אלונה?

אלונה?../images/Emo4.gif

סתכלי עכשיו על החתימה שלי
עכשיו צריך לצרף עוד אנשים כמונו לקבוצה. מישהו רוצה להצטרף?

צריך לפרסם את זה בפורום הש"ש,

כי שם יש אנשים שבאמת אי אפשר לתאר. אבל כשאני אומרת שאי אפשר לתאר אותם, אני מתכוונת לכל סוגי התיאור הקיימים!

מממ...את אחת שאי אפשר לתאר אותה או

שקשה לתאר...כי לכאן מצטרפים אנשים שעושים מעשים שאי אפשר לתאר, יש למקצתם חיםם שזה איאפשר לתאר מממ...וגם האישיות שלהם זה שאי אפשר'תאר
אם את באמת כזאת אז את רשאית להצטרף

Cherry I

New member
היי ליאור,

איך לא חשבת לצרף נא אותי?! נעלבתי ממך עמוקות! לך שחק דלתה פורס הוריס 4 ועוד משחקים מסתוריים למיניהם.

מממ...את מוזמנת גם להצטרף../images/Emo3.gif

פשוט את לא הרבה פה בפורומים...חחח הצחקת אותי עם הקטע של העצבים ואה דרך אגב את דלתה פורס כבר סיימתי והירוס 4 נמאס לי

Cherry I

New member
פשוט..פשוט...

אתה אמור להשתתף בצערי על כך שיש פה דודה שמשתלטת על המחשב ולא מאפשרת לי להיכנס לפורומים ומעדיפה להתכתב עם סשה איליה נטשה איגור גרגוריי וייבגני. בגלל זה אני לא פעילה בזמן האחרון. תסבול. עד יום שני

קיי...אז ככה../images/Emo13.gif

וזה מהווה הסכם שאת מתחייבת להיות נאמנה לקבוצה, לפעול ברוח הערכים של האנשים שאת רובם אי אפשר לתאר במעשיהם כמעט בכלל ומקצתם אפשר לתאר אבל גם זו לא בדיוק הגדרה חד משמעית בשבילם(ולכן הם חברים בקבוצה), וכמו כן להתחייב לעקרונות שנקבעו בהכזרת היסוד של הקבוצה בתאריך ה10.7.2005 בשעות הבוקר המאוחרות ועליה הכריזה אלונה הידועה בכינוי "פשוט אלונלה" ועוד כמה סעיפים שיבואו בהמשך עם הצטרפותך לקבוצה וקשורים לנושאי תפקידים(חשוב להדגיש: שאנחנו מאמינים בזכויות האדם והשמירה עליהם ושכל בני האדם נולדו שווים בזכויותיהם ובערכם)
עכשיו אחרי שהסכמת לכל זה את מוזמנת להוסיף את השורה הבאה לחתימתך ובכך תהפכי רשמית לאחת מהקבוצה: גם אני חברה בכת של אנשים שאי אפשר לתאר(אייקון/בלי לבחירתך)

אה...לונורא

העיקר שה הכת של האנשים שאי אפשר לתאר. שלך נשמע קצת פחות ברור

יופי...../images/Emo13.gif

את יכולה להסתכל על ההצעה של אלונה גם ואם באלך אז לשנות בהתאם.

למעלה