אלוני מעוניין לפתוח דיון רציני ונוקב?

a - s -inv

New member
אלוני מעוניין לפתוח דיון רציני ונוקב?

קבע שעה תודיע לי היפגש אפילו בצ``ט אני באמת רוצה לראות איפה אתה באמת מאמין במה שאתה כותב ואיפה זה בשביל ה,,,

אלוני.

New member
בשביל זה אני כאן

ואתה יודע, אנשים יכולים לנהל דיון רציני גם כאשר דעותיהם שונות לחלוטין מדעותיך, לעיתים אפילו נראה כאילו אנשים תלושים מהמציאות אבל עבורם זה דיון רציני. כמו למשל שיש אנשים שמאמינם שנתניהו היה ראש ממשלה טוב (-:

a - s -inv

New member
להצד שזה היה בצחוק ניחא,,,

אבל כיון שזו מגמתיות אצלך להסתלבט על האיש אז הרצינות איתך בנושא ממך והלאה סתם ככה,,,כשאתה זוכר את רבין תזכור גם את המורשת הירושה העזבון הנורא שהוא השאיר האחד מהם זה הנאיביות הבלתי נסבלת שלכם כשתהיה רציני תאותת לי

אלוני.

New member
מה הקשר?

כל פעם כשאין לך מה להגיד אתה חוזר לרבין? מה זה רציני בעיניך ? רק אנשים שמאמינים במאחז עיניים מאמריקה הם רציניים ? קשה להבין שיש אנשים רציניים שאינם חושבים שנתניהו הוא האורים והתומים? אתה כל כך תקוע בעמדתך שאינך מוכן להבין שיש אנשים שחושבים אחרת , חבל. שמעתי כרגע שבכיר בש``ס אומר שנתניהו נשאר אותו תחמן ושקרן .

a - s -inv

New member
מישהו אמר שהוא לא תחמן? שקרן?

הרי כולם כאלה , לא? וחוץ מזה ש``ס היום זה הראייה? תקופתו הרי הייתה עדיפה על תקופת ``ההוא`` כך ש,,,אני חייב לחזור לתקופת ``ההוא`` כמו שאתה כבוד המנהל חוזר בלי קשר טעם או סיבה חכמה ל,,,ניתאי?

אלוני.

New member
כן

רק שביבי שבר את שיא הצביעות ושלטון השקר בישראל. ואני תקווה שש``ס לא תיפול במלכודת שביבי הכין לה.

amor

New member
איזה התלהמות זאת. ניסית פעם לעצור ולחשוב?

אלו עשית כן , היית מגלה כי מתחת לתיאורי הזוועה אין כלום והכל ``קלאם פאדי`` כדבריך . לטובתך ,גם בתחומים אחרים, עצור ,חשוב , התבונן ורק אז תן נאום כושל.

אלוני.

New member
עשיתי

שלטון נתניהו הינו הנקודה הנמוכה ביותר אליה יכולנו להגיע מבחינת תרבות השלטון. גש ובדוק מה אמרו עליו חבריו למפלגה, חבריו לממשלה , קציני צבא ובעצם כל מי שהיה בסביבתו בזמן כהונתו. עכשיו הם מריחים שאולי יוכלו לקבל חזרה את הטבות השלטון וזה לא מאהבת מרדכי זה משנאת המן.

למעלה