אלוני שלום,,,כמה שאלות

a - s -inv

New member
אלוני שלום,,,כמה שאלות

נעלמת לי (מכל הכיוונים) ושאלותי רבו הנה מה שקונקרטי 1)מה זה מורשת רבין? אני שומע מסביב את המשפט הזה כל הזמן ולא הבנתי אותו עוד לעומק במה מדובר בדיוק 2) מה אתה אומר על ההשבעה של ברק שלא תינתן חניה לרוצח עמיר לעולם? האם ההשבעה במקומה או גימיק פוליטי ובכלל יש לה תוקף כלשהו בחוק? ממתין ידידי

PINIZ

New member
שאלה למחשבה

מה היה קורה למורשת רבין אילו לא נרצח אלא מת מוות טיבעי?

ירמיהו

New member
שאלה לי אלייך...

כאחד שמעריץ אותך וקורא את הכתבות שלך, הייתי משווה אותך לא מעט להילרי, אם לא איכפת לך, איך את רואה את המשך וסוף הסכסוך ביננו לבין הפלשתינאים ?.

asa

New member
רק אל תסגוד יותר מידי.B-)

זה מנוגד לדת היהודית. B-)

lironan

New member
שמאל ימין ,שמאל......

מרב שהשמאל הלך שמאלה.....הוא איבד גם את יד ימין...... ועכשיו הוא לא רק עיור.....הוא גם צולע על רגל אחת....

sam the man

New member
צביעות

כמו תמיד ליפי הנפש שלנו (האמיתיים לא אלה המזוייפים שהם בעצם עוכרי בארות ומרעילי ישראל) כואב הלב כשהם מרגישם כאב לב. כמה מצער אותנו כשיורים עלינו, כמה מצער שזורקים עלינו אבנים, אנחנו הרי כלכך נפלאים, כלכך מתוקים, מה לא עשינו בשבילם. וגם אם לא עשינו כל זה בטעות יסוד, כוונתנו היתה טוה. גם כשהגענו לכאן לפני 150 שנה וחשבנו שהגענו לארץ ביצות ושממה. רק מה? שכחנו שחיו כאן עוד אנשים (לא משהו משמעותי אולי 300000 איש בשנת 1850). וגם אם היו, מי הם בכלל? בדווים? פלחים? סתם ניצבים בסרט פירסומת (את זה יודעים יפה מאד יפי הנפש- את חיי הפרסומת...). ואנחנו היינו אליהם כלכך טובים (למשל: את הקרקעות שלהם קנינו ממתווכי קרקעות נוכלים, או שלקחנו את המים שלהם ביד חזקה וזרוע נטויה). וכמה שאנחנו בילטרליים (הדדיים...). אנחנו מכירים את הטיעונים שלהם ויודעים מה הם חושבים או רוצים (בעצם רק לזרוק אותנו לים נכון????). ואפילו יש לנו תנועות שלום שלהם אין. רק מה, לעולם לעולם לעולם לא נסלח להם שאילצו אותנו להרוג ילד בן עשר (או אולי כמה עשרות, גם כאלה שלא זרקו אבנים רק היה להםפ חוסר המזל להיות במקום שטיל שלנו פגע- כפר קנא למי ששכחו). האבא הוא האשם הוא הביא את הילד להר עיבל בזמן המהומות והוסיף חטא על פשע כשירד איתו לתוך שכם בליווי חיילים כשהוא עצמו נושא נשק, ויורה ירי מכוון היטב את תושבי שכם... סליחה התבלבלתי, התכוונתי לאמר שהוא אשם בכך שהוא הביא את ידלו לקרוון שהוקם באורח בלתי חוקי על אדמה של כפר ערבי... אופס אני שוב מתבלבל או אולי מישהו יגיד לי מי האבא הלא אחראי??? אולי זה שחי בקו האש???

למעלה