אלוני הגאה שבוע טוב

a - s -inv

New member
אלוני הגאה שבוע טוב

בתקוה שה``גאה`` מסתכם במה שאמרת גאה לא גאה זה מושגים של רגש לא של חוכמה וכשכבודו רוצה להשתמש בקופסה הקטנה הוא יודע איך עושים את זה זה מדהים אני חוזר מדהים עד כמה שאנו נאורים זו השאלה המעסיקה אותנו עכשיו אם להתעלל בהם או לא בשלמא אם הם היו נתפסים על הרג חיילים כשבויים אני מבין ומבין זו זכותם להרוג את המשכים להורגם וזו דרך מלחמה אבל,,,,מדובר ב,,,לינץ אם עוד לא הפנמת את זה שני אזרחים במילואים נטולי נשק שהתקבצו עליהם קבוצה של הולכי שניים ולא הרגו אותם אלא התעללו בהם עד שמתו אני כולי תקוה שבעולם לא שמעו על ההשעיה הזו ולו רק כדי שלא יצחקו עלינו המסקנה מכל זאת שבמקום שבאמת צריך להשתמש בשכל ובנאורות אינכם משתמשים ובמקום שצריך אינכם משתמשים לאחמד יאסין נתנו במה וראיונות מהכלא מידי פעם ו,,,דרעי דיבר בטלפון כל השמאל האומלל געש ורעש מול הערבים אתם מדברים על הבלגה ונסיון לשלום מנסים לעשות שלום עם קניבלים ``נאורים`` ועם הדתיים שבכם תמיד התנכלתם אפילו המתנחלים ידועים לשמצה כשלכל אנשי השמאל ה``נאורים`` הנוערים אין זכות לעמוד בארבע אמותיהם לא חוכמה לצעוק מכיכר מלכי ישראל ( סליחה רבין שאסא פסול לא יכעס עלי) חוכמה להלחם על ערכים בחברון וביש``ע איך אמר אחד מכם ``מחנה השלום המזויף`` את החרדים תמיד שנאו אותו שמאל נוער ולעולם לא דיברו על שיחות שלום למעט שהיו צריכים את קולותיהם ראה ערך ש``ס פרס אז על מה אתה מדבר בדיוק על איזו גאווה ועל איזו נאורות אז בעטו בהם ירקו עליהם סו וואט דחפו להם אצבע לא חשוב לאיפה אז מה? לגבי עצורים אלו המילה חוק אינה במקומה המילה משפט לא צריכה לעמוד כנגדם ושוב נמשיך לרחם על עצורים מוחמד עודה ועוד כמה רעבים ברמאללה ועל איזה אישה בהריון שצריכה שם לטיפולי רופאינו הם בינתיים יהרגו בנו ילמדו את ילדיהם מגיל שש שיעורי שינאה ויבואו אלוני וחבריו ויטיפו לנו על חוק לסיום שאלה אם יאמרו לחברים שלך ששחרור דרעי יתרום לאיחוד בעם הם יהיו בעד שחרורו או שמא חוק זה חוק חוק עללק?

אלוני.

New member
A

רד מהגישה הזו , היא לא עניינית . ובתשובה למה שכתבת , השוטרים שהתעללו צריכים להיות מושעים ולעמוד לדין במידת הצורך . גבורה קטנה היא להתעלל באדם עצור ובכלל לא חשוב מה הוא עשה . את עונשו אני משאיר לבית המשפט לקבוע . שוטרים שמכים היום אותו יכו מחר אותי ( או אותך ) ודרעי ? מה הוא קשור בכלל ?

a - s -inv

New member
צודק )-:

עד מתי,,,? עד מתי תענו כולכם בתשובות של מה הקשו מה קשור מה העינין וכל מיני התחמקויות למיניהן שכשנוגעים בנקודה התוכחתית אתם במקום ליסוג עומדים במקום לסגת צעד אחורה אני רק מקוה שלא תפסת את מקומו הרגשני של MS2000 מה אני חושב עליך אתה יודע אם לאחרים נראה שאני בכאסח איתך אתה יודע שאני מחבב אותך אני רק מחפש לדעת ולו רק בגלל שאני יודע שאתה מסוגל להיות רציני ואמיתי את התשובות למה ששאלתי הרבה מהיחבר``ה שלך אני פוגש ויוזם איתם שיחות כאלה ברגע האמת של ההודאה בטעות אתה רואה את זה על הפנים שלהם את פניך אני לא רואה אבל רואה את תשובותיך הלא עיניניות לא אחזור על מה ששאלתי שוב הכל מפורט אתה רוצה תענה לא רוצה יהיו עוד שאלות אגב,,,אני מריח ריח ירוק בבורסה האמריקאית בהצלחה

למעלה