אלוני

רבקה ל

New member
אלוני

איני שוכחת להשיב לך, על שאלתך... ``מה אם כן הפיתרון?`` כל אימת שאני ניגשת אל המקלדת... נזכרת בטעמו של ייאוש. כמעט כל הסבר ותיאוריה, שאטרח להעלות, תיתקל בהתנגדות כפולה. התנגדות אחת- הינה הנוחות הבלתי נסבלת של הביקורתיות. שהרי אין קל ואלגנטי, מלקרא תיאוריה, מבוססת, מושקעת ומנומקת ככל שתהייה ולהדוף אותה בנונשלנטיות. בפרט, כאשר, המבקר אינו נדרש עצמו לאלטרנטיבה משלו. התנגדות שנייה - והיא הקשה מכל, הינה העובדה, שקופה בעליל, שאינך מצוי בעמדה אובייקטיבית, בשל רגשותיך האמיצים כלפי אהוד ברק. הסיכוי להביא אותך לידי היבט ריאלי, שקול לסיכוי לגרום לגבר מאוהב, שאהובתו משקרת לו באופן עיקבי... להתעשת. אינני מתחמקת... ממענה באשר, למה כן יש לעשות? ואפילו הופכת בעניין בכל רגע פנוי. יהיה הזוי להצהיר שיש פתרון אחד וודאי. אך לא הזוי כלל להישיר מבט למציאות.... (מבט אמיץ, לשם שינוי) ולאמר. ``כיום, הדרך בה אנו הולכים - אינה נכונה כלל`` עדיין רוקחת מענה...

רבקה ל

New member
ישר ולא אלגנטי

מה יותר הגון מלאמר לך, את אשר אמרתי ולהבטיח תשובה. -פתרון אלגנטי היה להתעלם. -או לענות כלאחר יד, וזאת אינני עושה. -או לא לנמק את סיבת התמהמהותי. (למרות שאינך משיב עליה והיא בהחלט מנומקת). ואינני עושה. מדוע אינני מקשה עליך בפתרון...? אינך רואה ב``דרכו`` של ברק פתרון (``דרכו`` כאילו ``מורשת לעתיד``) -ובכלל, קדימה... עד שאני אוזרת תבונה ורגישות תענה אתה... חלץ עצמך ממעמד המבקר... מה הפתרון שלך...? לא מתחמקת וכל הקודם זוכה.

אלוני.

New member
(-:

שוב פתרון אלגנטי ונסיון מילכוד יפה... אני ממתין לתשובתך , כפי שהבטחת .

רבקה ל

New member
או.קי. תודה על האמון והנדיבות

טוב אלוני, רוצה דד-ליין. טוב. השבוע... יותר מזה...? הלוואי שאותך היו שולחים להתווכח עם עראפת, בקמפ-דיויד, היית מצליח יותר מברק זה בטוח... במשא ומתן. ובינתיים, גבש אתה אלטרנטיבה... ובאלגנטיות אוסיף... לאחר שתגיע תשובתי. נ.ב. כמו שמאלן טיפוסי אוהב את ברק ושונא את ביבי. איך היו אומרים פעם במגרשים על ניסים קיוויתי....``קיוויתי ממך ליותר.``

אלוני.

New member
האהבה פנים רבות לה...

לא אוהב את ברק ולא שונא את נתניהו . לרגשות אין כאן מקום כלשהו , ממש לא . נתניהו כתופעה , לא כאיש , הינו הסמל למה שהחברה הישראלית הגיעה אליו. נתניהו האיש, הבחין בסיטואציה וכבש את הצמרת , אלא שכמו כלב ( ואני לא מתכוון שנתניהו כלב) שרץ אחרי מכוניות ברגע שהן עוצרות אין לו מושג מה לעשות איתן ..... תופעת נתניהו , שכבש את הפיסגה באמצעות קורות חיים מעורפלים, הישענות על מעשי אחרים , הפיכת עצמו מומחה מטעם עצמו לטרור והפחדת המונים . ראוי היה שילמדו את התופעה בכל בית ספר לתקשורת ולנתניהו עצמו הייתי מעניק תואר דוקטור . שונא את האיש ? אותו ואת מה שהוא עשה אני מעריך יותר מאשר את משערת , רק למה כאן ? (-:

רבקה ל

New member
והשנאה פן אחד לה.

מדבריך עצמם ``...שתרומתו האבסולוטית הינה אפס...`` אם זוהי אינה איבה כלפי נתניהו, הן רק מתוך הדברים המצומצמים שדנו בהם כעת, אני נזכרת, שאודות לתרומתו ה``אפסית``... יכול היום יובל רבין לרכוש דירה בפרבריה של וושינגטון, באופן חוקי. ולא להצטרך לעבירות, כשל אימו עליה השלום לפני שנים רבות... או אפילו היחסים העויינים עם סין היום... בניגוד לפריחה בימי נתניהו... או לדבריך, נתניהו איים עלינו בטירור! ... למען האמת אלוני, הוא אולי איים בטירור, אבל מי מקיים?...נכון ברק. טירור אזרחי אותה לא ידעה המדינה מעולם. חבר ...למה אתה לא זוכר

אלוני.

New member
מסך עשן

יובל רבין אינו איש ציבור לכן מקום מגוריו או מעשיו חשובים בדיוק כמו מעשיי ותרומתו מכל סוג אינה מענייני בדיוק כפי שתרומתי אינה מעניינו. אל תשתמשי בדרכים הפסולות של מסך עשן כדי שאנשים יחשבו שיש אש. הגברת רבין ז``ל לא הואשמה בגניבה או קבלת שוחד או כל דבר מסוג זה , לכן אין קשר בין מקורות המימון של יובל רבין לבינה . בעת כהונתו הראשונה של יצחק רבין כראש ממשלה אסור היה לאזרח ישראלי להחזיק חשבון בחו``ל למעט לשליחים ואזרחים שחיו בחו``ל . יצחק רבין ז``ל היה שגריר ישראל בארה``ב לפני כהונתו כראש הממשלה והגברת רבין הואשמה שהמשיכה להחזיק בחשבון הבנק שאותו החזיקה בעת היותה אשת השגריר , היא לא הואשמה שמקור הכסף לא היה חוקי או כל וריאציה שעליה את מנסה לרמוז. יצחק רבין ז``ל בצעד שלא היה כמוהו אז ולא היה כמוהו מאז לקח אחריות למעשי רעייתו והתפטר מראשות הממשלה . ושלא יהיה ספק , אשת ראש הממשלה עברה על חוקי מטבע החוץ שהיו נהוגים אז במדינת ישראל ואף אחד לא חשב שמגיעות להם הנחות . רמיזתך לא הייתה במקומה. נתנניהו הינו איש ציבור, ראש ממשלה לשעבר וכזה השואף כנראה להיות גם הבא , ככזה אני מתייחס למעשיו , בכל אופן למעשים המעטים שאותם הספיק לעשות בימי חייו, למעשים לא לסיפורים על המעשים....

elias

New member
אלוני * מלאכתך אמונה עליי

כך היא דרכו של עולם, יש המקבלים ביקורת ומשנים תפיסות עולם ויש פאנטים.

למעלה