוכל לוחם חיזבלה...???!!!...
L liran87s New member 20/3/03 #14 אני חשבתי יותר בכיוון.... מישהי ששחתה בירקון ויצאה עם שאריות מהחומרים הטהורים שנמצאים שם....
A alonaski New member 20/3/03 #15 חחח.... ../images/Emo13.gif))) ../images/Emo45.gif גדול!!!!!!! הצליח לך, לירן!!! ) אני רואה שאתה "זוכר לי חסד נעורי"... אני אמסור את האינטרפטציה הזו שלך - הלאה, לחברי הרוכבים... ))
חחח.... ../images/Emo13.gif))) ../images/Emo45.gif גדול!!!!!!! הצליח לך, לירן!!! ) אני רואה שאתה "זוכר לי חסד נעורי"... אני אמסור את האינטרפטציה הזו שלך - הלאה, לחברי הרוכבים... ))
A alonaski New member 20/3/03 #16 יוחנן!!!! רוצים לראות אותך בתחפושת! העם נקעה רגלו!!! רוצה לראות אותך מחופש!!!
A alonaski New member 19/3/03 #11 פהייי... היה לך יום יפה שם, הא?! חולצה קצרה... פההההיייי.... מ@$%ק !!!!!! אגב, תגיד, זה מכנסי בארטון? (-מאוד דומים לשלי....)
פהייי... היה לך יום יפה שם, הא?! חולצה קצרה... פההההיייי.... מ@$%ק !!!!!! אגב, תגיד, זה מכנסי בארטון? (-מאוד דומים לשלי....)