"אלוף העולם במלחמות, לא מישיר מבט למצלמה"

inbarIL

New member
"אלוף העולם במלחמות, לא מישיר מבט למצלמה"

5 דברים טובים שיש לכם השבוע:
4 משימות שיש לכם השבוע:
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע:
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע:
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך:
שבוע טוב יקיריי!

"צחקנו על הכל, שרפנו את מה שבא ליד.."../images/Emo79.gif

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: - היום בקומונה ועם בופי..
- יום פעילות והתחלה של תפקיד חדש.. - לילה לבן בשבט - להיפגש עם אליעדי - אולי הופעה 4 משימות שיש לכם השבוע: - להתקשר לעבודה.. - לקבוע ישיבות עם אנשים.. - ללכת לבדיקות בשעות מאוד מוקדמות בבוקר
- ממ זהו 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: - אליעד!!!!!!! - השבט שלי :) - כל מי שיגיע להופעה של כפיר.. הלוואי... 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: - להיפגש עם אליעד - לילה לבן בשבט.. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: הבטחון הזה שיש לי עם אנשים פתאום
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo126.gif"יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד..."

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: *סיימתי עם חיבור !!!
*להחזיר את הבגדים החדשים מהתופרת
*שיחות עם אנשים טובים
*התקדמות טובה בפרויקט בעיצוב גרפי *הופעההההההההההההההההההההההההההה 4 משימות שיש לכם השבוע: *להתקדם ממש ממש עם הפרויקט בעיצוב *להתקדם גם באומנות *לשלוח לטאובר מלא הודעות שמחות לצרפת
*למצוא איך אני מגיעה וחוזרת ל- ומההופעה
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: *כפיר *אתם *אנשים מגניבים בהופעה חחח 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: *שיהיה הכי כיף בעולם. כל הדבוע. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: *סיימתי את הבגרות בחיבור סופסוף! והגישו אותי על 5 נקודות יותר ממה שחשבתי
וגם אני נהנית בבצפר. מי היה מאמין!

"הייתה תאונה בין דמיון למציאות יש הרוגים"

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: שירה באה אליי
,עובדת סוציאלית,להפגש עם עינב,זיכרון יעקב בחמישי, זהו. 4 משימות שיש לכם השבוע: לימודים,לסיים עבודה,מחר מבחן, וזהו
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: שירה,עינב ולא משנה
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: חח.. אממ.. שאני אהנה(?),ושאני אשן כמה שפחות כי זה כבר נהייה מוגזם... ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: מוסיקה :)

-

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: הפסקת אש? 4 משימות שיש לכם השבוע: ללמוד והמון להבין כמה דברים לסדר ולנקות את החדר מתכונת בהיסטוריהS: 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: ידיד. 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: שההרגשה הזאת תעבור. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: העלו לי את הציון מגן בלשון. מצטערת שזה לא בדיוק כמו שצריך אבל אין לי יותר מזה.

inbarIL

New member
../images/Emo27.gif

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: -אחותי בבית.
-הצגה.
-אין מבחנים. -נפגשת עם אריאלה
-הופעה
4 משימות שיש לכם השבוע: -גיטרה -פיתוח קול -להנות. -אממ
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: אחותי, וכל מי שאני אראה בהופעה וזה..
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: -שהכאב הזה יעבור. -שאני אצליח לעשות את זה/:
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: -אחותי בבית.

inbarIL

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהייתי בטוחה שזה מחר! נו../images/Emo23.gif

למעלה